Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
anlamadığım konu yukarıda 10586.71 yayınlacak ( 17.yapı olacak sanırım ) akabinde 10586.63 sürümü pas geçilecek demişsinde neden 10586.71 sürümünden downgrade olsun ??? zaten 10586.71 geldiğinde 10586.63 pas geçilmiş olmayacak mı ? neyse daha sonra 10586.71 final sürümü gelecek ve bunların hepsi ŞUBAT ayı içerisinde mi olacak ? ilk parti cihazlar alsada 2.parti cihazl martı bulacak demektir
Harbiden anlamamışsın. 10586.63 pas geçilerek 10586.71 yayınlanacak demişim. Downgrade nereden çıktı şimdi ben anlamadım.

Bunları hepsi ŞUBAT ayı içerisinde olmayacak elbette. Çünkü ilk olarak Yapı 10586.71 önümüzdeki hafta insider için yayınlanacak. Ondan sonraki hafta da final olarak yayınlayabilir.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Eğer bu hali ile final olacaksa işimiz yaş! Telefon donuyor reset atmadan düzelmiyor, edge sayfa geçişleri sorunlu ileri geri tuşları yok. İ.e yi arıyorum desem yalan olmaz.
Wp8.1 e döneceğim ama yeni yapı gelecek dayanamam kurarım ben:ehe

• Beğen
Tepkiler: .BlueTR

skynet

Üye
Eğer bu hali ile final olacaksa işimiz yaş! Telefon donuyor reset atmadan düzelmiyor, edge sayfa geçişleri sorunlu ileri geri tuşları yok. İ.e yi arıyorum desem yalan olmaz.
Valla ben döndüm 8.1'e ie resmen ohhh be dedirtti :)

• Beğen
Tepkiler: System X ve Aybin.Kilic
papakudioflu

papakudioflu

Admin
Bu hali ile final olsa bile ikinci gruptaki cihazlardaki sorunların büyük çoğunluğu güncellemeyi ilk alacak cihazlarda olmadığı için sorun yok. Zaten eski cihazlara daha geç verilmesinin nedeni de bir bakıma şu andaki sorunlar olabilir.

dakamon

dakamon

Üye
Sence çok yavaş değiller mi bu konuda. Tanıtımından bu güne ne kadar zaman geçti? @papakudioflu

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Sence çok yavaş değiller mi bu konuda. Tanıtımından bu güne ne kadar zaman geçti? @papakudioflu
Bence geçen yıl bu zamanlar Windows 10 Mobile güncellemesi yayınlanmış ve şu anda hazırlıkları yapılan, Lumia 650, 750 ve Lumia 850 gibi cihazların satışa çıkmış olması gerekirdi. MWC 2016 yada 30 Marttaki Build 2016 etkinliğinde de Surface Phone denilen Premium seviye cihazın tanıtılması gerekiyordu.

Ama durumlar bizim bildiklerimizin çok fazla dışında gelişiyor. Şu anda Microsoft hala daha Nokia'dan gelen Lumia ekibini tasfiye etmeye devam ediyor. Bu esnada da Panos Panay'ın başında bulunduğu Surface ekibine telefon geliştirme çin takviye yapılıyor.

Microsoft aslında Nokia'yı satın almak zorunda kalarak hiç hesapta olmayan bir bombayı kucağında buldu. Şu anda çekilen sıkıntılar o satın almadan kaynaklanıyor.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bir ihtimal salı

atakanakata

atakanakata

Üye
final sürümünün yanında firmware güncellemesi de olacaktır. o zaman daha stabil olacağını düşünüyorum eski cihazların da.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Gabriel Aul hakkında keyifli bir pazar makalesi yayınlamış BusinessInsider. İngilizce bilenlerin okumasını tavsiye ederim. Lakabı da güzelmiş :kıskıs:
"Büyük Kırmızı Buton Kralı"

Bu arada Gabriel Aul, 23 yıl önce University of Washington'dan mezun olduğu günden beri Microsoft'ta çalışıyormuş.
@bulutsuzgece

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Birisi Microsofta söylesin azcık Apple için de çalışsın. WP uygulaması çürüdü hala müzik ve resim dışında dosya atılamıyor Parallels ile uğraşıyoruz şu arayüze bak iTunes Windowsta daha güzel :D

Twitter'da gördüm gerçek olma ihtimali?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Birisi Microsofta söylesin azcık Apple için de çalışsın. WP uygulaması çürüdü hala müzik ve resim dışında dosya atılamıyor Parallels ile uğraşıyoruz şu arayüze bak iTunes Windowsta daha güzel :D

Nedense aklıma birden efsane bir yorum geldi "Diego dur allahını seversen zaten ortalık karışık."
Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürtme bu ms bizi komple unutur sonra !!!

