Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Püf NoktasıBeyler telefonu marshmallow a güncelleme yapacağım ama
Sponsorlu Bağlantılar
AktivasyoneL
Üye
Konu Sahibi
Beyler telefonu marshmallow a güncelleme yapacağım ama
Ya güncelleme yarıda kesilir net giderse ne olur, yada başka nasıl güncelleme yaparım sıkıntısız
Hiçbir şey olmaz. Yalnız indirme tamamlandığında yükleme yaparken her ihtimale karşı şarj en az 50 olmalı ve de şarja takılı.
LG-D802 ile
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
uygulamasından gönderildi.
AktivasyoneL
Üye
Konu Sahibi
Bir sıkıntı olmaz yani, bir de şunu sormak istiyorum 6.0 rom u ayrıca nerede indiririm stok rom atmak için ileride
Luck Star
Üye
Hiç bir sıkıntı olmaz diyenlerin başına bir şey gelmemiş anlaşılan. Telefon yazılımsal brick olabilir veya daha da kötüsü anakarta zarar verebilir. Yazılımsal brick zor da olsa çözebilirsin araştırarak diğeri zor.
AktivasyoneL
Üye
Konu Sahibi
korktum su an ne yapayım. wifi yok kı telden guncelleyecem
Hiç bir sıkıntı olmaz diyenlerin başına bir şey gelmemiş anlaşılan. Telefon yazılımsal brick olabilir veya daha da kötüsü anakarta zarar verebilir. Yazılımsal brick zor da olsa çözebilirsin araştırarak diğeri zor.
İndirme sırasında internet kesilip dosya yarıda kaldığında genellikle indirdiği yerden devam ediyor ve indirme tamamlanınca dosya yeniden paketleniyor diye biliyorum, tabiki kesinlikle bir şey olmaz diyemem fakat benim başıma hiç böyle bir şey gelmedi yani indirme yarıda kalıpta yüklediğim bir çok rom oldu hrm OTA üzerinden hemde kendim flashladığım tabiki işi şansa bırakmamak gerek