turkcell den vodafone a geçtim

Sponsorlu Bağlantılar

Baydırman

Baydırman

Moderator
    Konu Sahibi
Kullandığın yere göre değişir Bulunduğum yerde beş çubuktan aşağı düşmüyor Avea iki ayda bir yenilenen emeklilere özel kafam rahat paketini kullanıyorum 500 dakika 500 SMS 100 mb 19 tl/2 ay bana yetiyor 50 yas uzeri tc no gerekiyor kayıt için (dedemin tc nosunu kullanıyorum asl8nda yaşım 15) :)
yetiyorsa iyiymiş valla :) ben seni 30+ yaşında sanıyordum :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
En iyi çeken ikinci hangisi reis?
Ben telefon hayatımın nerdeyse tamamını Turkcell ile geçirdim. Yıllar önce avea kullanmışlığım var ama çok zaman geçtiği için nasıl oldu bilmiyorum. Vodafone 2 yıldır kullanıyorum. Bazen bizim evin bir odasından çekmediği oluyor. Okulda zor çekiyor. Okulun dağın başında olduğunu not düşmeliyim bu arada.

JustWatch34

JustWatch34

Üye
Köyde İyi çeker vodofone Ama şehirde bence tırkcell

Baydırman

Baydırman

Moderator
    Konu Sahibi
30 belki de daha fazlası... :D
Ben telefon hayatımın nerdeyse tamamını Turkcell ile geçirdim. Yıllar önce avea kullanmışlığım var ama çok zaman geçtiği için nasıl oldu bilmiyorum. Vodafone 2 yıldır kullanıyorum. Bazen bizim evin bir odasından çekmediği oluyor. Okulda zor çekiyor. Okulun dağın başında olduğunu not düşmeliyim bu arada.
Benim ilk hat turkcelldi. İlk kez bir değişiklik yaptım. Turkcell ile aynı gibi şu an için inşallah düşmez gözümde yoksa yine forever Turkcell
Köyde İyi çeker vodofone Ama şehirde bence tırkcell
:zong:

Baydırman

Baydırman

Moderator
    Konu Sahibi
İngilizler yapmış abi

zombaka

zombaka

Üye
Turkcell biraz pahalı ama daha iyi çekiyor

• Beğen