İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Az önce bir haber okudum şunlar yazıyordu ve okurken şaşırmadım doğrusu. Yazılım devinin Rusya kolundan gelen haberlere göre Lumia markası ve onun ARM işlemcileri artık Microsoft'un gelecekteki mobil stratejisinin bir parçası olmayacak. Acaba ne kadarı doğru bilemiyorum.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Az önce bir haber okudum şunlar yazıyordu ve okurken şaşırmadım doğrusu. Yazılım devinin Rusya kolundan gelen haberlere göre Lumia markası ve onun ARM işlemcileri artık Microsoft'un gelecekteki mobil stratejisinin bir parçası olmayacak. Acaba ne kadarı doğru bilemiyorum.
lumia isminin artık kullanılmayacağı ve herkesin beklediği surface phone haberi sayılır o telefonda da intel ile ms arasında özel bir işlemci kullanılacağı söyleniyordu onunla ilgili bir haber

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
"Murtazin'e göre Microsoft'un Rusya'daki resmi yetkilileri Windows 10 Mobile'ın yakın bir gelecekte ARM üzerinde çalışmayacağını belirtti."

yakın gelecekte çalışmayacak ne demek ? şuan bizim arm işlemciler üzerinde w10 mobile 8.1 e geri dönecek ozman , saçma açıklama olmuş..

Son düzenleme:
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Microsoft ne yaptığını kendi dahi bilmiyor . Sürekli fikir değiştiriyor . Kararsız , isteksiz ve güven vermeyen bir tavır sergiliyor mobil konusunda .

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve System X
braayn

braayn

Üye
Şu Ms kararsız bir firma oldu çıktı .Lumia ismi yerine surface yapınca mağazadaki uygulama sayısı mı artıyor?

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Kim çıkarıyor şu saçma haberleri, baktığınız siteye bakın bi. Bir şeyin olduğu yok, ad değişimi falan mı söyledi Microsoft da hemen söylenmeler başlamış. Konuyu biraz kapatsak iyi olacak gibi her şey bu konuda konuşulmaya başlandı.

• Beğen
Tepkiler: dücane
oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Kim çıkarıyor şu saçma haberleri, baktığınız siteye bakın bi. Bir şeyin olduğu yok, ad değişimi falan mı söyledi Microsoft da hemen söylenmeler başlamış. Konuyu biraz kapatsak iyi olacak gibi her şey bu konuda konuşulmaya başlandı.
Bu ne biçim bir tavır arkadaşım? Burası herkesin özgürce fikir alışverişi yaptığı bir yer olmayacaksa konuyu kapat gitsin. Yönetici olabilirsin ama bu sana Çocuk azarlar gibi davranma hakkı vermez.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve hakikidaredevil
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap

Neden bu kadar agresif ve rencide edici bir üslup kullanma ihtiyacı hissettiğini bilmiyorum ama win10 mobile ve lumia cihazların geleceği ile ilgili bir söylentinin konuşulacağı en doğru yer (henüz resmi sürüm gelmediği için) burasıdır diye düşünüyorum . Ki burası olmadığını düşünüyorsan bile ifade ediş şeklin bu olmamalı .

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve hakikidaredevil
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Bu ne biçim bir tavır arkadaşım? Burası herkesin özgürce fikir alışverişi yaptığı bir yer olmayacaksa konuyu kapat gitsin. Yönetici olabilirsin ama bu sana Çocuk azarlar gibi davranma hakkı vermez.
Genel olarak yazdım niye üstünüze alındınız ki? Bu konuda satılacak telefonun, alınacak modelin ne olduğu veya tavsiyeler konuşuluyor. Ha bunlar ve diğerleri konuşulmasın mı diyorum tabii ki hayır ama burada değil. Konu Windows 10, arada ben de farklı şeyler paylaşabiliyorum ama onu günlerce devam ettirmiyorum. Microsoft yavaş bunu anlarım, inkar ettiğim bir şey değil, yeri gelince ben de sitem ediyorum. Fakat şöyle bir şey var her önüne gelen amacı bilmeden Insider sürümü kuruyor. Sonra bir sürü sorunlarla karşılaşıyor. Oysa yüklemeden önce ki uyarıyı okusa, arama bile yapamama gibi durumlarla karşılaşabileceğini onaylayıp yüklemeyi göze alıyor. Sorunlarla bende karşılaşıyorum tabii ki bunu da burada ve Microsofta bildiriyorum. Gelip de telefonu parçalayacağım gibi şeyler söylemiyorum. Daha çok fazla şey var böyle konuşulacak.
Yönetici olmasam da yazardım, bu yazdığımı nitekim siz de bana karşı ya da ortaya yazabilirsiniz. Yine de kırdıysam kusura bakmayın, bu günlerde çığrından çıktığından dolayı kendimi tutamadım.
Neden bu kadar agresif ve rencide edici birşey yazma ihtiyacı hissettiğini bilmiyorum ama win10 mobile ile ilgili bir söylentinin konuşulacağı en doğru yer (henüz resmi sürüm gelmediği için) burasıdır diye düşünüyorum .
Sadece son yazılanlara değil bu yazdıklarım. Devamını yukarıda yazdım.

