İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Windows Device Recovery Tool ile 8.1'e dönemiyor musun?
8.1 Cyan sürümüne dönüyor maalesef! Sunucular da denim yüklü değil sanırsam. Yada bi uygulama güncellenince Denim oluyordu galiba.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
8.1 Cyan sürümüne dönüyor maalesef! Sunucular da denim yüklü değil sanırsam. Yada bi uygulama güncellenince Denim oluyordu galiba.
Bu uygulama ile denime dönülüyor,ben önceki akşam kullandım uygulamayı şuan denimdeyim.

erhanercan

erhanercan

Üye
Beyler ya 640 xl nin ahize ses kalitesi ve dis hoparlör ses kalitesi nasildir kullanan var mi acaba

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
640 xl hoperloru de diğer modeller gibi . Extra bir güzelliği yok malesef...

eRdaL.

eRdaL.

Üye
930 kullanan arkadaşlar batarya tam dolum süresi nedir bende 3 saati geçiyor çok fazla bir süre bu yada hızlı şarj eden adaptör ler varmı bu cihaz için

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
930 kullanan arkadaşlar batarya tam dolum süresi nedir bende 3 saati geçiyor çok fazla bir süre bu yada hızlı şarj eden adaptör ler varmı bu cihaz için
sizin orjinal adaptör mu ? orjinal adaptörle 1.5 saate kesin şarj etmesi lazımdı...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
1 Saat 40 dakikada doluyor benim cihazın şarjı

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Arkadaşlar bugün W10M güncellemesini kurdum. şuan için bir sıkıntı yok. telefondaki tüm uygulamaları nasıl şeffaf kutucuk yapabilirim. yardımcı olabilir misiniz?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkadaşlar bugün W10M güncellemesini kurdum. şuan için bir sıkıntı yok. telefondaki tüm uygulamaları nasıl şeffaf kutucuk yapabilirim. yardımcı olabilir misiniz?
mağazada saydam kutucuklarım diye tarat bir uygulama çıkacak bir çok uygulamayı saydam yapabiliyorsunuz bu program ile

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
ayarlar > kişiselleştirme>başlangıç> şeffaflık ayarı

Krnl386

Krnl386

Üye
Arkadaşlar, yeni telefon alma konusunda alacak yerler arasında kararsız kaldım. N11, gitti gidiyor da aradığım model var 640 XL birde sitesi var adamlar sadece lumia satıyor. Sizce nerden alayım. Her yere guvenemiyorum.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Arkadaşlar, yeni telefon alma konusunda alacak yerler arasında kararsız kaldım. N11, gitti gidiyor da aradığım model var 640 XL birde sitesi var adamlar sadece lumia satıyor. Sizce nerden alayım. Her yere guvenemiyorum.
Muser güvenilirdir

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
only scholar

only scholar

Üye
bence 640 almaktansa microsoft bu ara değişim cihazı olarak servisteki telefonlara 830 gönderdi bana da 925 e karşılık 830 gönderdi ben arkadaşa sattım benim tavsiyem sizde satan bulursanız 830 alın hem daha ucuza almış olursunuz ben 800 tl ye sattım hiç açılmamış sıfır kutu olarak

• Beğen
Tepkiler: Krnl386

Üst Alt