Haber LG K10 Türkiye'de satışa çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
pili saymazsak güzel cihaz aslında ama en fazla 800 lira olmalıydı .Yinede talibi çok olur benden söylemesi
Aynen çok doğru ederi en fazla 750-800 tl ayrıca Bimeks'te edindiğim izlenimlere göre milleti başına toplamayı başarıyor. :D

Sarangni

Sarangni

Üye
Bu cihaz alınmaz eşe dosta da aldırılmaz kefil dahi olunmaz. İşlemci kısmını geçtim MetiaTek eskisi gibi değil epey yol aldı ama batarya kısmı özellikle artık 3000 Mah üstü cihazlar bu fiyatlara alınırken bu cihaz son tercih bile olmaz. LG severim ama alt/orta seviye cihaz yapma konusunda son zamanlarda ciddi başarısız buluyorum. Lenova, Meuzi gibi firmalar bu fiyat bandında çok daha iyi cihazlara sahipler. Biraz etraflarına bakıp derslerini daha iyi çalışmaları gerekiyor. Samsung vari hareketler geliyor LG'den... :D

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
Bu cihaz alınmaz eşe dosta da aldırılmaz kefil dahi olunmaz. İşlemci kısmını geçtim MetiaTek eskisi gibi değil epey yol aldı ama batarya kısmı özellikle artık 3000 Mah üstü cihazlar bu fiyatlara alınırken bu cihaz son tercih bile olmaz. LG severim ama alt/orta seviye cihaz yapma konusunda son zamanlarda ciddi başarısız buluyorum. Lenova, Meuzi gibi firmalar bu fiyat bandında çok daha iyi cihazlara sahipler. Biraz etraflarına bakıp derslerini daha iyi çalışmaları gerekiyor. Samsung vari hareketler geliyor LG'den... :D
Lg nin samsung olma yolunda ilerlediği fikrine katılıyorum.Batarya konusundada haklısınız ama lenovo ve meizu gibi markaların kendi servisleri olmadığı sürece benim gözümde her zaman -1 ile başlayacaklar.

Üst Alt