G3 4.5G sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

burakcetinler

Üye
    Konu Sahibi
G3 4.5G sorunu
Merhaba arkadaslar
Lg G3 cihazimda sebeke ayarlarindan lte secip geri gelince ayar lte ayarli olarak gorunuyor baska bir menuye girip yada geri gelip tekrar sebeke ayarlarina girdigimde 2g-3g ayarli olarak gorunuyor lte secimim kapanmis oluyor. Cihaz klon imei ile calisiyor sorun burada olabilir mi? Imei eski bir cihaza ait 3g kullanilabilirken 4g kullanilmiyor mu?

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
İMEİ 4Gli Cihaza Ait Değilse KUllanamazsın

• Beğen
Tepkiler: Serhenkk
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
4.5 g desteği operatörlerin telefonundaki imel bilgisine göre veriliyor , operatör bu desteği veriyor mu ki uğraşıyorsun ? büyük bir ihtimal ile uyumdu değil der .
yapman gereken sim kartını 4.5 ye uyum bir telefona takıp 4.5 ayarları için kayıt ettir onay aldıktan sonra hattını lg g3 e tak denemedim ama sorun çözülebilir he bu arada sim kartında 4.5 destekli mi?

burakcetinler

Üye
    Konu Sahibi
sim i yeni değiştirdim 4g için. söylediğini deneyeceğim

bilal72

bilal72

Üye
Klon imei ile alakalı değil telefon ile alakalı bende de klon imei var sıkıntı yok.
Format çek son çare olarak

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Merhaba arkadaslar
Lg G3 cihazimda sebeke ayarlarindan lte secip geri gelince ayar lte ayarli olarak gorunuyor baska bir menuye girip yada geri gelip tekrar sebeke ayarlarina girdigimde 2g-3g ayarli olarak gorunuyor lte secimim kapanmis oluyor. Cihaz klon imei ile calisiyor sorun burada olabilir mi? Imei eski bir cihaza ait 3g kullanilabilirken 4g kullanilmiyor mu?

sorunun cihaz karyanklı formatla çözüleceğini sanmıyorum ama deneyebilirsin son olarak Stock ROM sorununu çözebilir o da olmazsa yapacak bişey yok...

kotku

kotku

Üye
Bende yurtdışı lg 2 var klon imei. Trident marka dandik bir telefonun imeini çakmışlar, 3G falan yok. Benim telefon bırak 4G 3G bile çalışmıyor.

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Bende yurtdışı lg 2 var klon imei. Trident marka dandik bir telefonun imeini çakmışlar, 3G falan yok. Benim telefon bırak 4G 3G bile çalışmıyor.

Bu zamana kadar 2G IMEI li olupta HSDPA kullandığım çok cihaz oldu doğru ayarları yaparsanız sıkıntı olmayacaktır

bilal72

bilal72

Üye
Bende şimdiye kadar çok kopya imei kullandım hiçbirinde 3gde falan yok şuan telefonun g3 yine kopya imei kullanıyorum 4g sıkıntısız

• Beğen
Tepkiler: ghstr
kotku

kotku

Üye
Bende şimdiye kadar çok kopya imei kullandım hiçbirinde 3gde falan yok şuan telefonun g3 yine kopya imei kullanıyorum 4g sıkıntısız
Peki kullandığın kopya imei 4.5 G uyumlu telefona mı ait yoksa dandik bir telefona mı?

bilal72

bilal72

Üye
Benim dandik bi telefona ait

Takipçi Satın Al

Üst Alt