Note 5 Android 6.0.1 İçin Root Var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Note 5 Android 6.0.1 İçin Root Var mı?
Başlıkta da belirttiğim gibi Note 5 N920C cihazına orijinal 6.0.1 yükledim. Bu rom için root var mı acaba bilen var mı?

007wolverine

007wolverine

Üye
King root çalışmiyor mu?

vienza

Üye

strk92

Üye
Sammobile de ancak yüklemeni tavsiye etmem şarj sorunu var.
Bende aynı romu kullanmama rağmen böyle bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Hatta 5.1.1 de batarya kalibrasyonum bozulmustu ve temiz kurulum yapıp bataryayı tamamen bitirip %100 olana kadar telefon kapalı şekilde doldurdum açtim cihazı tekrar şarja takıp %100 olmasını bekledim ve şu an bana göre iyi bir pil süresi alıyorum

vienza

Üye
Bende aynı romu kullanmama rağmen böyle bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Hatta 5.1.1 de batarya kalibrasyonum bozulmustu ve temiz kurulum yapıp bataryayı tamamen bitirip %100 olana kadar telefon kapalı şekilde doldurdum açtim cihazı tekrar şarja takıp %100 olmasını bekledim ve şu an bana göre iyi bir pil süresi alıyorum
Evet bende yukledım, şarj problemi yoktu 3 gün kulandım ve beğendim..... ama bi problem vardı! akşam kulandığım NOTE 5 sabah kalktığımda telefonum kendiliğinden Fabrika Ayarlarına Sıfırlanmıştı telefona bakıp düşünmeye başladım Acaba gece uykudan kalkıp ta telefonumu ben mi sıfırladım... hala hayretler içinde kaldım, ilk defa böyle bir şey oldu. Android 5.1.1-N920CXXU2AOK6 orjinal verziona döndüm, ilerde belki bu Ülkeye yeni Android 6.0.1 çıkar.

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Evet bende yukledım, şarj problemi yoktu 3 gün kulandım ve beğendim..... ama bi problem vardı! akşam kulandığım NOTE 5 sabah kalktığımda telefonum kendiliğinden Fabrika Ayarlarına Sıfırlanmıştı telefona bakıp düşünmeye başladım Acaba gece uykudan kalkıp ta telefonumu ben mi sıfırladım... hala hayretler içinde kaldım, ilk defa böyle bir şey oldu. Android 5.1.1-N920CXXU2AOK6 orjinal verziona döndüm, ilerde belki bu Ülkeye yeni Android 6.0.1 çıkar.
İlginç bir durum. Bende yükledim kullandım bir süre 6.0.1 ama öyle bir durumla karşılaşmadım.

strk92

Üye
Ben hem kamboçya hem de ırak romunu kullanmış olmama rağmen böyle bir problem ile karşılaşmadım. Acaba kurulum esnasında yanlış bir seçeneği mi işaretlediniz odinden

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Ben hem kamboçya hem de ırak romunu kullanmış olmama rağmen böyle bir problem ile karşılaşmadım. Acaba kurulum esnasında yanlış bir seçeneği mi işaretlediniz odinden
Irak romu mu daha iyi Kamboçya mi ? Yoksa bir fark yokmu?

strk92

Üye
Aralarında bir kaç fark mevcut ve ırak romu kamboçya romuna göre daha yeni bir yapim tarihine sahip ırak romunu kullanmanız daha iyi olacaktır. Ayrıca ırak romunda türkiye csc si de bulunmaktadır.

• Beğen
Tepkiler: vienza

vienza

Üye
Aralarında bir kaç fark mevcut ve ırak romu kamboçya romuna göre daha yeni bir yapim tarihine sahip ırak romunu kullanmanız daha iyi olacaktır. Ayrıca ırak romunda türkiye csc si de bulunmaktadır.
ırak romum beğenmediğim şey Türkçenin olmaması. Tekrar bu romu yükleyip test edeceğim. Yanlız bu ırak romu nasıl csc Türkçe dili yükleniyor, bunu hiç denemedim anlatırsan sevinirim.....Sağol

strk92

Üye
Samfirm programıýla indirme indirme yaparsanız natural binary seçeneğine tıklayınız rom 4 parçalı halde bilgisayarınıza inecektir. Ardından odin in en son sürümüyle cihazinıza kurunuz bu 4 parçalı romu. Normal rom atmaktan farkı yok ırak romunda multi csc bulunmakta ve bu csc lerden biriside tur csc sidir.

• Beğen
Tepkiler: vienza

underblade

Üye
orjinal romsuz note 5 n920c için root bilen varmı

vega1977

vega1977

Üye
Skyhigh kernel yada spacex kur rootlu kernel

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vega1977

vega1977

Üye
Cf aouto root da var chainfire in sayfasında

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Skyhigh kernel yada spacex kur rootlu kernel

SpaceX kerneli kullanıyorum bir süredir batarya da çok iyi gitmeye başladı. Sen hangisini kullanıyorsun Skyhigh nasıl acaba bilgin varmı?

vega1977

vega1977

Üye
Sky-high 2.8 vardı googy max a geçtim sky-high şarjı berbat

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
SpaceX nasıl peki onu denedin mi?

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Başlıkta da belirttiğim gibi Note 5 N920C cihazına orijinal 6.0.1 yükledim. Bu rom için root var mı acaba bilen var mı?

Ayarlardan oem kilidini açıp yükleme yapın.

Takipçi Satın Al

Üst Alt