Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Olayı sadece pc açısından anlatmadım . Başlangıç sayfası ayarlama yok dediğim de mobil Ayrıca sinemia üyeliğim var ve mobilden giriş yapamıyorum kendi sitesinden . Operaya giriyorum oluyor , uc browser'a giriyorum oluyor ama edge'de olmuyor . Google anasayfam olsun istiyorum mesela anlatır mısın nasıl yapıcam ? Eğer varsa ve ben farkedemediysem cidden büyük bir gözden kaçırma olmuş demektir .
başlangıç sayası edge in değil de arama uygulamasının bi sıkıntısı . sırf bu yüzden 8.1 den geçiş sonrası sıfırlamak istemiyordum...

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
başlangıç sayası edge in değil de arama uygulamasının bi sıkıntısı . sırf bu yüzden 8.1 den geçiş sonrası sıfırlamak istemiyordum...

Ben sıfırlamadım zaten . Arama uygulamasıyla alakası yok olayın . uc browser 'da ve diğer tüm tarayıcılarda başlangıç sayfası ayarlayabiliyorsun . Edge'e gir var mı ana sayfa ayarı ?
pc den bahsettiğini sandım keşke orada mobil olduğu belirtseydin neyse oda gelir zamanla

Dediğim gibi google dan sinemia yaz siteye gir . Üye girişine tıkla e posta ve şifre bölümüne herhangi birşey yazmayı dene sadece :) Ne demek istediğimi anlarsın . Şifremi giricem diye amuda kalkmayı denemediğim kaldı bir tek . Sırf bir siteye giricem diye alternatif taraycıı indiriyorum .

afwerker

afwerker

Üye
vestel ile ilgili ne widi ne de mirecast ile ilgili bir bilgi yok. varsa da kaçak köçek koymuşlardır.
samsung ise kendine özel alternatif isim uydurmuş ekranımı yansıt diye...zaten tablet telefon cihazlarında da ekranımı yansıt özelliği der.muhtemelen lisans ücreti vermemek için dolanbaçlı yolları seçiyorlar firmalar.bizim televizyonda da widi var ama ekranı yansıtamıyorum bu teknik imkansızlıktan ziyade lisansla ilgili bir mesele olması lazım. ancak normalde widi intele ait bir teknoloji yanlış hatırlamıyorsam amddeki karşılığı amd wirelles display... yani normal şartlar altında widinin çalışacağı koşullar yukarıda bahsettiğim gibidir
Samsung Tv'ye kolayca bağlantı yapıyorsun ama samsung telefonlarda görüntü kalitesi Lumia kadar net vermiyor. Vestelde ise dediğim gibi androidler sorun çıkarıyor. Hepsi aynı şekilde geneli Wirless display olarak yada Mirecast diye geçiyor
Buda vestel tvden Widi ekranı

• Beğen
Tepkiler: System X

skynet

Üye
Vay arkadaş edge i beğenen de varmış demek :D

• Beğen
Tepkiler: System X

Ali_KRKY

Üye
Ben sıfırlamadım zaten . Arama uygulamasıyla alakası yok olayın . uc browser 'da ve diğer tüm tarayıcılarda başlangıç sayfası ayarlayabiliyorsun . Edge'e gir var mı ana sayfa ayarı ?

Dediğim gibi google dan sinemia yaz siteye gir . Üye girişine tıkla e posta ve şifre bölümüne herhangi birşey yazmayı dene sadece :) Ne demek istediğimi anlarsın . Şifremi giricem diye amuda kalkmayı denemediğim kaldı bir tek . Sırf bir siteye giricem diye alternatif taraycıı indiriyorum .
giriş yapamadığın site beyaz perde ise ben çok rahat bi şekilde üye adı şifre girdim. Uyeliğim olmadığı için giriş yapamadım o ayrı ama dediğiniz gibi bir sorun yaşamadım l950 ile

skynet

Üye
Finalden hiç ses seda yok :alsana:

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
giriş yapamadığın site beyaz perde ise ben çok rahat bi şekilde üye adı şifre girdim. Uyeliğim olmadığı için giriş yapamadım o ayrı ama dediğiniz gibi bir sorun yaşamadım l950 ile

Kardeşim hangi site olduğunu yazdım zaten yukarıda . Sinemia .

abcderhan

Üye
wm10 edge swf lerde çok sorunlu 1-4 sekmede swf acıyorum kilitleniyor .çıkamazsam eğer batarya cıkarmam gerekiyor.(L820)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Redstoneda kapanma sorunu var. Telefon boştaykan kendi kendine kapanıyor. 8.1e geçiyorum

4MaGuS

4MaGuS

Üye
denim 920 yi kaldırıma düşürdüm göüs hizasından yaklaşık 1.4m civarı neyse kaldırımda düştüğünde fena bir ses geldi 2-3 kişi döndü baktı neyse telefonun dokunmatik kısmı yere bakacak şekilde düştü ve ters döndü tele hiç bir ey olmadı şansıma

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl ve bozkirdangelen
dakamon

dakamon

Üye
Windows central bi twit atmış gördünüz mü windows 10 güncellemesiyle ilgili sanırım @papakudioflu @Sensation
Yok ya windows 10 lu bir cihazdan bahsediyor :D Yanlış anladım heyecanlanıp :D

0MG90

0MG90

Üye
Windows central bi twit atmış gördünüz mü windows 10 güncellemesiyle ilgili sanırım @papakudioflu @Sensation
Yok ya windows 10 lu bir cihazdan bahsediyor :D Yanlış anladım heyecanlanıp :D
Elite X3'ü diyordur

Ali_KRKY

Üye
ekran görüntüsünü paylaşabilir misin kardeşim ?
resimleri bile edgeden yükledim kardeşim.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
resimleri bile edgeden yükledim kardeşim.

Forumdan bir arkadaşla da fikir alışverişinde bulunduk dün özelden . O da benimle aynı sorunu yaşadığını paylaşmıştı . İlk resimdeki sayfa giriş yapılabilmesi için oluşturulmuş alternatif bir sayfa ama ikinci resimdeki doğru sayfa . Örnek vermem gerekirse e mail bölümüne e-mail i mi yazıyorum 5-6 saniye sonra yazdıklarım ekrana yansıyor . Şifre bölümüne tıklıyorum giriş yap butonuna tıklamışım gibi tepki verip ilk resimdeki sayfaya yönlendriyor . Şifremi bir türlü yazamıyorum . Çok ilginç . Iphone 5 , s6 ve n8 ile giriş yapabiliyorum rahat bir şekilde . Ama edge ile giriş yapamıyorum . Kendi telefonumdan opera ve uc browser ile de giriş yapabiliyorum . Bir tek edge sıkıntı oluşturuyor .

Son düzenleme:

Ali_KRKY

Üye
yok bende hiç öyle sorun olmadı çok güzel bi şekilde algıladı sanırım cihaz optimizasyonu ile düzelecek bir konudur.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
yok bende hiç öyle sorun olmadı çok güzel bi şekilde algıladı sanırım cihaz optimizasyonu ile düzelecek bir konudur.

Ama cihaz ile bunun ne alakası var ki ? Aynı cihaz ile operadan giriş yapabiliyorum .

Üst Alt