Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
iyice gitmiş ümitler.eskiden yeni yapı geldiğinde en az 5 sayfa atlardı bugün sayfa tek tük ilerliyor.gerçi ben daha bitiremedim güncellemeyi biraz sonra söverim şey yani değerlendiririm
Basit bir yapı için bu saatte 53 kişi bu konuyu takip ediyorsa bu w10m çok tutacak arkadaşlar .demedi demeyin:)

• Beğen
Tepkiler: Sensation

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: BaySerkan, skynet ve Esendağlı
System X

System X

Üye
Basit bir yapı için bu saatte 53 kişi bu konuyu takip ediyorsa bu w10m çok tutacak arkadaşlar .demedi demeyin:)
telefonunu satamayanlar klübüne hoş geldiniz. menümüz tek çeşittir buyrun en alırdınız?

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87 ve BLasTeaR
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Bende ie çok atıyor ya kıl oldum iyice. Özellikle Facebook web sürümünde atıyor
O olay bendede var ie ile facebookta gezinmek işkence. Ama Edge nerseyse her sitede sorun çıkartıyordu. 512Mb ram için kesinlikle uygun değil. En basitinden Maxicep nerdeyse açılmıyordu. Bazen sayfayı 1 kere yenileyip kendine geliyordu bazen 2-3 kere yenileyip en sonunda atıyordu.
Bu arada az önce fark ettim 8.1de ses ve titreşim daha fazla. Ses 8. seviyede wpden mesaj geldi resmen masa sallandı ve bayağı ses çıkardı 10da ttireşimi hissetmiyordum sanki, yada 8.1 daha iyi gibisinden alıştırdım kendimi psikolojik.
Yok yok az önce yine wpden mesaj geldi ses daha yüksek 8.1de :D
Bu arada şuraya yazıyorum Redstone buildleri o kadar kötü olacakki 6-7ay boyunca adam akıllı çalışan bi yapı göremeyeceğiz.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
O olay bendede var ie ile facebookta gezinmek işkence. Ama Edge nerseyse her sitede sorun çıkartıyordu. 512Mb ram için kesinlikle uygun değil. En basitinden Maxicep nerdeyse açılmıyordu. Bazen sayfayı 1 kere yenileyip kendine geliyordu bazen 2-3 kere yenileyip en sonunda atıyordu.
Bu arada az önce fark ettim 8.1de ses ve titreşim daha fazla. Ses 8. seviyede wpden mesaj geldi resmen masa sallandı ve bayağı ses çıkardı 10da ttireşimi hissetmiyordum sanki, yada 8.1 daha iyi gibisinden alıştırdım kendimi psikolojik.
Bu arada şuraya yazıyorum Redstone buildleri o kadar kötü olacakki 6-7ay boyunca adam akıllı çalışan bi yapı göremeyeceğiz.
Sana redstone falan yok:)

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
512 mbler için işkence olacak... Hayırdır nedir bu yarın ki güncelleme?

.BlueTR

.BlueTR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı
YkPkY

YkPkY

Üye
Microsoft, bugün yeni bir güncelleme daha verdi. Şimdi klavye kullanımı hakkında test yapıyorum. Klavye tahminleri çok iyi çalışmıyor. Daha doğrusu klavye tahminleri tam olarak doğru ama yazım hatalarını doğru tahmin etmesine rağmen bazen düzeltmiyor.

yukarıdaki yazıyı çok çok hızlı bir şekilde wordpress mesaj editöründe yazdım. Çünkü klavyeyi test etmenin en iyi yolu orası. Buna rağmen bir önceki sürüme göre oldukça başarılı diyebilirim.
950 yemi verdi sadece arkadaşım

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Şuan benim farlettiklerim
1.ekran netliği baya artmış neredeyse fullhd
2.fotoğraf uygulaması hala berbat zoom yapamıyor adam akıllı
3.edge uygulamasında sık kullanılanlara tek tık'la ulaşamıyoruz hala
4.pil tasarruf modu'nu ana ekrana attığımızda pil yüzdesi yok
5.ekrandaki dalgalanma hala giderilememiş
Şimdilik bu kadar en çok lumia cameram yok oldu ona üzülüyorum

• Beğen
Tepkiler: Sensation
braayn

braayn

Üye
Toplu güncelleştirme bilmem nesi bu bak bende bilmiyorum :D boşver kasma bu kadar ya gelmiyosa gelmiyo yani. Benim bakış açımı biliyosun ben bile illâllah ettim yani
insanların akılla
Toplu güncelleştirme bilmem nesi bu bak bende bilmiyorum :D boşver kasma bu kadar ya gelmiyosa gelmiyo yani. Benim bakış açımı biliyosun ben bile illâllah ettim yani
Benim kastığım felan yok telefon kasıyor o nedenle full gelsin diyorum para verdik aldık karşılığı bu olmamalıydı TP sürümüdür normal klişesini bunca yapıdan sonra duymak istemiyorum.İşin kötü yanı iphone sipariş ettik oda yarın elimde olacakmış ...

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
mp2934

mp2934

Üye
Mobil veriden yükleyebilir miyiz

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şuan benim farlettiklerim
1.ekran netliği baya artmış neredeyse fullhd
2.fotoğraf uygulaması hala berbat zoom yapamıyor adam akıllı
3.edge uygulamasında sık kullanılanlara tek tık'la ulaşamıyoruz hala
4.pil tasarruf modu'nu ana ekrana attığımızda pil yüzdesi yok
5.ekrandaki dalgalanma hala giderilememiş
Şimdilik bu kadar en çok lumia cameram yok oldu ona üzülüyorum
4. madde bir önceki yapıda var mıydı? En son WP8.1'de vardı diye hatırlıyorum.

zarex

zarex

Üye
Ben de güncelleme yok diyor hala sonu 63 ile biten yapı. Kırk yılın başı bi güncelleme zevkimiz var o da bana vurmadı

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
4. madde bir önceki yapıda var mıydı? En son WP8.1'de vardı diye hatırlıyorum.
Yoktu ve hala yok bu arada bataryayı su gibi içiyor meret lumia 925
sistem baya baya (CAN SIKMAYA)kararlı. Yine gol değil hiç birşey değişmemiş altyapı üst yapı bunlar bizle resmen başşak geçmişler
Ben de güncelleme yok diyor hala sonu 63 ile biten yapı. Kırk yılın başı bi güncelleme zevkimiz var o da bana vurmadı
Sıkma canını bu kadar dostum alsanda pek sevineceğini sanmıyorum

• Beğen
Tepkiler: zarex
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Win.insideri tekrar çalıştırıp denedin mi.

• Beğen
Tepkiler: zarex

Üst Alt