Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
arkadaşlar yeri değil ama bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim.ben windows phone8.0 amber e dönmek istiyorum rom dosyalarıda elimde hangi programla yükleyebilirim forumdaki konu eski çöp olmuş bilgisayarım windows 8.1 telefonumda 8.1

Hocam ilk önce verdiğim linkten gerekli programı indirin:

Sonra adımları aynen uygulayın
1. Start ile programı çalıştırın

2. Flash a Windows Phone image onto your phone seçeneğini işaretleyin ve Next deyip ilerleyin

3. Şimdi telefonu kapatın ve Ses Açma + Güç Tuşuna basın Titreme gelince güç tuşunu bırakın
ama ses açmayı Yıldırım işareti gelene kadar bırakmayın
Yıldırım İşareti geldiyse telefonu bilgisayara USB kablosu ile bağlayın

4. "FLASH THİS İMAGE TO A CONNECTED PHONE" yazısının yanındaki "Change" e girerek rom dosyalarının olduğu
klasörü (Klasörün ismi sizin modelin RM numarası kaç ise o olacak. Örnek: RM-846) seçin
Ardından flash butonuna basın ve bekleyin işlem bittiğinde rom yüklenmiş olacak.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Windows 10 beni rezil etmeye devam ediyor. 9gagden arkadaşlara video izletecektim girdim sayfa yenilendi internete bişey oldu heralde diye yalan attım, sayfa yenilendi video açıldı ama 1sn oynuyor 3sn duruyor bekledim düzelmedi kendim yenileyim dedim edge attı tekrar açayım dedim splash screen çıkıp hemen kapandı :angry:
Sonra birisi çıkardı 5s i açtı Facebook uygulamasını buldu saniyeler içinde oynamaya başladı bunları yapması 15saniyesini falan aldı bende Facebook ancak 10saniyede açılıyor.
Ekleme: Az önce de bu mesajı düzenlerken sayfayı yeniledi şimdi de klavye gelmiyor sırf bunun için bilgisayarı açtım nerden nereye geldik ya güzelim IE yi sevmezdim de gelen gideni aratırmış lanet olsun Edge.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul, DenizhaNq, serinaga ve 2 diğerleri

ersncak42

Üye
Hocam ilk önce verdiğim linkten gerekli programı indirin:

Sonra adımları aynen uygulayın
1. Start ile programı çalıştırın

2. Flash a Windows Phone image onto your phone seçeneğini işaretleyin ve Next deyip ilerleyin

3. Şimdi telefonu kapatın ve Ses Açma + Güç Tuşuna basın Titreme gelince güç tuşunu bırakın
ama ses açmayı Yıldırım işareti gelene kadar bırakmayın
Yıldırım İşareti geldiyse telefonu bilgisayara USB kablosu ile bağlayın

4. "FLASH THİS İMAGE TO A CONNECTED PHONE" yazısının yanındaki "Change" e girerek rom dosyalarının olduğu
klasörü (Klasörün ismi sizin modelin RM numarası kaç ise o olacak. Örnek: RM-846) seçin
Ardından flash butonuna basın ve bekleyin işlem bittiğinde rom yüklenmiş olacak.

usta Allah senden razı olsun ben kaç aydır bunun için uğraşıyordum şimdi yükledim çok teşekkür ederim :)

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve skynet

skynet

Üye
@ersncak42
Rica ederim :)
Daha önceleri NSU kullanırdım ama bu yöntem daha hızlı ve pratik diye artık 8.1'e geçerken bu yöntemi kullanıyorum :)

.BlueTR

.BlueTR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: sahte_suhte ve cemil baba

skynet

Üye
Önümüzde ki hafta yeni yapı kesin gelir mi ?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Wp 8.0 lumia 620 buldum şantiye de. Adam resmen hesap makinesi kullanıyor . Bide gelmiş lumaları kötülüyor:ehe :ehe

Benim 1320 de wp 10 gördü ufo gören masum köylü gibi oldu

• Beğen
Tepkiler: ON9, Sensation, skynet ve 1 kişi daha
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Wp 8.0 lumia 620 buldum şantiye de. Adam resmen hesap makinesi kullanıyor . Bide gelmiş lumaları kötülüyor:ehe :ehe

Maxicepe üye olmasını söyleseydin keşke, wp konusunda çok gerilerde kalmış arkadaş:)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Oooooo onedrive güncelleme vermişler. Çok zahmet olmuş. Android kısmından fırsat bulup bizi düşündükleri için gözlerim yaşardı valla.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
  • Beğen

skynet

Üye

Hocam hayrına 8.1'e güncelleseydin cihazı :)

