Yardım Xperia M5 Stamina Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Preloader

Preloader

Üye
    Konu Sahibi
Xperia M5 Stamina Sorunu
Kağıt üstünde özelliklerini görüp aldığım Xperia M5'in batarya sorunları ilk günden beri bitmedi. Sabah 6da kalkıp, akşam eve 5de girdiğimi varsayarsak 11 saat gibi bir sürede şarj tamamen bitiyor. Şarj konusunda Z2'den yakınırdım ama bu cihaz daha da kötü durumda :) (Aza kanaat etmeyen çoğu bulamazmış.)

Cihazı nerdeyse hiç kullanmazken bile %20 batarya kaybı yaşıyorum. Akşam %100le bıraksam sabah kalktığımda %80-85te oluyor cihaz. Kendi şarj aletiyle 3 saat gibi bir sürede tam şarj oluyor. %100 olan şarj 2 saatlik filmde %15e düşüyor. Gibi sorunları var.

PC Companionla onardım işe yaramadı. Rootlayıp kalibrasyon uygulmalarını denedim batterystats dosyalarını sildim yine işe yaramadı.

Ya hadi her şeyi geçtim;

Stamina Açık iken: Bekleme modunda 16 saat diyor.
Stamina Kapalı iken: Bekleme modunda 20 gün diyor.

Ya bu nasıl iş zaten şarj iyi gitmiyor herşeyi kısıyoruz ne yapacağımı şaşırdım.
Bunca laftan sonra soruma geliyorum :D
Sizce cihazı Stamina açık mı kullanmalı kapalı mı? Önerebileceğiniz farklı bir yöntem var mı?

Stamina Kapalı

Stamina Açık

0MG90

0MG90

Üye
Cihazı bir süre kapalıyken şarj et. Bakalım bir şey olacak mı.

• Beğen
Tepkiler: Preloader
Preloader

Preloader

Üye
    Konu Sahibi
Cihazı bir süre kapalıyken şarj et. Bakalım bir şey olacak mı.

Şarjı tamamen bitirip şarja taktım. 4 saat şarj oldu, %100 yazınca şarjdan çıkardım, cihazı açıp hemen geri kapattım sonra yeniden şarja taktım %96 yazdı bekliyorum bakalım düzelecek inşallah :) teşekkürler bu arada ;)

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
phasan

phasan

Üye
Sony sorunlu telefonu m5

osicik

Üye
Bu biraz şans meselesi galiba ben 1.5 yıllık z2 den çok memnunum 6-7 saat ekran süresi alıyorum tabi teli yoracak çok şey yapmıyorum ama iyi yinede...

zencibitc

zencibitc

Üye
şahsen ben telefonu kapalı şarj ediyorum ve staminia ve arka plan verilerini sırala tikinide kaldırdım sanki bir tık daha iyi gidiyor bende xperia z2 4.4.4

Preloader

Preloader

Üye
    Konu Sahibi
Bu biraz şans meselesi galiba ben 1.5 yıllık z2 den çok memnunum 6-7 saat ekran süresi alıyorum tabi teli yoracak çok şey yapmıyorum ama iyi yinede...

Vallahi bendr Z2'yi arar oldum :)
şahsen ben telefonu kapalı şarj ediyorum ve staminia ve arka plan verilerini sırala tikinide kaldırdım sanki bir tık daha iyi gidiyor bende xperia z2 4.4.4

Ya Z2 daha özelleştirilebilir bi cihaz en azından custom rom olsun recovery olsun M5 öyle değil ki yalnızca root yetkisi verilebiliyor o nedenle elimden de birşey gelmiyor işte Android 6.0'ı bekleyeceğiz artık :(

Takipçi Satın Al

Üst Alt