6300 msn' e girme denedim %100 oluyor arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

yucell

Üye
kardeş verdiğim ayarlar turkcell içindi..avea da olmaz.. ama paket veri gprs demek..aveadan gprs ayarlarını istesen bi de öyle denesen.. ve aveanın ayarlarıyla denesen.. bende araştırıyorum kayda değer bişey bulursam yazarım buraya..
ama ilk sayfada öyle yazmısın avea ysa avea turkcell se turkcell yazmısın lütfen yardım et msne proğramı için avea hat aldım oda olmadı delirecem lütfen yardım

kemal23

Üye
    Konu Sahibi
ama ilk sayfada öyle yazmısın avea ysa avea turkcell se turkcell yazmısın lütfen yardım et msne proğramı için avea hat aldım oda olmadı delirecem lütfen yardım

o kısım alıntı olduğu için dikkat etmemişim..k. bakma..o zaman ayarlar bunlardır ama gprs ile ilgili sorun var..çoğu arkadaşta oluyo bu hatları turkcell olsa bile..nedeni hala bilinmiyo ama araştırıyoruz..

yucell

Üye
ben başka bir tlfona yaptım aynen ayarları hat turkcelldi bir sorun çıkmadı msneye bağlandım ama bana avea içinde ayar lazım lütfen yardımcı ol avea ayarlarını bulursan ebudy proğramını çalıştıracak çok memlun olurum şimdiden tşekürler

kemal23

Üye
    Konu Sahibi
ben başka bir tlfona yaptım aynen ayarları hat turkcelldi bir sorun çıkmadı msneye bağlandım ama bana avea içinde ayar lazım lütfen yardımcı ol avea ayarlarını bulursan ebudy proğramını çalıştıracak çok memlun olurum şimdiden tşekürler

wap_gprs

Nokia 6300

1. Menü/Ayarlar/Yapılandırma/Kişisel yapılandırma ayarları/Yeni ekle/Web
  2. Hesap ismi: AVEA GPRS WAP
  3. Anasayfa:
  4. Kullanıcı adı: wap
  5. Şifre: wap
  6. Tercih edilen erişim noktası kullan: Hayır
  7. Erişim noktası ayarları
  8. Yakın kopya: Etkinleştir
  9. Yakın kopya adresi: 213.161.151.201
  10. Yakın kopya bağlantı noktası: 8080
  11. Veri taşıyıcı: Paket veri
  12. Taşıyıcı ayarları
  13. Paket veri erişim noktası: wap
  14. Ağ türü: IPv4
  15. Doğrulama türü: Normal
  16. Kullanıcı adı: wap
  17. Şifre: wap
  18. Menü/Ayarlar/Yapılandırma/Kişisel yapılandırma ayarları/ AVEA GPRS WAP/Seçenekler/Etkinleştir

datawap_cs ayarları (6300)

1. Menü/Ayarlar/Yapılandırma/Kişisel yapılandırma ayarları/Yeni ekle/Web
  2. Hesap ismi: AVEA DATA WAP
  3. Anasayfa:
  4. Kullanıcı adı: wap
  5. Şifre: wap
  6. Tercih edilen erişim noktası kullan: Hayır
  7. Erişim noktası ayarları
  8. Yakın kopya: Etkinleştir
  9. Yakın kopya adresi: 213.161.151.201
  10. Yakın kopya bağlanıt noktası: 8080
  11. Veri taşıyıcı: GSM verisi
  12. Taşıyıcı ayarları
  13. Çevirmeli bağlantı numarası: +905597007000
  14. Doğrulama türü: Normal
  15. Veri arama türü: Analog/ISDN
  16. Veri arama hızı: 9600
  17. Kullanıcı adı: wap
  18. Şifre: wap
  19. Terminal penceresini göster: Hayır
  20. Menü/Ayarlar/Yapılandırma/Kişisel yapılandırma ayarları/ AVEA DATA WAP/Seçenekler/Etkinleştir
INTernet NOK6300

