Bu cihaz sıfırlandı.Devam etmek için .. sorununu çözme

Sponsorlu Bağlantılar

rizasahinn

Üye
hocam otg kablosu aldım flash bellekle takıyıom telefonda acılmıyıo benım telefonda denıyom acılıyo direk j5 videolarına baktım normalde oda acıyomuys ama bende taktıgında sadece ekran kapalıysa ısıgını acıyo o kadar baska bi işlem yok
hocam otg kablosu aldım flash bellekle takıyıom telefonda acılmıyıo benım telefonda denıyom acılıyo direk j5 videolarına baktım normalde oda acıyomuys ama bende taktıgında sadece ekran kapalıysa ısıgını acıyo o kadar baska bi işlem yok

Serhad3030

Üye
Hocam bende de aynı sorun var otg yi takıyorum okumuyor yardım edermisin

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Ben Araştırdım Bunu, Okuduğum Bir Yerde 3-5 Kişi ; "Bu Ekran Geldikten Sonra 3-4 Gün Bekleyince Sorun Kendiliğinden Çözülüyor. " Diyorlardı. Bu Doğru mu Hocam ?

atakanokur

atakanokur

Üye
    Konu Sahibi
Ben Araştırdım Bunu, Okuduğum Bir Yerde 3-5 Kişi ; "Bu Ekran Geldikten Sonra 3-4 Gün Bekleyince Sorun Kendiliğinden Çözülüyor. " Diyorlardı. Bu Doğru mu Hocam ?
5 Dakikada yapmak daha iyi olmazmı ? :D

djazrael

Üye
Aynı sorunu yaşıyorum Samsung J2 otg okumuyor başka bir yöntemi yok mu bunun acaba?

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Aynı sorunu yaşıyorum Samsung J2 otg okumuyor başka bir yöntemi yok mu bunun acaba?
Hocam Flash Disk İle Yapılıyor Sanırım. Çeşitli Videolar Mevcut. Ama Ben Riske Girmek İstedim, Servise Gönderdim Telefonu

djazrael

Üye
Hocam Flash Disk İle Yapılıyor Sanırım. Çeşitli Videolar Mevcut. Ama Ben Riske Girmek İstedim, Servise Gönderdim Telefonu

Ustam ben yaptım biraz uğraştırdı ama oldu önce orjinal stock rom atıyoruz sonra konunun başında arkadaşın anlattığı yöntemi uyguluyoruz ve sorun çözülüyor Teşekkürler....

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Ustam ben yaptım biraz uğraştırdı ama oldu önce orjinal stock rom atıyoruz sonra konunun başında arkadaşın anlattığı yöntemi uyguluyoruz ve sorun çözülüyor Teşekkürler....
Geçmiş Olsun O Zaman Hocam :)

tanner

Üye
Kardeşim süpersin, yaptım oldu.çok tşk ederim...

İİmmortall

Üye
j5 denedim oldu arkadaşlar, herhangi bir ayar yapmadım, cihazı görmeyen arkadaşlara tavsiyem flash belleğinizin yüksek olmamasına ve formatında değişiklik yaparak denemenizi tavsiye ediyorum içindede başka bişi olmasın.

ntfs/fat32 gibi.

Kolay gelsin.

atraksiyon_show

Üye
Selamlar,

bu gün 2 nci el note 5 aldım ve aynı sorunla karşı karşıyayım.
tavsiye edilen işlemleri yaptım. Otg kablo + 4 gb lık flash bellek ile ntfs/fat32 biçimlendirerek denedim fakat telf ışığını yakmaktan başka işe yaramadı. Lütfen acil yardım rica ediyorum..

atakanokur

atakanokur

Üye
    Konu Sahibi
Selamlar,

bu gün 2 nci el note 5 aldım ve aynı sorunla karşı karşıyayım.
tavsiye edilen işlemleri yaptım. Otg kablo + 4 gb lık flash bellek ile ntfs/fat32 biçimlendirerek denedim fakat telf ışığını yakmaktan başka işe yaramadı. Lütfen acil yardım rica ediyorum..
Hatanın verdiği ekranda mı taktınız flash disk'i ?

