Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Windows 10Turuncu Ekran Hatasi
Sponsorlu Bağlantılar
exp_l0it
Üye
Konu Sahibi
Turuncu Ekran Hatasi
Bilgisayara oyunda iken turuncu ekran hatasi geliyor ve yeniden baslatiyor bilgisayari. ne oldugu hakkinda bir bilgi ve cozumu olan var mi ?
Doğuş Pertez
Admin
Bu neredeyse tüm Windows 10 kullanıcılarında ve oyun oynayanlarda yaşanan bir program, sıkıntının neden yaşandığı bilinmezken nedeniyse sürücülere sunulmayan destek olarak gösteriliyor.
Bu neredeyse tüm Windows 10 kullanıcılarında ve oyun oynayanlarda yaşanan bir program, sıkıntının neden yaşandığı bilinmezken nedeniyse sürücülere sunulmayan destek olarak gösteriliyor.
bilgisayar imzada yaziyor, win 7 kurulsa kurucam ama destek yok, laptop 8.1 ve 10 destekli sadece.. Ayni sorun 8.1de de var. WoW oynarken aliyorum hatayi, alttab yapinca mavi oyunda turuncu ekran aliyorum cok ilginc. Asusu aradim servise getirin dediler haftaya servise goturucem, konustugum gorevli turuncu ekran diyince afalladi bi [emoji23]