Windows 10 Mobile Güncellemesi Başladı (10.0.15254.603)[14/01/2020]

Sponsorlu Bağlantılar

omerk88

omerk88

Üye
arkadaşlar bu sabah 925 cihazıma bi güncelleme gelmiş başlat dedim sonra cihaz kapandı ve açılmıyor reset atmaya çalışıyorum kabul etmiyor tuş kombinasyonlarının hiç biri işe yaramıyor acil yardım lütfen
arkadaşlar bu sabah 925 cihazıma bi güncelleme gelmiş başlat dedim sonra cihaz kapandı ve açılmıyor reset atmaya çalışıyorum kabul etmiyor tuş kombinasyonlarının hiç biri işe yaramıyor acil yardım lütfen

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Windows Device Recovery Tools kurun pc ye. Win 8.1 yükleyin baştan.

0MG90

0MG90

Üye
Dürüst olmam gerekirse bir Android telefondan tam randıman almak için verebilecek bütçem yok, iOS desen zaten ateş pahası. Bu durumda ortada Windows Phone almamak için bir sebebim yok ama bu attıkları kazık beni hala düşündürüyor Windows Phone'lu bir telefon alıp almama konusunda.
G4 N11 gibi sitelerde 1250 liraya kadar düşüyor.

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
lan noluyo :D önce güncelleme dışı kalıyoruz şimdi de bu; aklıma kötü şeyler geliyor

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, omerk88 ve Rock Ve Roll
theseusx

theseusx

Üye
Windows hello bütün cihazlara gelecek mi arkadaşlar ? Ben de şu an 1520 var buna gelecek mi yoksa sadece 950-950xl ve çıkabilecek diğer cihazlarda mı olacak. Bilgisi olan var mı ?

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Windows hello bütün cihazlara gelecek mi arkadaşlar ? Ben de şu an 1520 var buna gelecek mi yoksa sadece 950-950xl ve çıkabilecek diğer cihazlarda mı olacak. Bilgisi olan var mı ?
Donanım gerekiyor Hello için. Yani gelmeyecek.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Dürüst olmam gerekirse bir Android telefondan tam randıman almak için verebilecek bütçem yok, iOS desen zaten ateş pahası. Bu durumda ortada Windows Phone almamak için bir sebebim yok ama bu attıkları kazık beni hala düşündürüyor Windows Phone'lu bir telefon alıp almama konusunda.
Hocam ne randımanı,şu anda Note 3 bile çok iyi durumda,dediğin sıkıntılar çok eskidendi herhalde

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Gelmeyecek diye duymuştum ama bu ms nin ne yapacağı hiç belli olmuyor.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
1520 belki ama umutlanma.

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
1520 belki ama umutlanma.
1520-930-830cular fazla rahat olmayın sakın
moralinizi bozmak istemem ama bu cihazlar önümüzdeki yıl geride bırakılır gibime geliyor yani ufaktan yeni telefonlara göz atın para biriktirin
onca yapıyı deneyip bu halde bırakılan s4 serisi tayfa ile aranızda pek fark yok

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar Windows Hello, biyometrik kimlik doğrulama sisteminin kullandığı uygulamanın adı. Lumia 1520/930/830 gibi cihazlara bu özelliğin gelme ihtimali yok. Çünkü bu cihazlarda ne parmak izi okuyucu var ne de iris tarayıcı. Bu yüzden boşuna beklenti içine girmeyin.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
omerk88

omerk88

Üye
Windows Device Recovery Tools kurun pc ye. Win 8.1 yükleyin baştan.
teşekkürler
valla sabah cihazım kitlendi ve hala açılmıyor, telefonsuz kaldım arkadaştan rica ettim yedek samsung s4 cihazı vardı sabahtan beri onu kullanıyorum, ne yalan söyleyim wp den sonra sakızdan çıkan oyuncak gibi geldi, youtube video izlerken bile cihaz donuyor rehberde isim ararken bile takılıyor yok böyle birşey yaa.
cihazı hafta içi servise vericem inşallah değişim falan olurda ( 640 ve 640xl falan ) rahat ederim. uzun yıllar wp den sonra android sarmıyor ya.
wp candır diyorum ne diyim artık. eğer gücüm yeterse yaz sonunda ve eğer gelirse hp elite wp10 almayı düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl, dark_13 ve Aybin.Kilic
Bruce Lee QQ

