Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168
incebey38

incebey38

Üye
Arkadaşlar Taucwiz Sorunları İçin Ne Yapabiliriz Launcer Kurmak İstemiyrm

liamgallagher

liamgallagher

Üye
güncelleme linki hata veriyor, şu MIUI v7 den lanet ettim sildim şimdi, rehber geri gelecek mi diye bunu kuracağım

KAAN METE

KAAN METE

Üye
Boyle bir guncelleme yok arkadaslar... ota da neden yok

liamgallagher

liamgallagher

Üye
Bu sabah kurdum ve rom İNANILMAZ.. gerçekten bundan daha iyi rom yok s3 için. Resmen Note 5 kullanıyorum :D

bark_41

bark_41

Üye
Bu sabah kurdum ve rom İNANILMAZ.. gerçekten bundan daha iyi rom yok s3 için. Resmen Note 5 kullanıyorum :D
Birkaç gün sonra da aynı duyguları yaşamanı isterdim ama ne yazık ki kasma ve yavaşlamalar seni sinir edecek:)

liamgallagher

liamgallagher

Üye
liamgallagher

liamgallagher

Üye
Kasmanın sebeblerini bilemiyorum.
4.4.4 romlarda Eclipse romun daha iyi olduğu görüşündeyim.

Kasma değilde şey oldu, böyle 15-20 saniye kitliyor kendini sonra düzeliyor.. Şimdilik pek sıkıntı olmuyor ama, ilerleyen zamanlarda sıkabilir.

MIUI 7 romunda ki rehber sorununun çözümü varmış sanırım belki ona dönerim. Onun da teması çok hoş.

kayseri398

Üye
link çalışmıyor

KAAN METE

KAAN METE

Üye
Bu guncelleme ne otada nede xda da yok arkadaslar...

67LastWorld67

67LastWorld67

Üye
Beyler galaxy mega 2 ye cikmis olan resmi 5.1.1 yazilimi s3 e ve note 2 ye portlaniyor bir kac gune cikar

KAYNAK:

• Beğen
Tepkiler: uzman47, kartal2378, burak1553 ve 1 kişi daha
bahtiyarus

bahtiyarus

Üye
hadi hayırlısı :)

kartal2378

kartal2378

Üye
arkadaslar atila 4.4.4 v5 rom,siddetle tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: uzman47
musleysa

musleysa

Üye
arkadaslar atila 4.4.4 v5 rom,siddetle tavsiye ederim
atila rom i9305 den portlandı stock roma sevenlere tavsiyedir tabi ama aynı geliştiricinin eclipse v7 romu note 2 den portlandı ve gayet stabil vede görsel olarakda çok fix dosyası var

kartal2378

kartal2378

Üye
atila rom i9305 den portlandı stock roma sevenlere tavsiyedir tabi ama aynı geliştiricinin eclipse v7 romu note 2 den portlandı ve gayet stabil vede görsel olarakda çok fix dosyası var
eclipse yi de kurdum ama bu cok stabil,yani stock samsung hic bir farki yok,en ufak hata gormedim

musleysa

musleysa

Üye
eclipse yi de kurdum ama bu cok stabil,yani stock samsung hic bir farki yok,en ufak hata gormedim
hayırlısı olsun bende aynı duyguları yaşıyorum eclipseyle
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: uzman47
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
arkadaşlar Atila romu kullandım sonra eclipse romu yükledim eclipse daha iyi ve hoş bir rom sevmediğim iki yanı var bir simgeler küçük büyütebilirmiyiz diğeri ise siyah klavye istiyorum varmı 4.4.4 için siyah klavye

musleysa

musleysa

Üye
silindi

Son düzenleme:
uzman47

uzman47

Üye
D
Dostum atila rom 4.4.4 de kernel olarak neyi kullanmislar. Bide bu atila romda blekotadaki 4.4.4 lollipop gorunumlu system ui flashlanabiliyor mu yani bildirim paneli lollipop tarzi ve sistem beyaz tema oluyor mu?
Ben eclipse v6 yi kullandim fakat saat uygulamasi turkce degil ingilizceydi yani tam olarak dili cevirememis. Bide paket veriyi her actigimizda uyari veriyordu . V7 de bu sorunlar giderilmis mi?

Üst Alt