Nisan 1 Şakası Değil Gerçek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Nisan 1 Şakası Değil Gerçek

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk karşılaşmasını yarın akşam Fenerbahçemiz ile oynayacak Chelsea takımı dün gece İstanbula geldi. Chelsea takımını bir sürpriz bekliyordu kendi takımından tatmin olamayan ve içindeki eziklik duygularını bastıramayan resimdeki bir grup Galatasaraylı karşılamaya katıldı, Resimdeki Galatasaray taraftarları bu zihniyette gittikleri sürece daha bir çok karşılama törenin de yer alacaklarını unutmasınlar.

Alıntı.

Bknz: Futbol Bölümü Kuralları. İhlalden dolayı ceza puanı verildi.

dreamnoble

dreamnoble

Üye
Bu olayı bende duydum ve gerçekten üzüldüm ne olursa olsun bence doğru bir davranış değil.Bu kadarına da artık abartı denir.Ezeli rakip olabiliriz ama düşman değiliz.Küçük birimlerde böyle gruplaşma başlarsa ülkenin geleceğini düşünebiliyormusunuz.

-iBoRotTi-

-iBoRotTi-

Üye
Bu olayı bende duydum ve gerçekten üzüldüm ne olursa olsun bence doğru bir davranış değil.Bu kadarına da artık abartı denir.Ezeli rakip olabiliriz ama düşman değiliz.Küçük birimlerde böyle gruplaşma başlarsa ülkenin geleceğini düşünebiliyormusunuz.
teşekkür ederim güzel yorumun için bende utandım bu olmamalıydı

Nazy

Nazy

Üye
Türkiye Neden Bir Türlü Gelişemiyor Sanıyorsunuz
Biz Birbirimizi Tutmuyoruzki Birlik Olarak bir yere tutunalım

dreamnoble

dreamnoble

Üye
Türkiye Neden Bir Türlü Gelişemiyor Sanıyorsunuz
Biz Birbirimizi Tutmuyoruzki Birlik Olarak bir yere tutunalım

Aynen bu yüzden hep geriyiz birlik olsa durum bu mu olur.En küçük şeylerden birlik olmayı öğrenirsek çığ gibi büyüğeceğine inanıyorum.

delrico

delrico

Emekli Yönetici
bunun neresi kötü herkezz fenerbahceyi tutmaya mecbur deil:@

kurt bey

kurt bey

Üye
Birkeresinde sırf ezik kelimesini kullandım die ceza almıştım. bu konuyu takip edicem. Yöneticilerinde yorum yazmaları güzel.
Ayrıca şunu söylemek isterim fbli arkadaşlar Kadıköy tribünlerinde "i love you milan" pankartlarının açıldığı günleri unutmuş gibi konuşuyorsunuz. Allah büyüktür gün olur devran döner :)

Altun.

Altun.

Üye
ya bu kadarınada pes doğrusu. keskin sirke küpüne zarardır. ben TS liyim ama fener i desteklerim ulusal karşılaşmalar milli maç havasında oynanmalı.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Birkeresinde sırf ezik kelimesini kullandım die ceza almıştım. bu konuyu takip edicem. Yöneticilerinde yorum yazmaları güzel.
Ayrıca şunu söylemek isterim fbli arkadaşlar Kadıköy tribünlerinde "i love you milan" pankartlarının açıldığı günleri unutmuş gibi konuşuyorsunuz. Allah büyüktür gün olur devran döner :)

Yöneticiler gerekeni yapıyor merak etmeyin. ;)

Ayrıca bu olaydan daha kötüsü, fenerbahce.org'un yazdığı yazı ve basın toplantısında Gs'li taraftarları soran gazeteciye Anelka'nın ben onları görmedim demesidir. Bana göre :oke:

hidayet

hidayet

Üye
bu tip durumlar daha öncelerdende yaşanmıştı olmaması gerekir ama oluyo işte :close_tema::close_tema:

candemir316

candemir316

Üye
Futbol Bölümü kural ihlali!

arslansem

arslansem

Üye
Bikaç taraftarın yaptığı bütün takıma mal edilemez...
Kurtoğlunun dediği gibi her takımın Avrupa'da ki rakiplerine ezeli rakiplerinden destek geliyor
Beşiktaş'lı taraftarların derbide Chelsea forması giymesi gibi :oke:
Herkes yapıyor bunu

CEREN

CEREN

Üye
ya bu kadarınada pes doğrusu. keskin sirke küpüne zarardır. ben TS liyim ama fener i desteklerim ulusal karşılaşmalar milli maç havasında oynanmalı.
bencede sana katılıyorum sonucta karşıdaki gavur takım:turkiye:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...