Sensation
Emekli Yönetici
Diğer eklenenlerde "Titreşim Ayarları"
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
İnşallah diyelimİlerideki yapılarda, yazıların baş tarafına ikonlar da eklenecekti.
kilit ekranı telefona izinsiz girilmesin diye icat edilmedi zaten. O iş in pin kodu tarzı işlevler icat edildi. Kilit ekranı uygulamaların istem dışı açılmasının önüne geçmek için var bir nevi. ama dediğiniz de büyük oranda doğru kilit ekranına uygulama kısa yolu koymak çok a mantıklı değil amacı dışında bir işlev yükleniyor ve anlamsızlaşmaya başlıyor. Ama çeşitli şekillerde kilit ekranı işlevselliğide çok artıyor örneğin lg g2 de MS in ilit ekranını kullanıyorum aslında bir nevi bildirim ekranını vazifeside görüyor gelen bildirimleri direk orada görüp işlem yapabiliyorum. Bazı kilit erkarnalrının işlevselliği o kadar fazla ki artık kilit ekranını kaldırıp arayüze ulaşmanıza bile gerek kalmıyor bence bir nevi ekstra bir arayüz oluyor aslında.Kilit ekranının asli görevi nedir arkadaşlar? Yani ne için icat edilmiştir? İzinsiz girilmesin diye değil mi. Peki niye kilit ekranından doğrudan uygulamalara erişim için düğmeler konuluyor ki? Kilit ekranı sanki evin camındaki fazladan bir perde misali kalmadı mı yani? Böyle garip düşünceler içindeyim...
Seni çok iyi anlıyorum çünkü bunu bende çok yapıyorum.8.1 den tekrar wm10 dönüyorum kahretmesin.
Bi dikiş tutturamadım yav.

Seni çok iyi anlıyorum çünkü bunu bende çok yapıyorum.
Bazen bir hışımla 8.1e geri dönüş yapıyorum en fazla 2 gün sonra tekrar w10 u yüklüyorum![]()

Daha önce paylaşılan ve paylaşılmayanlar.
Navigasyon tuşlarına çif tıklamayla ekranı kapatma şuanda da var mı yoksa yeni mi? 1520 de tuşlar fiziksel olduğu için bakamıyorum.
Keşke bize de yapsalar o özelliğiVar şu anda kullanılabiliyor

Mağazada nasıl son güncelleme tarihini kapattıysa bunu da kapattıYa kimsenin sesi çıkmıyor da ben düşünüp düşünüp bu işin içinden çıkamadım.
Microsoft bir Pil ayarları menüsü yapmış. Baya da detay var eyvallah da arkadaş bu "son şarjdan bu yana geçen süre" nin yokluğu bir benim mi garibime gidiyor.![]()

Hack ile Sanal Tuş Takımı ekleyip kullanabilirsin o özelliği.830'da denemiştimKeşke bize de yapsalar o özelliği![]()
Mağazada nasıl son güncelleme tarihini kapattıysa bunu da kapattı![]()
Sadece bu da değil. Sürüm numarası da kalktı. Uygulamalar güncel olmadığı için kapatıldı. Başka bir amaç göremiyorum.Son güncelleme tarihi önemliydi ya kapatmaları harbiden olmamış
Mağazada nasıl son güncelleme tarihini kapattıysa bunu da kapattı![]()
Son güncelleme tarihi önemliydi ya kapatmaları harbiden olmamış
Sadece bu da değil. Sürüm numarası da kalktı. Uygulamalar güncel olmadığı için kapatıldı. Başka bir amaç göremiyorum.