Haber Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Basın Görseli Sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Basın Görseli Sızdırıldı
Samsung’un yeni amiral gemi akıllı telefonları Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge’e ait olduğu iddia edilen basın görseli internete sızdırıldı.

Geçtiğimiz n geçmiyor ki Samsung’un yeni Android amiral gemi akıllı telefonları Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge hakkında yeni bir bilgi internette yer almasın. Neredeyse hergün internete sızdırılan Galaxy S7 ve S7 Edge bilgilerine bir yenisi daha eklendi. Evan Blass, twitter üzerinde Galaxy S7 serisine ait olduğunu belirttiği yeni basın görsellerini paylaştı.

Samsung Galaxy S7’nin Satışa Çıkış Tarihi Belli Oldu

Galaxy S7 basın görsellerinde, Samsung Galaxy S6 serisinde kullanılan tasarım diline benzer bir tasarım görüyoruz. Görselde en çok dikkat çeken tasarımsal değişiklik ise daha büyük parmak izi sensörü ve köşelerin eski cihazlara nazaran biraz daha yuvarlak olması oluyor. Evan Blass’ın paylaştığı resimler cihazlar hakkında daha fazla bilgi vermiyor fakat dikkatli okurlarımızın da fark ettiği gibi telefonların ekranındaki tarih (21 Şubat) Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge’in tanıtım tarihi olabilir.

Daha önce gelen bilgilere göre Galaxy S7 ve S7 Edge önceki amiral gemi modelleri oranla daha büyük bataryalara sahip olacak. Galaxy S7 3.000 mAh batarya ile gelirken, Galaxy S7 Edge ise 3.600 mAh kapasiteye sahip bir batarya ile kullanıcılara sunulacak. Samsung Exynos Octa 8890 ve Qualcomm Snapdragon 820 yonga setlerine sahip iki varyant halinde sunulacak Galaxy S7 serisi 4GB sistem belleği ile gelecek.

Samsung microsd kart desteğini bu iki modelle amiral gemi cihazlarına tekrar geri getirirken kamera özellikleri tarafında ise düşük ışıkta çok daha iyi performans veren 12MP f1.7 odak uzaklığına sahip BRITCELL kameraya sahip olacak. Her iki itiraz hakkında bilinen tüm özellikler ve daha fazlası için Samsung’un Mobil Dünya Kongresi’ndeki tanıtım etkinliğini beklememiz gerekecek.

Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Basın Görseli Sızdırıldı - MaxiCep

Koradam

Üye
F1.7 odak uzaklığı değil diyafram açıklığı

Emre

Üye
Güzel tasarım.

Invoke

Invoke

Üye
Aynı tasarım.

Emre

Üye

0MG90

0MG90

Üye
Hiç ilgimi çekmiyor

Sony yıllardır aynı tasarımı kullanıyor
Yıllardır demen sanki 10 yıl gibi duruyor. 2016'ya girdik şurada bu yılı da katarsak 3 yıl oldu ki tasarımlar tamamen aynı değil bile. Hiç değilse Samsung gibi 1251562626 kere aynı tasarımlı telefonu satışa çıkarmıyor. Z serisinin kaç cihaz olduğu belli.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Hiç ilgimi çekmiyor

Yıllardır demen sanki 10 yıl gibi duruyor. 2016'ya girdik şurada bu yılı da katarsak 3 yıl oldu ki tasarımlar tamamen aynı değil bile. Hiç değilse Samsung gibi 1251562626 kere aynı tasarımlı telefonu satışa çıkarmıyor. Z serisinin kaç cihaz olduğu belli.

Niye samsunugun çıkardığı her telefonun benzerliği sizin için sorun teşkil ediyor?
Ayrıca cihazlar ne kadar benzesede fiyatına göre kalite farkını kullanırken hissebiliyorsunuz ve herkesin begendiği bir model vardır mesela samsungun o kadar serisi var ben sadece galaxy serisini tercih ediyorum birde son çıkardığı note5 efsane diyebilirim. sonuç olarak samsungu kötülemek için hep bahane arıyorsunuz ama baktığımda içi boş çocukça yorumlar görüyorum.
Bu arada samsungun Fiyat politikasına uyuz oluyorum.

Invoke

Invoke

Üye
Note 5, 2015'in en iyi cihazlarından biri bence.

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

Emre

Üye
#GalaxyS7

#GalaxyS7edge

Emre

Üye

askımm

Üye
buneya tasarıma bak berbat s4 tasarım olarak olarak dha iyi vlla s6 alıp ip6 aldım ıyıkıde almısım

Üst Alt