pille çalışırken resimdeki gibi, şimdi fişte 0.389g diyorBİlgisayar neyle çalışır ? Elektrikle. Elektrik üretimi sırasında yanma gerçekleşir ve sonucunda co2 oluşur.
edit: elektrik üretiminde fosil yakıtlar kullanılan yerler için.
Elektrik tüketimini arttırdığın için. Şu an doğanın canına okuyorsun. Puuuupille çalışırken resimdeki gibi, şimdi fişte 0.389g diyor
pille çalışırken resimdeki gibi, şimdi fişte 0.389g diyor
e tamam işte, ne kadar fazla enerji o kadar CO2 emisyonu.
Adamlar, güç tüketiminin neden olduğu emisyonu, gram cinsinden sana göstermeye çalışıyor.
Üyeyi Forumdan Atalım AdminElektrik tüketimini arttığın için. Şu an doğanın canına okuyorsun. Puuuu

Anlayacağin Nasılki Cep Telefonlarında Şarjı Uzatmak İçin Güç Tasarruf Modları Var Buda Böyle Telefonu Ne kadar Az Şarj Edersen Bataryası O Kadar Uzun Ömürlü Olur İşte Buradada Onu Diyor.Pil İle Kullanmanı Tavsiye Etmem Ayrıca Fişde Kullan Bence Eğer Taşınabilir OLarak Kullanacaksan Başkayok notebook benim alet, 2013te almıştımmaxipman galiba ultrabook kullanıyorsun.
Ben 90w Laptop kullanıyorum, başımı iki elimin arasına alıp düşünmem gerek.Performans canavarı masaüstü kullananları hiç saymıyorum bile.![]()
.gif)
volkswagenin hileli arabalarını imha etsek rahatlarız aslındaDemek ki program doğru çalışıyor.
Ama daha önce dediğim gibi, ''Dünyayı yok ediyorum'' diye moralini fazla bozma, Laptop bu sorunun en masumlarından.
Bunu da buraya koyalım, havamız tazelensin.

samsungLaptop markası ne?
Model numarasına da versenesamsung