• Beğen
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
  • Beğen
Tepkiler: skynet
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
-----------------------------------------------------
Bundan yaklaşık 1-2 yıl önce ms bu cihazlara öncelikle 2016 sonuna kadar güncelleme vereceğini duyurmuş ve akabinde kısa bir süre sonra güncelleme tarihini 2017 yılı sonuna kadar uzattığını açıklayınca vay bee helal olsun diyordum.Geldiğimiz noktada şuan kendi kendime düşündüğümde adamların neden 2017 sonuna uzattıklarını yavaş yavaş anlıyorum.Düşünsenize sistemin şuanki haliye bu yıl sonunda güncelleme desteğinin bittiğini ? Son 1 yılımız ve artık ne kadar gelişirse diyecektik.Şimdi 2 yıl bekleyecek var mı ? Elimdeki cihazın samsung S3’den ne farkı kaldı? Ne güncelleme aldı ki memnun olayım? Bir çok uygulamadan halen yoksunuz.Ben yazmaktan cidden sıkıldım ağlama duvarına döndü burası bu hale bizi sokanlar utansın.Bir daha birine bu cihazları önerirsem ne olayım.En kısa sürede bu lanet sistemden uzaklaşmak dileğiyle esen kalın arkadaşlar ben daha stem vari bir şeyler yazmayacağım sıkıldım.Herkes kendine göre ekip biçsin ne bekliyordunuz bu cihazlardan ne buldunuz ?

bu yazıyıda buraya bırakayım bakın adamlar Androide çıkarttıkları arrow-launcher kilit ekranına update çıkartmış ve çift tıklama özelliği vs getirmiş ne yani güncellemesin mi diyenler var ama kısa ve net GÜNCELLEMESİN bize hale kilit ekranı diye çıkardıkları lanet garaj ekibi gidip diğer platformlara çıkartıp güncelleme veriyor.Biride çıkıp şu G.AUL'e kardeşim şu MS Garaj ekibini diğer firmalara yazılım çıkartıp güncelleme versinler diyemi kurdunuz bu ekip MS lumialara bu güne kadar ne çıkarttı ve çıkarttıkları ne kadar başarılı ????? Allah sizi bildiğiniz gibi yapsın
Nokianın yaptığı uygulamalar vardı onlarında içine ettiler hepsi hava da kaldı.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Insider için slow daha az hatalı sürümü de, bu son yapıda Fast/Slow arasında pek var mı acaba? :hmmm
Bişi deneyeceğim de, rahat batıyor :gul:

onursarii

Üye
Windows 10 beni rezil etmeye devam ediyor. 9gagden arkadaşlara video izletecektim girdim sayfa yenilendi internete bişey oldu heralde diye yalan attım, sayfa yenilendi video açıldı ama 1sn oynuyor 3sn duruyor bekledim düzelmedi kendim yenileyim dedim edge attı tekrar açayım dedim splash screen çıkıp hemen kapandı :angry:
Sonra birisi çıkardı 5s i açtı Facebook uygulamasını buldu saniyeler içinde oynamaya başladı bunları yapması 15saniyesini falan aldı bende Facebook ancak 10saniyede açılıyor.
Ekleme: Az önce de bu mesajı düzenlerken sayfayı yeniledi şimdi de klavye gelmiyor sırf bunun için bilgisayarı açtım nerden nereye geldik ya güzelim IE yi sevmezdim de gelen gideni aratırmış lanet olsun Edge.
Ne yazdıysanız benzeri başıma geliyor. Arkadaşlar video var izleyelim diyorlar şarj az diyorum geçiştiriyorum. İnternet explorer'da en azından çökmüyordu. Görüntüler parçalanıp saçma sapan görüntü oluşturmuyordu. Video izleyebiliyorduk. Tamam tarayıcının değişmeye ihtiyacı var fakat yapamıyorsan da ver tarayıcı geliştiricilerine bas parayı onlar yapsın. Sabah maxicepte geziniyordum sağ olsun maxicep yöneticileri tapatalk'ı kapattığı için mecburen tarayıcı kullanıyoruz başka tarayıcı seçeneğimiz olmadığı için de edge kullanıyoruz. Birden telefon dondu ve kapanıp açıldı. Bunu bu aralar çok yaşıyorum. Edge yüzünden çok kez telefonum donup kapandı. Ah Microsoft ah diyorum ne umutlarla 3 sene once başladım kullanmaya...

• Beğen
Tepkiler: System X, .BlueTR ve BLasTeaR

Üst Alt