braayn

braayn

Üye
bu stresin ve sıkıntının tek sahibi Microsoft ama Bir birimizi kırmayalım gerekte yok

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
og1907

og1907

Üye
Beyler sakin olalım böyle şeyler için kalp kırmaya değmez.
Sabırlı olun ben şu ana kadar sadece 1 yapı yükledim tekrardan 8.1 döndüm ve sabırla final sürümünü bekliyorum bilemem bugünmü gelir yoksa 1 yıl sonramı gelir ancak sabretmekte fayda var.

braayn

braayn

Üye
gabe birşey dedi mi bugün için ? Gudubet adam gabe :)

dakamon

dakamon

Üye
İnsanlar 1.5 sene adam gibi bir güncelleme bekleyecekse insider kurmaları kaçınılmaz oluyor. Bu durumda da insanlar bence haklı olarak eksikliklere hatalara kızabiliyor @Sensation . Çünkü siz yöneticiler olsun diğer siteler olsun verdiğiniz her haberde aslında o haberinde sahibi oluyorsunuz bunu kabullenmeniz lazım. Haberler hep neydi WP çok iyi olacak çok süper olacak şu özellik gelebilir bu özellik gelebilir. 2014 wp yılı olacak 2015 wp yılı olacak. Yaptığınız haberlere tek tek bakarsak ki bi tanesi hemen yukarda ali abi yapmış hep şu gelebilir bu olablir hep iyi şeyler ama sonuç hüsran. Uzun süren güncelleme döngüleri de insanları insider yüklemeye mahkum ediyor ve yaptığı isyana haksız diyorsunuz bence haklı. Haksız ama bence haklı. Sonuçta o insanları insider a mahkum eden bu zihniyet utansın.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
dücane

dücane

Üye
Isin ucunda ölüm yok. Kalp kirmaya gerek yok, hayatin tadina bakin, arkadaslarinizla, sevdiklerinizle ve ailenizle zaman gecirmeye bakin. Hayatinizin odak noktasi WP olmasin

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve YasirTaHazal
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar esas iyi ve güzel olan sizlersiniz sistem tatmin etmezse geçeriz başka sisteme bize sistem mi yok:)

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy, BLasTeaR, ArMaGeDdOn_87 ve 3 diğerleri
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
İnsanlar 1.5 sene adam gibi bir güncelleme bekleyecekse insider kurmaları kaçınılmaz oluyor. Bu durumda da insanlar bence haklı olarak eksikliklere hatalara kızabiliyor @Sensation . Çünkü siz yöneticiler olsun diğer siteler olsun verdiğiniz her haberde aslında o haberinde sahibi oluyorsunuz bunu kabullenmeniz lazım. Haberler hep neydi WP çok iyi olacak çok süper olacak şu özellik gelebilir bu özellik gelebilir. 2014 wp yılı olacak 2015 wp yılı olacak. Yaptığınız haberlere tek tek bakarsak ki bi tanesi hemen yukarda ali abi yapmış hep şu gelebilir bu olablir hep iyi şeyler ama sonuç hüsran. Uzun süren güncelleme döngüleri de insanları insider yüklemeye mahkum ediyor ve yaptığı isyana haksız diyorsunuz bence haklı. Haksız ama bence haklı. Sonuçta o insanları insider a mahkum eden bu zihniyet utansın.
Bu konuda da demiştim yine söyleyeyim. Öncelikle WP kullanacak kişinin çok fazla uygulama ile işi olmamalı, bir uygulama gelecek diye de telefonu alıp beklememeli, sonucu hüsranla karşılaşıp sonucu WP almayın olayına dönüyor :)
WP hiçbir zaman süper olacak demedim, ama zamanla ilerliyor hep birlikte gelişmeleri takip ediyoruz. Süper olur mu olmaz mı bunu zaman gösterir. Şahsım adına bir umut görmesem 1 dakika durmam sistemde, herkesin de böyle düşünüp kaldığını varsayıyorum. Şahsım adına şu an en beğendiğim şey her şeyin Mağaza'dan güncellenebilir olması. Bazen ayarların güncellemesini bile bekliyorum :ehe
Hatırlar mısınız zamanında Windows Phone 8.1 beta zamanları böyle değildi, yüklenildiğinde çok fazla sorun olmazdı. Şimdi modeller çoğaldı, sistem yeniden yazıldı haliyle sorunlar modelden modele değişmeye ve artmaya başladı.
Tek sıkıntımız MS'in yavaşlığı. Durum böyle olmasa buralar hiç böyle olmayacak.

Üst Alt