Yapı 14295 kurulu ise gelecek.Bize gelcek mi bu yapı? Yani bizimki en son sürüm kurulu olduğu için, dün bi güncelleme yapmadık,biz bazı kişiler
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu yapı bugün görüntüleri sızandı dmi?Bugün yeni yapı yok. Fakat bu hafta gelmesi muhtemel.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aday ise Yapı 14322
Evet bu hafta sızan her şey.Bu yapı bugün görüntüleri sızandı dmi?
Yapı 14295 kurulu ise gelecek.
Olmaması lazım zaten. Orası 10586.xxx için.Evet o kurulu bende. yalnız insider içinde release preview seçeneği yok. İnşallah ordan dağıtmazlar..
-yeniliklere açığız_[emoji442]-
Eyvallah kardeşim. Windows 10 aslında çok güzel. Sadece şuan stabil değil. Gelişmesini an be an takip ediyorum.. [emoji4]Olmaması lazım zaten. Orası 10586.xxx için.
Daha stabil olmasını istiyorsanız 10586.218'e geçmenizi öneririm. Sonuçta Insiderda her şeyle karşılaşılabilir.Eyvallah kardeşim. Windows 10 aslında çok güzel. Sadece şuan stabil değil. Gelişmesini an be an takip ediyorum.. [emoji4]
Release Preview ringde sadece Windows 10 Mobile final için yayınlanacak olan Yapı 10586.xxx sürümleri yayınlanır.release preview
Hayır ben stabil olmasını illa istiyorum demiyorum. Dediğim gibi an be an takip ediyorum gelişmesini..Daha stabil olmasını istiyorsanız 10586.218'e geçmenizi öneririm. Sonuçta Insiderda her şeyle karşılaşılabilir.
Teşekkürler abi cevap için..Release Preview ringde sadece Windows 10 Mobile final için yayınlanacak olan Yapı 10586.xxx sürümleri yayınlanır.
Yapı 14xxx Sürümleri ise önce insider fast sonrasında da Slow ring için yayınlanır.
Glance screen ne zaman çalışmaya başlayacak acaba? Onunla ilgili bir bilgi var mı??Windows Phone 8.1'de olduğu gibi, gezinti çubuğu kendine özel "Kişiselleştirme" altında kategoriye ayrılmış. Göz atma ekranı da Diğer eklenenlerde ayrılıp "Kişiselleştirme" altında kategorilenmiş.
Telefonum desteklemiyor, o yüzden diğer arkadaşlar yanıt verebilir.Glance screen ne zaman çalışmaya başlayacak acaba? Onunla ilgili bir bilgi var mı??
Gerçi benimki destekliyor mu onu da bilmiyorum.ama daha önceki yapıda ayarlar kısmında glance screen bölümü vardı telde. Şimdi yok.ben eğer bir bilgi varsa, yada duyduysanız diye sormuştum.. Neysem bakıcaz ilerki yapılarda..Telefonum desteklemiyor, o yüzden diğer arkadaşlar yanıt verebilir.
Şurdan bakabilirsiniz: Karşılaştırma - Tüm Detaylarıyla LumialarGerçi benimki destekliyor mu onu da bilmiyorum.ama daha önceki yapıda ayarlar kısmında glance screen bölümü vardı telde. Şimdi yok.ben eğer bir bilgi varsa, yada duyduysanız diye sormuştum.. Neysem bakıcaz ilerki yapılarda..
glance bende hep çalışıyordu halada çalışıyor sizin telefon nedir?Glance screen ne zaman çalışmaya başlayacak acaba? Onunla ilgili bir bilgi var mı??
Teşekkürler [emoji4]Şurdan bakabilirsiniz: Karşılaştırma - Tüm Detaylarıyla Lumialar
Lumia 535glance bende hep çalışıyordu halada çalışıyor sizin telefon nedir?
o zaman hiç bir zaman çalışmayacak çünkü onda öyle bir özellik yok.Lumia 535