Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

.BlueTR

.BlueTR

Üye
630da Redstone performansı şaşırtıcı derecede iyi. Az önce Thresold'da açılmayan uygulamaların çoğu sorunsuz açılıyor. Bazı uygulamaların simgeleri hala kayıp. Edge ile uğraştım biraz, takıldı arada ama atmadı hiç. 2 güne eskisi gibi olacağını biliyorum 2-3 gün keyfini çıkarırım en azından :(

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Gabe dayıdan posta var;

• Beğen
Tepkiler: mami_61_29
remzi33

remzi33

Üye
Arkadaşlar 14267.1004 nolu yapıyı L930'a yükledim. Tavsiye etmiyorum. Isınma yapıyor, şarj durumu yerlerde, bazen ekran kilitlenince açılmıyor, uygulamalardan atma sorunu var, yükleniyor yazısına alıştım zaten artık. Şimdilik bunlar var ki zaten günlük kullanımı bitiren faktörler bunlar.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Mağazada 0x80240024 hatası alan tek ben miyim? Sanırım Redstone ile alakalı.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mağaza'ya ne oldu böyle. "Güncellemeleri denetleyin"e basınca 5 saniye içinde tekrar basılacak hale geliyor, hem PC'de hem mobilde. Umarım sorun değildir, çok iyi olmuş. Galiba denetlemiyor :ehe

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Mağaza'ya ne oldu böyle. "Güncellemeleri denetleyin"e basınca 5 saniye içinde tekrar basılacak hale geliyor, hem PC'de hem mobilde. Umarım sorun değildir, çok iyi olmuş. Galiba denetlemiyor :ehe
Mobilde de aynısı. Ayrıca hiçbirşey inmiyor. Bende telefonu sıfırlamayı düşünüyordum iyi oldu :D

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Mağazada sıkıntı var hiç birşey inmiyor

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
İngilizcem yok ki neresi ayrımcılık,asıl ayrımcılık sana olmuş
kendini geliştir diye :gul:
o değil de sanırım üşenmiş :hmmm demiş hadi bu sonuncuyu sallayım okusun anlamazsa ile çevirir demiştir :ehe

Neyse konuyu fazla saptırmadan; bendekini okuyabilirsin :sirit:

• Beğen
Tepkiler: mami_61_29
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Düzelmiş ben şimdi Messenger i indirdim, denetlemede de sıkıntı yok.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Mesajlaşma ve skype,
Outlook posta ve Outlook takvim güncelleme gelmiş...

4MaGuS

4MaGuS

Üye
o zaten hep öyleydi yeni mağaza geldiğinden beri ben her girdiğimde 3-4 defa üst üste tarıyorum

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yakında

Üst Alt