Esendağlı
Üye
Umarım yollar açıktır10586.122 yolda olabilir.

Umarım yollar açıktır10586.122 yolda olabilir.

Yakında yeni yapılarıda androide yollarlar10586.122 yolda olabilir.

Merhaba bu posta bana da geldi ama ingilizce olarak size Türkçe mi geldi acabaGabe dayıdan posta var;
Bana da Türkçe olarak geldi.Merhaba bu posta bana da geldi ama ingilizce olarak size Türkçe mi geldi acaba
Yolda derken mart olmadan yayınlacaksa heyecanlanalım yoksa çokta önemli değil10586.122 yolda olabilir.

Bana niye ingilizce geldi ki acabaBana da Türkçe olarak geldi.
Mobilde de aynısı. Ayrıca hiçbirşey inmiyor. Bende telefonu sıfırlamayı düşünüyordum iyi olduMağaza'ya ne oldu böyle. "Güncellemeleri denetleyin"e basınca 5 saniye içinde tekrar basılacak hale geliyor, hem PC'de hem mobilde. Umarım sorun değildir, çok iyi olmuş. Galiba denetlemiyor![]()

sana ayrımcılık yapmış işte, değerini bilBana niye ingilizce geldi ki acaba

İngilizcem yok ki neresi ayrımcılık,asıl ayrımcılık sana olmuşsana ayrımcılık yapmış işte, değerini bil![]()
kendini geliştir diyeİngilizcem yok ki neresi ayrımcılık,asıl ayrımcılık sana olmuş

demiş hadi bu sonuncuyu sallayım okusun anlamazsa

Düzelmiş ben şimdi Messenger i indirdim, denetlemede de sıkıntı yok.Mağaza'ya ne oldu böyle. "Güncellemeleri denetleyin"e basınca 5 saniye içinde tekrar basılacak hale geliyor, hem PC'de hem mobilde. Umarım sorun değildir, çok iyi olmuş. Galiba denetlemiyor![]()
o zaten hep öyleydi yeni mağaza geldiğinden beri ben her girdiğimde 3-4 defa üst üste tarıyorumMağaza'ya ne oldu böyle. "Güncellemeleri denetleyin"e basınca 5 saniye içinde tekrar basılacak hale geliyor, hem PC'de hem mobilde. Umarım sorun değildir, çok iyi olmuş. Galiba denetlemiyor![]()