Mobil Sürüm Reklam Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
şu mobil splash reklamlar gerçekten can sıkıcı. telefondan girmek zorunda kaldığım zamanlarda tak diye çıkıyor tam ekran türk telekom reklamı kapatmak için uğraşıyorum basıyorum basıyorum kapanmıyor. 3-4 kez basmak gerekiyor kapanması için, diğer reklamlarla ilgili bir sıkıntım yok ki bunlar bu sitenin ve tüm sitelerin masraflarını çıkarmak için şart.
Zamanımda bu reklam konusunda bayağı isyan ettim. Hatta ücretli vip üyelik karşılığı reklamsız tema istedim. Baktım kurtuluş imkansız oldu, yarım akıllı opera mini temasını kullanıyorum şimdi. Sadece mesaj editlerken mobile geçiyorum.
Arkadaşlar sizde aynısını yapın. Sayfanın en altından Opera mini'yi seçin.

skynet

Üye
Şu Adguard mobilede gelse keşke

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye

1520 dedik. 6" dedik. Bu ekranı bile kapattı ReklamLAR. bir sayfada bir tane de ölebilirdi..

serinaga

serinaga

Üye
Zamanımda bu reklam konusunda bayağı isyan ettim. Hatta ücretli vip üyelik karşılığı reklamsız tema istedim. Baktım kurtuluş imkansız oldu, yarım akıllı opera mini temasını kullanıyorum şimdi. Sadece mesaj editlerken mobile geçiyorum.
Arkadaşlar sizde aynısını yapın. Sayfanın en altından Opera mini'yi seçin.

Bende aynen dediğin gibi yapıyorum :), en aından gezinirken ve mesaj okurken çok rahat.

technicker

technicker

Üye
Üstelik reklama tıklayınca sorgusuz sualsiz beni reklam sayfasına yolluyor. Gel gelelim mağaza linkine tıkladığımda on takla attırıyor " siteden ayrılıyorsunuz " " devam et " vs.

skynet

Üye
Aynen şu yönlendirme olayı sinir bozucu

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan ve cemil baba
Ozan

Ozan

Admin
@Ozan aynı bu şekilde
Gösterdiğiniz ekran görüntüleri misafirken görünen boyut. Üye girişi yapıldığında alttan splash reklam çıkmamakta üyelerimize. Ayrıca en altta çıkan 300x600 piksel dikey reklam sayfanın en altında çıktığından, okumayı hiçbir şekilde etkilemeyecektir bu konuda anlayışlı olmalısınız.

Yeni temayla birlikte reklam yerleşimini daha kullanışlı yapmaya çalışacağız ve hiç reklam istemeyenlere vip üyelik imkanı sunmayı düşünüyoruz.

Ayrıca reklamlarla ilgili problemleri, site hakkında bölümünde bir konu açarak dile getirirseniz, bu güzel konuya, konu dışı yorumlar yapmamış oluruz.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, bedby, suyunsesi ve 5 diğerleri

Üst Alt