Arkadaşlar telefonu yeni aldım sonra bu forumu buldum anladığım kadarıyla bu cihazların durup dururken reset atması normal. Benim cihazım reset atıp duruyor marketi de çok geniş değil buna rağmen daha önce kullandığım s3 ten çok iyi.
Cortana ne zaman Türkçe olur ?![]()
Öncelikle sitemize hoş geldiniz. Telefonunuz modeli nedir? Ona göre yardımcı olabiliriz.
Bu nedir allah aşkına
Universal messenger

Hocam büyük ihtimal cihazınızda bir sorun var.insiderı ilk sürümlerden beri kullanıyorum ve sadece ilk buildlerde 3 4 kez reset attığını hatırlıyorum. 8.1 kararlı sürümü pek kullanmadım fakat o zamanda hiç reset atmamıştı sanıyorum. Cihazım l925 bu arada pek donanım farkı yok.Teşekkürler hoş bulduk. Lumia 640 telefonumun modeli . Windows 8.1 vardı aldığımda reset atıyordu win10 kurdum düzelir diye . Son yapıyı da yükledim , hatta sıfırladım , devam ediyor sorun Bazen gunde 3 kere bazen de 3 gün de bir reset
Ne bu ?facebook blue update ?
Universal messenger
Bir fan uygulaması. Yani konsept denebilir. Resmi uygulama değil.Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
adam videoda profile bilmem ne bişeye bastıNe bu ?
Bana kalırsa bu gidenlerin %90 lık bir kesiminin aklı hala wp de, insanlar wp yi kabullendi sadece ms nin yavaşlığını kabullenemiyor.Şöyle bir foruma bakarsak uzun süredir wp kullananların artık yavaş yavaş pes ettiği göze çarpıyor.
Yeni Kantar pazar payı sayılarına bakarsak wp çok fazla pazar payı kaybettiğide net görünüyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Zaten öyle. Kimse sistemi veya arayüzünü sevmediği için gitmiyor. Tek sorun MS.Bana kalırsa bu gidenlerin %90 lık bir kesiminin aklı hala wp de, insanlar wp yi kabullendi sadece ms nin yavaşlığını kabullenemiyor.
böyle bi sorunla hiç karşılaşmamıştımBu sürümde mobil veri sorunu var zannımca. Lumia 820 kullanıyorum ve mobil veri sadece 2g (e) modunda kullanılıyor. 3g veya 4g açıldığında bile 2g modunda kalıyor internet bağlantısı. 1 ay oldu cihazı alalı ve daha 3g çekmedi h simgesini bile göremedim. Başlarda cihazımda sorun vsr diye düşündüm fakat bugün bir arkadaşım lumia 720 sine w10m kurdu ve o da 3g çekmediğini söyledi.
Benim evimde kablosuz internet vs. yok. Mobil veriden yapıyorum tüm indirmelerimi. Bu sorun baya can sıkıcı. Benden başka bu sorunu yaşayan var mı acaba?
Evimde bilgisayar olmadığı için 8.1 e de dönemedim. Lanet olsun ms ye.
Ben böyle bir sorun hiç yaşamadım.Bu sürümde mobil veri sorunu var zannımca. Lumia 820 kullanıyorum ve mobil veri sadece 2g (e) modunda kullanılıyor. 3g veya 4g açıldığında bile 2g modunda kalıyor internet bağlantısı. 1 ay oldu cihazı alalı ve daha 3g çekmedi h simgesini bile göremedim. Başlarda cihazımda sorun vsr diye düşündüm fakat bugün bir arkadaşım lumia 720 sine w10m kurdu ve o da 3g çekmediğini söyledi.
Benim evimde kablosuz internet vs. yok. Mobil veriden yapıyorum tüm indirmelerimi. Bu sorun baya can sıkıcı. Benden başka bu sorunu yaşayan var mı acaba?
hattınız 3g desteği var ve 3g şebeke aboneliği yapılmış durumda ve farlı telefonlarda deneme ile sorunsuz çalışıyor değil mi ancak lumia 820 de sorun oluyor peki lumia 820 e farklı bir sim kart takıp denediniz mi hiç denemediyseniz deneyim derimBu sürümde mobil veri sorunu var zannımca. Lumia 820 kullanıyorum ve mobil veri sadece 2g (e) modunda kullanılıyor. 3g veya 4g açıldığında bile 2g modunda kalıyor internet bağlantısı. 1 ay oldu cihazı alalı ve daha 3g çekmedi h simgesini bile göremedim. Başlarda cihazımda sorun vsr diye düşündüm fakat bugün bir arkadaşım lumia 720 sine w10m kurdu ve o da 3g çekmediğini söyledi.
820 den önce iphone kullanıyordum. Aynı hat ile 3g sorunsuz çalışıyordu. Cihazımda diğer operatör hatlarını da denedim ve 3g çekmedi. Hattı başka cihaza takınca sorun olmuyor. Arkadaşımın lumia 720 de de denedim onda da 3g sorunu var. Acaba yanlış bir şey yükleme sonucu mu bu hata oluştu sistemde? Yarın bir bilgisayar bulup 8.1 e dönüp şebekeye bakacağım. Ama bana nedense yazılımsal sorun gibi geliyor. Donanımsal sıkıntı olması da pek mantıklı gelmiyor açıkçası. 2g de full çekerken 3g çekmemesi. Kapalı alanda mı sorun var acaba diye Kadıköy meydanda da denedim ama sonuç değişmedi.hattınız 3g desteği var ve 3g şebeke aboneliği yapılmış durumda ve farlı telefonlarda deneme ile sorunsuz çalışıyor değil mi ancak lumia 820 de sorun oluyor peki lumia 820 e farklı bir sim kart takıp denediniz mi hiç denemediyseniz deneyim derim