Galaxy S3 i9300 ATILA ROM 4.4.4 3G ARAMA VAR !!!

Sponsorlu Bağlantılar

uzman47

uzman47

Üye
Ben root explorer Ile s6 klavyesi attım fakat orda samsungIME.odex dosyası var sanırım bunda da değişiklik yapmak gerek.
Eskinin uzantısını.bak yapmıştım tekrar düzelttim,yoksa tekrar romu flashlamak zorunda kalacaktım.
System app icindeki eski ime apk dosyasini silip ,yeni ime apk dosyasini kopyalayip izinleri yani permission ayarini rw-r-r yaptiktan sonra cihazi yeniden baslatmaniz gerekir..

bark_41

bark_41

Üye
System app icindeki eski ime apk dosyasini silip ,yeni ime apk dosyasini kopyalayip izinleri yani permission ayarini rw-r-r yaptiktan sonra cihazi yeniden baslatmaniz gerekir..
Öyle yaptım olmadı?siz bu romda denediniz mi?

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
system apk içindeki samsungIML dosyasını sildim 4.4.4 klavye system içindeki apk yi kopyaladım R/O yu R/W yaptım cihazı yeniden başlattım hata verdi 3 adet klavye apk sini denedim hepsinde aynı hata verdi kendi üzerindeki apk yi yedek almıştım onu kopyalayınca oluyor diğerlerinde niye olmuyor eksik olan ne

bark_41

bark_41

Üye
system apk içindeki samsungIML dosyasını sildim 4.4.4 klavye system içindeki apk yi kopyaladım R/O yu R/W yaptım cihazı yeniden başlattım hata verdi 3 adet klavye apk sini denedim hepsinde aynı hata verdi kendi üzerindeki apk yi yedek almıştım onu kopyalayınca oluyor diğerlerinde niye olmuyor eksik olan ne
Bende aynı senin yaptığın gibi yaptım olmadı sanırım odexed romlarda başka bir işlem daha yapmamız gerekiyor bunu bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
pc varsa xda Atila rom sayfasına yazabilirsin benim anlamadığım Atila v4 e bu klavyeyi koydun V5 de niye aynı hata bu klavye bu Rom a uyugunmu

uzman47

uzman47

Üye
Bende aynı senin yaptığın gibi yaptım olmadı sanırım odexed romlarda başka bir işlem daha yapmamız gerekiyor bunu bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Arkadaslar root explorer programini kurdugunuzda veya programa girdiginiz zaman oncelikle root iznini verin yani R/W YI R/O yapacaksiniz sol ustte. Daha sonra system app icine girin mevcut IME apk dosyasini hafiza kartiniza kopyalin ne olur ne olmaz kopyaladiktan sonra mevcut IME apk dosyasini silin. Sonrasinda benim baglantida verdigim 4.4.4 s6 klavye apk dosyasini system app icine kopyalayin daha sonra bu dosyanin uzerine basili tutun seceneklerde permissiona tiklayip cikan ekranda ayarlari rw-r-r yapin. Gerekli onayi verin.Sonra proramdan cikis yapip cihazi yeniden baslatin. Olaki hata olursa veya calismaz ise daha onceden kopyaladiginiz IME dosyasini ayni sekilde tersini yaparak geri donus yaparsiniz...

Son düzenleme:
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
aynı dediğin gibi yaptım harfi harfine olmadı ne lanet rommuş olmuyyor

uzman47

uzman47

Üye
aynı dediğin gibi yaptım harfi harfine olmadı ne lanet rommuş olmuyyor
Istersen su konuyada bir bakin bu rom icin xda da note 3 klavyesi paylasilmis . Nasil yapilacagida anlatilmis. Ha ben bu romu kullanmiyorum sadece size bildigim kadariyla yardimci olmaya calisiyorum. :)

• Beğen
Tepkiler: bark_41
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
dostum ilgin için çok teşekkürler konuyu inceleyemem pc yok denerim biara inan bıktım valla aç kapa kopyala sinir etti
choromeden çeviri yaptım anlatımı tam anlayamadım apk yi odex mi yapın diyor ne demek istiyor aydınlatırmısın anladınsa rw r ayarı nasıl olacak diyor net bir açıklama yapmamış yada ben alamadım

• Beğen
Tepkiler: uzman47
uzman47

uzman47

Üye
Benim yukarida soyledigim ile ayni seyi soylemisler. Mevcut olan Samsung IME.odex ile samsung IME .apk yi silin indirdiginiz apk yi kopyalayip permission ayarlarini rw-r-r yapin onay verin yeniden baslatin diyor.
Mevcut IME yi yedek alip bir dene istersen.

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Benim yukarida soyledigim ile ayni seyi soylemisler. Mevcut olan Samsung IME.odex ile samsung IME .apk yi silin indirdiginiz apk yi kopyalayip permission ayarlarini rw-r-r yapin onay verin yeniden baslatin diyor.
Mevcut IME yi yedek alip bir dene istersen.
denedim olmadı pes Valla bıktım yedek aldım yoksa her defasında rom yüklemek zorunda kalacaktım

bark_41

bark_41

Üye

Son düzenleme:
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Son düzenleme:
  • Beğen
bark_41

bark_41

Üye
Allah Allah ben her iki dosyayıda silip denemiştim,olmamıştı.Neyse bir daha deneyeyim bari:)

Son düzenleme:
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
iki dosyayı da sil apk yi atmadan önce R/O olsun apk yi kopyalayınca üzerine basılı tut seçeneklerden permission tıkla rw.r.r olacak bunları yapınca ok de çık Proğramdan cihazı yeniden başlat yine olmadımı root Explorer e gir sol üsteki R/O ise R/W yap yani ne varsa değiştir yine cihazı yeniden başlat tamamdır

bark_41

bark_41

Üye
Sağol dostum,bu linkteki verdiğin apk işi çözdü, bizdeki flashlanabilir olan dosyalardaki apk ler olmuyor.bu apk odex olarak özel etitlenmiş demekki.Ayrıca eski İME.apk ve İME.odexed dosyalarını silmeden hafıza kartına taşıyabilirsiniz, olaki bu yüklediğiniz klavyeyi beğenmezseniz geri yüklersiniz diye:)
Neyse ki bir önemli sorunumuzu da çözdük.
@uzman47 @ibrahim ok ve diğer arkadaşlara çok teşekkürler.:)

• Beğen
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Ben teşekkür ederim dostum Atalarımız ne demiş bir elin nesi iki elin sesi var demiş

• Beğen
Tepkiler: bark_41 ve uzman47
kartal2378

kartal2378

Üye
goruntulu arama sorunsuz bir sekilde calisiyor arkadaslar

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
deneme şansım olmadı görüntülü görüşmeyi zaten romun başlığında belirtilmiş 3G arama var diye gerçekten iyi bir rom ben v4 kullanıyorum v5 .1 nasıl fark varmı bilmiyorum ama eclipse rom kullanıyordum bana göre eclipse den daha iyi geldi

Üst Alt