yushacan

Üye
Teşekürler arkadaşım faydalı bir bilgi olmuş...

s0metimes

Üye
bende de s5 neo var otg yi görmüyor başka bir çözüm bilen varmı??

musti423

Üye
Bütün forumlarda bu sorunu yaşayanlar olmuş cevabını bulabilen olmamış samsung cihazlarda bu sorunu yaşarsanız şunları uygulayın ama bize gerekli olan öncelikle bir OTG kablosu( 5 veya 10 tl) ve bir flash bellek.

bu ekrana geldiğimizde altta verdiğim apk yi flash belleğe atıp telefona bağlayın ve karşımıza dosya yöneticisi çıktığında attığınız apk dosyasını açın karşımıza bir ekran gelecek bilinmeyen kaynakları açın diye o geldiğince ayarlar tuşuna basın ve bilinmeyen kaynakları(unknown sources) aktif edin ve geri gelip attığınız apk yi kurun sonra karşımıza bildiğimiz ayarlar ekranı gelecek oradan sıfırlama ekranına gelip cihazı sıfırlayın cihaz yeniden başlayacak sonra otomatik olarak recovery ekranına girecek ordan wipe data factory reset ve wipe data partition işlemlerini uygulayın daha sonra rebbot device deyip cihazı yeniden başlatın açıldığında sorununuz kalkmış olacak biraz karışık ve uzun işlem ama işe yarayacak
Konu sabitlenirse sevinirim :)

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Bütün forumlarda bu sorunu yaşayanlar olmuş cevabını bulabilen olmamış samsung cihazlarda bu sorunu yaşarsanız şunları uygulayın ama bize gerekli olan öncelikle bir OTG kablosu( 5 veya 10 tl) ve bir flash bellek.

bu ekrana geldiğimizde altta verdiğim apk yi flash belleğe atıp telefona bağlayın ve karşımıza dosya yöneticisi çıktığında attığınız apk dosyasını açın karşımıza bir ekran gelecek bilinmeyen kaynakları açın diye o geldiğince ayarlar tuşuna basın ve bilinmeyen kaynakları(unknown sources) aktif edin ve geri gelip attığınız apk yi kurun sonra karşımıza bildiğimiz ayarlar ekranı gelecek oradan sıfırlama ekranına gelip cihazı sıfırlayın cihaz yeniden başlayacak sonra otomatik olarak recovery ekranına girecek ordan wipe data factory reset ve wipe data partition işlemlerini uygulayın daha sonra rebbot device deyip cihazı yeniden başlatın açıldığında sorununuz kalkmış olacak biraz karışık ve uzun işlem ama işe yarayacak
Konu sabitlenirse sevinirim :)

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
KArdeşim artık o işe yaramıyor. yazılım güncellendikçe downgradeyi kaldırmışlar. artık o OTG kablo da yemiyor. çünkü ekrana bişe çıkmıyor. Samsung sync ile de başardım apk kurmasını ayarlardan fab.ayarına dön diyorum dönüyor lakin yine o beklemediğimiz ekran duruyor. Apple firmasına döndü iyice. Bu samsung bilmiyor ki bizim android kullanan arkadaşlar kendilerinden habersiz. daha tc numarasını ezberleyemeyen insanlar e-mail deyince "o ne ki " cevap verirse böyle olur.

78burhan

78burhan

Üye
selamlar arkadaşlar
sizden ücret talep edenlere bunu yaparım şunu yaparım diyenlere itibar etmeyeniz .bende dün akşam bu konudan müzdariptim ve sitede verilenlerin hiçbiri işe yaramıyor . Hintli bir arkadaş bana yardımcı oldu ve çözümünü iletti . Konu ile ilgili sorunu olan arkadaşlar [email protected] adresine mail atarlarsa eğer kendilerine gerekli dosyayı ve uygulama videosunu göndereceğim sorununuzun %100 çözüleceğine inanıyorum . maksat yardımcı olmak

Üst Alt