Haber LG K10 Türkiye'de satışa çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
LG K10 Türkiye'de satışa çıktı
LG’nin CES 2016’da duyurusunu yaptığı K serisinin en yüksek modeli olan K10 ülkemizde satışa çıktı.

Cihazın özelliklerini hatırlatmak gerekirse LG K10, 5.3 inç büyüklüğünde 2.5D Kavisli HD IPS bir ekrana sahip. İşlemci olarak MediaTek MT6753 kullanan cihaz, 2 GB RAM ve 16 GB dahili hafızaya sahip. Önde 5 arkada ise 13 megapiksellik kamera kullanan LG K10, microSD kart desteğine ve 2300 mAh bataryaya da sahip.Ayrıca LTE teknolojisini destekleyen K10'nun bataryasıda çıkarılabiliyor.

LG K10'nun Türkiye fiyatı ise 899 TL olarak belirlendi. (Bimeks ve Vatan Computer fiyatları baz alınmıştır.)

yaytas

yaytas

Üye
MTK yerine başka bir işlemci olaymış iyiymiş hocam

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
5" Ekrana 2 Amper Batarya Kötü Bence İşlemci desen Felaket Sırf Kavisli Diye Alan Olursa Alır YOksa Çöp

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
Kim Alır Diye Düşünüyorum ama Cevap Bulamıyorum :D Gider Filex 2 Mi Ne Vardı Onu Alırım Daha İyi
Burası Türkiye burda sırf markası Lg diye alacak insanlar olur merak etme :D Ayrıca G Flex 2 nin satış fiyatı 1500 tl olması lazım bununla bir tutmak yanlış olur...

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Burası Türkiye burda sırf markası Lg diye alacak insanlar olur merak etme :D Ayrıca G Flex 2 nin satış fiyatı 1500 tl olması lazım bununla bir tutmak yanlış olur...
geçen nerde gördüm 1.200 altı idi g2 flex 2 mi neydi sanırsam flex 2 belkide ekranı filanda hoş du bu belki kavıslı ekranla tanışmak isteyen olursa alabilirler belki

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
geçen nerde gördüm 1.200 altı idi g2 flex 2 mi neydi sanırsam flex 2 belkide ekranı filanda hoş du bu belki kavıslı ekranla tanışmak isteyen olursa alabilirler belki
Eğer flex 2 1200 tl altında satılıyorsa paralel ithalat olma olasılığı yüksek...

JustWatch34

JustWatch34

Üye
Teşekkürler bundan alabilirim hatta,alacağım

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
Bu telefondan alıp kullanan var mı acaba ?

Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye
güzel değil

byAndroid

byAndroid

Üye
pili saymazsak güzel cihaz aslında ama en fazla 800 lira olmalıydı .Yinede talibi çok olur benden söylemesi

Üst Alt