Bruce Lee QQ

Üye
Lumia 640Lte'den sıkıldım artık sistemde o kadar beklememize rağmen bi türlü adam olamadı.Daha fazla beklemek istemiyorum. General Mobile 4G almayı düşünüyorum.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
teşekkürler
valla sabah cihazım kitlendi ve hala açılmıyor, telefonsuz kaldım arkadaştan rica ettim yedek samsung s4 cihazı vardı sabahtan beri onu kullanıyorum, ne yalan söyleyim wp den sonra sakızdan çıkan oyuncak gibi geldi, youtube video izlerken bile cihaz donuyor rehberde isim ararken bile takılıyor yok böyle birşey yaa.
cihazı hafta içi servise vericem inşallah değişim falan olurda ( 640 ve 640xl falan ) rahat ederim. uzun yıllar wp den sonra android sarmıyor ya.
wp candır diyorum ne diyim artık. eğer gücüm yeterse yaz sonunda ve eğer gelirse hp elite wp10 almayı düşünüyorum
telefonum servisteyken s4 mini kullandım 2 hafta kadar. minisi bile dediğiniz kadar takılmıyor. Arada sırada instagramda duraksıyordu o kadar. Telefonu aldığınızda sıfırlayıp son güncellemeleri kontrol ettiniz mi?

.BlueTR

.BlueTR

Üye
teşekkürler
Samsungun kasmayan telefonu yok ki. S7 Edge alırken bile tereddütte kalır insan. Arayuz performansı konusunda nexusların üstüne yok.

cemil baba

cemil baba

Üye
Kardeşimin 532 ayarlardan görmüş güncellemeyi. Telefon sürekli güncelleme için hatırlatma yapıyormuş. Normal mi?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bazen bir iş yaparsınız, herkesin tepkisini çeker ama bunu siz kendinize bile açıklayamazsınız. Aynen Htc One M8'in Windows 10 Mobile güncellemesi almaması gibi. Bunun hiç bir mantıklı izahı olamaz. Ufak bir karşılaştırma yapalım.

Microsoft, HTC One M8 için Windows 10 Mobile güncellemesi verilmemesini "düşük öneri yüzdesi, yüksek performans sorunları" olarak açıklıyor. Ama Htc destek ekibi öyle düşünmüyor ve "Microsoft, One M8 for Windows'u Windows 10 Mobile dışında tutmayı tercih etti" diye açıklama yapıyor.

HTC M8 özelliklerine bir göz atalım:
  • Bu Snapdragon 801 SOC
  • Dört çekirdekli 2.3 GHz Krait 400 işlemci
  • Adreno 330 GPU
  • 32 GB dahili
  • 2GB RAM
Şimdi bir de Lumia 640 XL özelliklerine bir göz atalım:
  • Qualcomm MSM8226 Snapdragon 400
  • Dört çekirdekli 1.2 GHz Cortex-A7 işlemci
  • Adreno 305 GPU
  • 8GB dahili
  • 1GB RAM
Teknik özelliklerine baktığımızda, iki cihaz arasında tartışma götürmez bir şekilde One M8'in üstünlüğü bariz bir şekilde göze çarpıyor.

Şimdi Microsoft, gerçekten bu duruma mantıklı ve insanları ikna edici bir açıklama yaparsa, ben de gerçekten hak vermek isterim ama bu pek mümkün görünmüyor.

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat, BLasTeaR, .BlueTR ve 8 diğerleri
0MG90

0MG90

Üye
Valla Microsoft izin vermedi gibi bi açıklama yaptılarsa inanırım. Bundan sonra Microsoft'a güven yok bende.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve Krnl386

Üst Alt