Tüm Operatör Kullanıcıları İçin !!Önemlidir!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahmetmemet

ahmetmemet

Üye
    Konu Sahibi
Tüm Operatör Kullanıcıları İçin !!Önemlidir!!
Arkadaşlar, aşağıdaki yazı AVEA, TURKCELL ve VODAFON 'yi karalama kampanyası değildir. Her ne kadar ilk okudunduğunda şüphe ile yaklaşılsa bile, olayı deneyince gördüm.

AVEA, TURKCELL VE VODAFON KULLANANLAR

Telefonunuzdan hemen ##002# yi tuşlayın (Arayın, ekranınıza aktarma iptal diye bir yazı gelecek) böylece yönlendirmeyi kaldırın. Yoksa size ulaşamayan herkesten bir kontör düşecek... Ve bunu AVEA, TURKCELL ve VODAFONE kullanan herkese gönderin. Göndermezseniz siz aradığınızda sizden de kontör düşecek.
Eğer aradığınız kişinin telefonu da telesekreter ayarli ise, dinlediğiniz 1 sn'lik 'aradığınız kişiye ulaşılamıyor' mesajı için bir normal arama karşılığı ücretlendiriliyorsunuz !!!
İşin garip olan kismi bu değil aslında. Normal AVEA, TURKCELL ve VODAFON hatlarında default (fabrika çıkışı) olarak ayarli bir telesekreter yokken, herkeste bu telesekreter otomatik olarak ayarlı geliyor!!!
Yani sizin hiçbir şeyden haberiniz yokken, çaktırmdan sizden intikamını alıyor. Arkadaşınızı aradığınız ve ulaşamadınız mı? Hemen 1.5kontor . İki dakika sonra yine mi ulaşamadiniz bir 1,5 kontör daha...
Ne uyanıkça degil mi? İşin daha da kötüsü kimsenin böyle bir uygulamadan haberi yok, herkes diğer operatörlerde olduğu gibi aranılan telesekreterin bedava olmasını bekliyor. Ne de olsa paralı olan bir uygulama otomatik olarak ayarli gelmez yanılıyor muyum? Bu olayı iptal ettirmek ise daha da bir trajik komik; AVEA,TURKCELL ve VODAFON'yi arıyorsunuz, durumu anlatıyor ve 'uyanık' oluğunuzu gösteriyorsunuz, onlar da size AVEA, TURKCELL ve VODAFON hatlı telefonunuzdan ##002#'yi aramanız durumunda tele sekreterin kaldırılabileceğini anlatıyorlar.

candemir316

candemir316

Üye
helal kardeşim sana izmirli olduğun belli oluyor

leiche

leiche

Emekli Yönetici
kontör gitmesi ii değil tabi çünkü hiç kullanmadan gitmiş oluyor
faka diğer türlü cepteliniz kapalıyken sizi arayanları msj ile bildiriyor
sanırım o özelliği kapatınca kimin aradıgı msj olarak gelmiyor

ahmetmemet

ahmetmemet

Üye
    Konu Sahibi
kontör gitmesi ii değil tabi çünkü hiç kullanmadan gitmiş oluyor
faka diğer türlü cepteliniz kapalıyken sizi arayanları msj ile bildiriyor
sanırım o özelliği kapatınca kimin aradıgı msj olarak gelmiyor

gelmesın bence knt gıtmesınden daha ıyıdır :pro:

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
uyarı için saol ben bazı arkadaşlarımı aradığımda sinyal sesinden sonra mesaj bırakın muhabbeti çıkıyo ama ikimizdende kontör gitmiyo

bodrumlu_71

bodrumlu_71

Üye
aradam gardaş saol...

xkadir61

xkadir61

Üye
vay uyanıklar vay.

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Çok SaoL Kardeşim Hemen Yaptım Dediğini;)

hayalet114

hayalet114

Üye
yaa sınyal sesınden sonra msj bırakın dıyo kapatıorum knt fılan gıtmıyo(sınyalı beklemeden:))

nightdragon35

nightdragon35

Üye
kontör gitmiyor bendede sinyalden önce kapatınca .

alemburda

alemburda

Üye
aynen hemen iptal ettireceğim saol verdiğin bilgi için :oke:

Altun.

Altun.

Üye
sinyalden önce basın bişi olmuyr o zaman. en azından bende öyle yani

gknky

gknky

Üye
böyle bişey olduğunu zannetmiorm..bgne kadar kaç kere bu olay başıma geldi hiçbişi olmadı 3 hattıda kullandım ;)

lliseli

lliseli

Üye
kendilerini uyanık sanıyolar ama biz maxicep ailesi olarak daha uyanığız

arslansem

arslansem

Üye
Ben şahsen anlamadım

abuzer381991

abuzer381991

Üye
Denedim gitmiyor gerçekten saolasın:)

dgn_abdullah

dgn_abdullah

Üye
vay uyanıklar

klemenson_63

Üye
ii de arkadaşlar zaten sinyal sesinden sonra sesli mesaj bırakabilirsiniz diyor,siz de sinyale kalmadan hemen kapatıverırsınız..bence cok güzel bi uygulama ama eli agırlar için kontor gidebilir

kubilay212

kubilay212

Üye
tşk arkadasım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt