Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

jetgil

jetgil

Üye
Bidaha microsoft mu asla!

En azından yapamayacakları için keşke söz vermeseler

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Wp 8.0 lumia 620 buldum şantiye de. Adam resmen hesap makinesi kullanıyor . Bide gelmiş lumaları kötülüyor:ehe :ehe

Benim 1320 de wp 10 gördü ufo gören masum köylü gibi oldu
Demekki hiç internete bağlanmamış :ehe

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar w10 da sorun olması normal, sorun yaşamak istemeyenler benim gibi 8.1 e dönsün:)

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Eveeet bugün tam 3 defa telefonum arka arkaya sapıttı. Üstelik donma değildi ekran birbirine girdi falan en sonunda dayanamadı garibim pat diye kapanıverdi :ehe
Herşey video izlemeye çalışmamla başladı. Youtube'da video izliyordum sonra kapadım ve başlangıç gelmedi. Bende dedim sesi kapatıyım en azından diye. O da ne, zil sesi var ama medya sesi ayarlama yeri yok! Telefon 8.0a dönmüş. Hemen ekran görüntüsü ekliyeyim:

Sağ üstte olması gereken küçük ok yok ve dolayısıyla medya sesini ayarlayamadım.

Daha sonra tuşları bızıklarken yanlışlıkla exceli açtım ve burda olay koptu. Excel açılmadı ve logosunda kaldı bende başlata geri tuşuna falan bastım ve ekran şu hale geldi:

1-2 kere dokundum yine başlat tuşuna bastım ve böyle oldu:

Azcık durupta kapandı açıldı. Eve yeni geldim ve şuan galeri sapıtmış durumda kafasına göre resimleri silinmiş gibi görüyor. Dosya yöneticisinde gözüküyor açılıyor ama galeri bulunamadı diyor. Kapattım açtım falan fayda etmedi 8.1 yolu gözüktü yine.
Ulan varya şu 10166 tekrar yüklense yükler RTM gelene kadar kullanırım o derece iyi bi builddi. Hem Edge arka planda çok güzel çalışıyordu akşam açık unuttuğum sabah açık şekilde kalıyordu + arkada video ve ses oynatabiliyorduk.

cemil baba

cemil baba

Üye
Hafıza kartımı biçimlendirip telefona taktım. Takmadan önce 7 gb olan toplam boyut taktıktan sonra artmaya başladı. Kartı çıkarıp baktım, Boyut:3 gb, Diskteki boyutu: 4 gb. İçini açıp baktığımda, karttaki resimleri küçüklü büyüklü kopyalamış buraya. sizde de böyle oluyor mu, sebebi nedir bunun? Not: WP8.1 Denim. Diğer konulara uğrayan olmadığı için buraya yazıyorum. Kusura bakmayın.
Eveeet bugün tam 3 defa telefonum arka arkaya sapıttı. Üstelik donma değildi ekran birbirine girdi falan en sonunda dayanamadı garibim pat diye kapanıverdi :ehe
Herşey video izlemeye çalışmamla başladı. Youtube'da video izliyordum sonra kapadım ve başlangıç gelmedi. Bende dedim sesi kapatıyım en azından diye. O da ne, zil sesi var ama medya sesi ayarlama yeri yok! Telefon 8.0a dönmüş. Hemen ekran görüntüsü ekliyeyim:

Sağ üstte olması gereken küçük ok yok ve dolayısıyla medya sesini ayarlayamadım.

Daha sonra tuşları bızıklarken yanlışlıkla exceli açtım ve burda olay koptu. Excel açılmadı ve logosunda kaldı bende başlata geri tuşuna falan bastım ve ekran şu hale geldi:

Azcık durupta kapandı açıldı. Eve yeni geldim ve şuan galeri sapıtmış durumda kafasına göre resimleri silinmiş gibi görüyor. Dosya yöneticisinde gözüküyor açılıyor ama galeri bulunamadı diyor. Kapattım açtım falan fayda etmedi 8.1 yolu gözüktü yine.
Ulan varya şu 10166 tekrar yüklense yükler RTM gelene kadar kullanırım o derece iyi bi builddi. Hem Edge arka planda çok güzel çalışıyordu akşam açık unuttuğum sabah açık şekilde kalıyordu + arkada video ve ses oynatabiliyorduk.
Ben, e postaları silerken anlık olarak ikinci resimdeki görüntü oluşuyor. Sonra kayboluyor. Sebebini anlayabilmiş değilim.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Ses sorunu bayağıdır var. Orda ok olmasa bile basınca ayarlar açılıyor :ehe

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Insider için slow daha az hatalı sürümü de, bu son yapıda Fast/Slow arasında pek var mı acaba? :hmmm
Bişi deneyeceğim de, rahat batıyor :gul:

Son yapıda fast/slow arasında hiç fark yok gibi. Bir kaç sayfa geride wp 10 un tadına bakan rahat durmayacak illa bi şekilde gene geri dönüş yapar demiştim. Bence sen hiç kaşınma . Keyfine bak. Pc olmadığı için ben mecburen wp 10 ile devam ediyorum. :)
Demekki hiç internete bağlanmamış :ehe
Vatandaş alo diyip mesajlaşıyor. WhatsApp kurmuş bi kaç uygulama var. Bluetooth ile müzik alıp veremediğini söyleyince bir bakayım dedim. Wp 8.0 gördüm şaşırdım doğrusu. Ne amber , ne cyan nede denim. Hiç bi şey yok:)

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Ya bu galeriyi silip yeniden yüklemenin falan bi yolu yokmu rastgele silinmiş yada taşınmış diyor açmıyor ama dosya yöneticisinde gözüküyor ve açılıyor. Yeni çektiğim resimlerde galeriye gelmiyor sinir oldum bunun içinde 8.1e dönmek istemiyorum bi sürü uygulama haritalar falan çok uzun sürüyor. Yedekte alamıyoruz şu sistem dosyalarını. Haritaları telefondan sdye taşımanın yolu varmı bari o silinmesin 735 mb :D
Ekleme: Haritalar konumunu değiştirince taşıyormuş 700mb indirmeden kurtuldum en azından. Bide 8.1de kullanabilseydik iyiydi.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yahu bu ekran yön kilidinde sorun yaşayan var mı? Şimdi farkettim ekran yön kilidi çalışmıyor. Telefonu yan çevirince destekleyen hiç bir uygulamada ekran yan dönmüyor. Benim cihazda mı sorun var yoksa bu yapıda oluşan bir sorun mu?

serinaga

serinaga

Üye
Ya bu galeriyi silip yeniden yüklemenin falan bi yolu yokmu rastgele silinmiş yada taşınmış diyor açmıyor ama dosya yöneticisinde gözüküyor ve açılıyor. Yeni çektiğim resimlerde galeriye gelmiyor sinir oldum bunun içinde 8.1e dönmek istemiyorum bi sürü uygulama haritalar falan çok uzun sürüyor. Yedekte alamıyoruz şu sistem dosyalarını. Haritaları telefondan sdye taşımanın yolu varmı bari o silinmesin 735 mb :D
Ekleme: Haritalar konumunu değiştirince taşıyormuş 700mb indirmeden kurtuldum en azından. Bide 8.1de kullanabilseydik iyiydi.

Ben Zoom adlı uygulamayı kullanıyorum, inanın çok daha hızlı ve iyi, üstelik yakınlaştırma özelliği de cabası ...

• Beğen
Tepkiler: .BlueTR
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 Mobile Yapı 10586.71 derlemesi önümüzdeki hafta Salı günü Fast Ring için, bir kaç gün sonra da Slow Ring için yayınlayabilir. Devamında Şubat ayının ilk yarısında 10586.63 sürümü pas geçilerek tüm cihazlar için Windows 10 Mobile Yapı 10.0.10586.71 sürümü final güncellemesi olarak dağıtılacak.

Şu aşamada görünen Yapı 10586.71 sürümü final olarak dağıtılacağı yönünde. Bu sürümden sonra Windows 10 Mobile Redstone sürümleri Windows Insider için yayınlanmaya başlayacak.

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl, suyunsesi, 0MG90 ve 2 diğerleri
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Yahu bu ekran yön kilidinde sorun yaşayan var mı? Şimdi farkettim ekran yön kilidi çalışmıyor. Telefonu yan çevirince destekleyen hiç bir uygulamada ekran yan dönmüyor. Benim cihazda mı sorun var yoksa bu yapıda oluşan bir sorun mu?
mytube uygulamasında denedim sorunsuz yan çevirip kitleyince sabit kalıyor hep öyle bende bu yapıda hiç sorun çıkarmadı

serinaga

serinaga

Üye

Şimdi Edge'de denedim, çalışıyor ...

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Ben Zoom adlı uygulamayı kullanıyorum, inanın çok daha hızlı ve iyi, üstelik yakınlaştırma özelliği de cabası ...
Az önce indirdim hakikatten hızlı ve kullanışlı. Sistemin kendi uygulamasından daha iyi çalışıyor

• Beğen
Tepkiler: serinaga
ON9

ON9

Üye
Maxicepe üye olmasını söyleseydin keşke, wp konusunda çok gerilerde kalmış arkadaş:)
uye olmak birşey değil de elemanın yerine kendimi koyup uye olunca insider de yukleyecek ve okuması gereken sadece bu konuda 24.000 küsur mesaj var. Adam ölur

millet ekranı ikiye bolduk diye hava atıyor. Bizimkiler 16'ya bolmeyi becermiş. Ahahhaha helal olsun Microsoft a. :)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, .BlueTR ve System X
erhanercan

erhanercan

Üye

Yon kilidiyle ilgili hiç sorun yaşamadım l925

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Sanırım geçici bir sorun oluşmuştu. Şu anda düzeldi.

System X

System X

Üye
şahsi görüşlerimi yazayım arkadaşlar 8.1 e geçince daha iyi anladım.

windows phone 8 ve 8.1 den sonra başlayan windows 10 trendi neredeyse sil baştan bir strateji doğurdu.hatırlayın gdr2 yi windows 10 yayınladığında yayınlamışlardı.sanki işte bununla idare edin biz windows 10 a uğraşcaz der gibiydi...zaten windows 10 ilk yapıları o kadar berbattı ki performansdan eser yoktu.resmen inşaatı yıkıp yeni bir inşaat başlamışardı.günümüzde daha iyi yapılar buluyor olsak da 8.1 den eser yok.ve şahsen bir daha 8.1 stabilitesini ve performansını yakalayacağını sanmıyorum.8.1 in temelleri çok daha sağlam ve 8.0a dayanıyor.10 ise ayrı bir dünya çok daha fazla kaynak tüketiyor.yani windows 10 ile gelen özellikler 8in üzerinden gelseydi şuan daha stabil daha performanslı yapılar kullanıyor olacaktık.alt yapı windows 10 da inanılmaz çürük.artık final sürümün konuşulduğu bu günlerde bile performans stabilite özellik gibi temel şeylerde büyük sıkıntılarının olması "bu teknik önizleme sürümü bunda böyle şeyler olabilir" yanılgısını yanlışını devam ettirmemenizi öneririm.özel bir sebep yoksa 8.1 kullanmanızı şiddetle öneririm. şu telefona bakış açım değişti resmen.

hakikidaredevil

hakikidaredevil

Üye
mağaza güncellendi.daha hızlı ve stabil olmuş, yenilik yok sanırım.

braayn

braayn

Üye
aynı sorun benim l1520 'de de var bu sorun 14 .yapıdan beri bende var
aynı sorun benim l1520 'de de var bu sorun 14 .yapıdan beri bende var
Windows 10 Mobile Yapı 10586.71 derlemesi önümüzdeki hafta Salı günü Fast Ring için, bir kaç gün sonra da Slow Ring için yayınlayabilir. Devamında Şubat ayının ilk yarısında 10586.63 sürümü pas geçilerek tüm cihazlar için Windows 10 Mobile Yapı 10.0.10586.71 sürümü final güncellemesi olarak dağıtılacak.

Şu aşamada görünen Yapı 10586.71 sürümü final olarak dağıtılacağı yönünde. Bu sürümden sonra Windows 10 Mobile Redstone sürümleri Windows Insider için yayınlanmaya başlayacak.
anlamadığım konu yukarıda 10586.71 yayınlacak ( 17.yapı olacak sanırım ) akabinde 10586.63 sürümü pas geçilecek demişsinde neden 10586.71 sürümünden downgrade olsun ??? zaten 10586.71 geldiğinde 10586.63 pas geçilmiş olmayacak mı ? neyse daha sonra 10586.71 final sürümü gelecek ve bunların hepsi ŞUBAT ayı içerisinde mi olacak ? ilk parti cihazlar alsada 2.parti cihazl martı bulacak demektir

Üst Alt