Ben onun daha hiç çalıştığına şahit olmadım bunda da çalışmadı.King root çalışmiyor mu?
kardes Note 5 N920C icin romu nerden buldun? calisiyormu,beta verzion olmasin???Başlıkta da belirttiğim gibi Note 5 N920C cihazına orijinal 6.0.1 yükledim. Bu rom için root var mı acaba bilen var mı?
Sammobile de ancak yüklemeni tavsiye etmem şarj sorunu var.kardes Note 5 N920C icin romu nerden buldun? calisiyormu,beta verzion olmasin???
Bende aynı romu kullanmama rağmen böyle bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Hatta 5.1.1 de batarya kalibrasyonum bozulmustu ve temiz kurulum yapıp bataryayı tamamen bitirip %100 olana kadar telefon kapalı şekilde doldurdum açtim cihazı tekrar şarja takıp %100 olmasını bekledim ve şu an bana göre iyi bir pil süresi alıyorumSammobile de ancak yüklemeni tavsiye etmem şarj sorunu var.
Evet bende yukledım, şarj problemi yoktu 3 gün kulandım ve beğendim..... ama bi problem vardı! akşam kulandığım NOTE 5 sabah kalktığımda telefonum kendiliğinden Fabrika Ayarlarına Sıfırlanmıştı telefona bakıp düşünmeye başladım Acaba gece uykudan kalkıp ta telefonumu ben mi sıfırladım... hala hayretler içinde kaldım, ilk defa böyle bir şey oldu. Android 5.1.1-N920CXXU2AOK6 orjinal verziona döndüm, ilerde belki bu ÜlkeyeBende aynı romu kullanmama rağmen böyle bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Hatta 5.1.1 de batarya kalibrasyonum bozulmustu ve temiz kurulum yapıp bataryayı tamamen bitirip %100 olana kadar telefon kapalı şekilde doldurdum açtim cihazı tekrar şarja takıp %100 olmasını bekledim ve şu an bana göre iyi bir pil süresi alıyorum
İlginç bir durum. Bende yükledim kullandım bir süre 6.0.1 ama öyle bir durumla karşılaşmadım.Evet bende yukledım, şarj problemi yoktu 3 gün kulandım ve beğendim..... ama bi problem vardı! akşam kulandığım NOTE 5 sabah kalktığımda telefonum kendiliğinden Fabrika Ayarlarına Sıfırlanmıştı telefona bakıp düşünmeye başladım Acaba gece uykudan kalkıp ta telefonumu ben mi sıfırladım... hala hayretler içinde kaldım, ilk defa böyle bir şey oldu. Android 5.1.1-N920CXXU2AOK6 orjinal verziona döndüm, ilerde belki bu ÜlkeyeLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızyeni Android 6.0.1 çıkar.
Ben hem kamboçya hem de ırak romunu kullanmış olmama rağmen böyle bir problem ile karşılaşmadım. Acaba kurulum esnasında yanlış bir seçeneği mi işaretlediniz odindenEvet bende yukledım, şarj problemi yoktu 3 gün kulandım ve beğendim..... ama bi problem vardı! akşam kulandığım NOTE 5 sabah kalktığımda telefonum kendiliğinden Fabrika Ayarlarına Sıfırlanmıştı telefona bakıp düşünmeye başladım Acaba gece uykudan kalkıp ta telefonumu ben mi sıfırladım... hala hayretler içinde kaldım, ilk defa böyle bir şey oldu. Android 5.1.1-N920CXXU2AOK6 orjinal verziona döndüm, ilerde belki bu ÜlkeyeLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızyeni Android 6.0.1 çıkar.
Irak romu mu daha iyi Kamboçya mi ? Yoksa bir fark yokmu?Ben hem kamboçya hem de ırak romunu kullanmış olmama rağmen böyle bir problem ile karşılaşmadım. Acaba kurulum esnasında yanlış bir seçeneği mi işaretlediniz odinden
ırak romum beğenmediğim şey Türkçenin olmaması. Tekrar bu romu yükleyip test edeceğim. Yanlız bu ırak romu nasıl csc Türkçe dili yükleniyor, bunu hiç denemedim anlatırsan sevinirim.....SağolAralarında bir kaç fark mevcut ve ırak romu kamboçya romuna göre daha yeni bir yapim tarihine sahip ırak romunu kullanmanız daha iyi olacaktır. Ayrıca ırak romunda türkiye csc si de bulunmaktadır.
SpaceX kerneli kullanıyorum bir süredir batarya da çok iyi gitmeye başladı. Sen hangisini kullanıyorsun Skyhigh nasıl acaba bilgin varmı?Skyhigh kernel yada spacex kur rootlu kernel
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Başlıkta da belirttiğim gibi Note 5 N920C cihazına orijinal 6.0.1 yükledim. Bu rom için root var mı acaba bilen var mı?