Uygulama olmaz zaten Nokia satıldı mağaza kapandı symbian işletim sistemine destek kesildi falan filanBiz nasıl aldık bu cihazları , neyin kafasını yaşıyorduk o an çok merak ediyorum
![]()
Bugün yeni yapı yok arkadaşlar.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ama yeni YAPI yok.![]()

820 den önce iphone kullanıyordum. Aynı hat ile 3g sorunsuz çalışıyordu. Cihazımda diğer operatör hatlarını da denedim ve 3g çekmedi. Hattı başka cihaza takınca sorun olmuyor. Arkadaşımın lumia 720 de de denedim onda da 3g sorunu var. Acaba yanlış bir şey yükleme sonucu mu bu hata oluştu sistemde? Yarın bir bilgisayar bulup 8.1 e dönüp şebekeye bakacağım. Ama bana nedense yazılımsal sorun gibi geliyor. Donanımsal sıkıntı olması da pek mantıklı gelmiyor açıkçası. 2g de fu ll çekerken 3g çekmemesi. Kapalı alanda mı sorun var acaba diye Kadıköy meydanda da denedim ama sonuç değişmedi.
Arakadaşlar kardeşimin 640 xl a insider yükledim ama rehber gelmedi kişilere girdiğimde de ms hesabı görünmüyor . MS hesabını manuel olarak eklemeye çalışıyorum ; eklendi diyor bakıyorum hesap yine yok . Bunca zamandır insider yapılarını kullanıyorum böyle saçma bi hata görmedim .

aynı problem 8.1 de de vardı.2 senede 3 kere karşılaştım. Outlook a gir numaraların orda gözüküyor. Kişileri dışa aktar başka Bi e postan varsa ona gir kişileri içe aktar. Sonra o epostayla da telefonda oturum aç. Formatsız tek çare olarak bunu kullanmıştım. Format atınca durum düzeliyor...Arakadaşlar kardeşimin 640 xl a insider yükledim ama rehber gelmedi kişilere girdiğimde de ms hesabı görünmüyor . MS hesabını manuel olarak eklemeye çalışıyorum ; eklendi diyor bakıyorum hesap yine yok . Bunca zamandır insider yapılarını kullanıyorum böyle saçma bi hata görmedim .
ne mutlu sana ilk günden beri o bildirimi alamayanlar var şükret derimAz önce telefonumu şarja takıp açtım
İnternet kapalıydı, WhatsApp ten bildirim gelmemesi için pil tasarrufu ayarlarından whatsapp in arka planda çalışmasını engelledim
İnterneti açtım
bildirim geldi![]()

Arakadaşlar kardeşimin 640 xl a insider yükledim ama rehber gelmedi kişilere girdiğimde de ms hesabı görünmüyor . MS hesabını manuel olarak eklemeye çalışıyorum ; eklendi diyor bakıyorum hesap yine yok . Bunca zamandır insider yapılarını kullanıyorum böyle saçma bi hata görmedim .
BETA MI? PUFFFFLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben almamaya çalışıyordumne mutlu sana ilk günden beri o bildirimi alamayanlar var şükret derim![]()

8.1 denim e dönüp tekrar baştan almanı tavsiye ederim eski 640 cihazımda da olmuştu bu sıfırladım tuş kombinasyonu ile gelmişti aslında ama yinede 8.1 e dönmüştümBunun üzerine sıfırladım cihazı şimdi uygulamaları mağazadan indirirken bir sorun başladı . Mağazanın bağlantısı kesiliyor wifi kapatıp açıyorum kaldığı yerden devam ediyor . 0x80072efd hata kodu veriyor mağaza .
Beğenmedin mi? Al bunu deneBETA MI? PUFFFF