1. Menü/Araçlar/Ayarlar/Bağlantı/Erişim noktaları/Seçenek/Yeni erişim noktası/Varsayılan ayarları kullan
  2. Bağlantı ismi : AVEA INTERNET
  3. Veri taşıyıcı : Paket veri
  4. Erişim noktası ismi : internet
  5. Kullanıcı ismi :Yok
  6. Şifre sorma : Hayır
  7. Şifre : Yok
  8. Doğrulama : Normal
  9. Anasayfa :
  10. Seçenek/Gelişmiş ayarlar :
  11. Ağ türü: IPv4
  12. Telefonun IP adresi : Otomatik
  13. DNS adresi : Otomatik
  14. Yakın kopya sunucu adresi : 0.0.0.0
  15. Yakın kopya port no : 0
  16. Menü/Web/Seçenek/Ayarlar
  17. Erişim noktası : AVEA INTERNET
  18. Varsayılan kodlama : Unicode(UTF-8)
  19. Çerezler : İzin ver
  20. Java/ECMA dizesi : Etkin

avea nın GPRS WAP İNTERNET ayarları bunlar bunları bi dene mutlaka olacaktır.avea sitesinden aldım.. yapamam diyosan bu adrese gir ayarlar telefonuna sms ile gönderilsin... kolay gelsin.

yucell

Üye
:aglakardes saolasında ben bunları da harifeyen yaptımmsiteden sms ile gönderdim yine bir sonuç alamadım yaw ne şansız bir adamım yaw

kemal23

Üye
    Konu Sahibi
:aglakardes saolasında ben bunları da harifeyen yaptımmsiteden sms ile gönderdim yine bir sonuç alamadım yaw ne şansız bir adamım yaw

valla öyle kardeş..elimden gelen bu valla çok arkadaş bu paket veri olayını sordu ama bi çözüm bulamadık..ben hiç karşılaşmadım bu sorunla hattım turkcell ama...avea dan teknik destek al diyecem ama teknik personelin hali ortada :).. ben yine araştırırım bulursam mutlaka yazarım buraya kardeş..

sabahattin34

Üye
tşk. bendede sorunsuz çalışıyo

yucell

Üye
tşk. bendede sorunsuz çalışıyo
kardes hatın aveyaysa yardımcı ol yaptığın ayarları yazarsan çok memlun olurum veyehut müşteri hizmettlerini aradınmı neler istedin müşteri hizmetlerinden şimdiden tşkürler

ozancarter

Üye
program tamamen çalışıyor (6300) ama msn i çok uzun sürede açması kötü

kemal23

Üye
    Konu Sahibi
program tamamen çalışıyor (6300) ama msn i çok uzun sürede açması kötü

hele de kişi listeniz kalabalıksa bekletiyor evet..ama bende pek fazla kişi olmadığı için hemen açılıyor..

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
ßende Deneddim Calsııo

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
Saol

aga6103

Üye
kardeşim ben senin dediklerini yaptım o menü >> ayarlar >> bağlantı >> paket veri >> paket veri bağlantısı "gerektiğinde bunuda yaptım hala bana paket veriye abıne olun diyo

AnDy_GaRciA

Üye
thanks

kemal23

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim ben senin dediklerini yaptım o menü >> ayarlar >> bağlantı >> paket veri >> paket veri bağlantısı "gerektiğinde bunuda yaptım hala bana paket veriye abıne olun diyo

kardeş o bir öneriydi..seninle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için muhtemel herşeyi yazdım..konunun gelişimini takip etseydin bu soruyu sormazdın diye düşünüyorum..

obewobew

Üye
peki ya vodafone

kemal23

Üye
    Konu Sahibi

vodafone un bu konu hakkında hiçbir çalışması yok..kaldı ki internet sitesinde ayarları bile yok..bide siz bakın isterseniz ben göremedim... avea bile yaptı hemde belli bir tarihe kadar ücretsiz telefonuna iniyo felan ama vodafone da yok öyle bişey maalesef...

bjkfowler

Üye
hocam eline saglık her yerde abuk sabuk ayarlar var ama hicbiri ise yaramadı taki senin verdgin ayarları bulana kadar cok saol emegine saglık

ekselans6565

Üye
Tşklerrrrrrrrrrr

Keyf_i

Keyf_i

Üye
teşekkürler kardeşş paylaşım için denedim çalışıyo

Üst Alt