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Twitter'da gördüm gerçek olma ihtimali?
Dukto filan kullanabilirsiniz. Tüm dosyalarımı kablosuz atarım.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Send Anywhere kullanıyorum arayüzü falan güzel de şu uygulamayı güncelleseler fena olmaz. Rom falanda yüklenmiyor zaten onun içinde illa Bootcamp yada Parallels gerekiyor.

skynet

Üye
Hocam konuyla alakalı değil ama dukto ile ilgili saçma bir sorun yaşıyorum da size bir sorayım dedim :)
Şimdi aynı wifi ağına bağlı laptop ve telefonumda dukto kurulu ama iki cihazda da dukto uygulamasını açtığımda sadece pc telefonu görüyor ama telefon pc'yi görmüyor :) Daha da komik olan yanı sadece benim telefonda oluyor bu görmeme muhabbeti başka android kullanan telefonlarda bu sorun yok. Ama şöyle bir şey de var mesela benim telefonu başka bir pc de kurulu olan dukto programı ile kullandığımda sıkıntı çıkmıyor ama sadece benim pc de bu saçma sorun ortaya çıkıyor :hmmm Hayır sorun pc'de diyeceğim ama diğer akıllı telefonlar neden sorunsuz bağlanıyor da benim lumia benim pc'yi görmüyor anlamadım gitti :karisti:

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hocam konuyla alakalı değil ama dukto ile ilgili saçma bir sorun yaşıyorum da size bir sorayım dedim :)
Şimdi aynı wifi ağına bağlı laptop ve telefonumda dukto kurulu ama iki cihazda da dukto uygulamasını açtığımda sadece pc telefonu görüyor ama telefon pc'yi görmüyor :) Daha da komik olan yanı sadece benim telefonda oluyor bu görmeme muhabbeti başka android kullanan telefonlarda bu sorun yok. Ama şöyle bir şey de var mesela benim telefonu başka bir pc de kurulu olan dukto programı ile kullandığımda sıkıntı çıkmıyor ama sadece benim pc de bu saçma sorun ortaya çıkıyor :hmmm Hayır sorun pc'de diyeceğim ama diğer akıllı telefonlar neden sorunsuz bağlanıyor da benim lumia benim pc'yi görmüyor anlamadım gitti :karisti:
PC'deki uygulamayı Mağazadan değil, exe olarak sitesinden indirin. Telefon bazen görmeyebiliyor, bazen uygulama atıyor(özellikle güncellemeden sonra). Telefondan kaldırıp tekrar kuruyorum sorun geçiyor.

skynet

Üye
PC'deki uygulamayı Mağazadan değil, exe olarak sitesinden indirin. Telefon bazen görmeyebiliyor, bazen uygulama atıyor(özellikle güncellemeden sonra). Telefondan kaldırıp tekrar kuruyorum sorun geçiyor.

Yok hocam pc'de ki sürüm normal sürüm uygulama değil + O bahsettiğiniz uygulamadan atma olayını biliyorum ama bu dediğim o tür bir sorun değil. 8.1-Win10 iki sistem de de telefonda aynı olay devam ediyor yani pc'yi görmüyor tabi sadece benim pc için geçerli bu görmeme olayı :hmmm Niye böyle oluyor anlamış değilim :)

cemil baba

cemil baba

Üye
Şu listeye baktım da W10 la çıkacak çok güzel cihazlar var. MS iyice bozdu. 950 lerin nasıl bir facia olduğu ortada. İmkanım olsa şunlardan birini alırdım.

YkPkY

YkPkY

Üye
p
Windows 10 Mobile Yapı 10586.71 derlemesi önümüzdeki hafta Salı günü Fast Ring için, bir kaç gün sonra da Slow Ring için yayınlayabilir. Devamında Şubat ayının ilk yarısında 10586.63 sürümü pas geçilerek tüm cihazlar için Windows 10 Mobile Yapı 10.0.10586.71 sürümü final güncellemesi olarak dağıtılacak.

Şu aşamada görünen Yapı 10586.71 sürümü final olarak dağıtılacağı yönünde. Bu sürümden sonra Windows 10 Mobile Redstone sürümleri Windows Insider için yayınlanmaya başlayacak.
Pas geçilecek olan yazılım bende nasıl yüklü peki :allalla:

Son düzenleme:
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Şu listeye baktım da W10 la çıkacak çok güzel cihazlar var. MS iyice bozdu. 950 lerin nasıl bir facia olduğu ortada. İmkanım olsa şunlardan birini alırdım.
şimdi bi baktım da orda donanım sıralaması var. en iyi donanıma sahip cihazlar da yine Microsoft da , 950 lerin sıkıntısı da sadece yazılımsaldır bence. 950 ninki aşırı iyi olmasa da xl in tasarımı da bence gayet hoş, çok da küçük görmemek lazım cihazları

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
Takipçi Satın Al

Üst Alt