Demekki hiç internete bağlanmamışWp 8.0 lumia 620 buldum şantiye de. Adam resmen hesap makinesi kullanıyor . Bide gelmiş lumaları kötülüyor![]()
Benim 1320 de wp 10 gördü ufo gören masum köylü gibi oldu

Ben, e postaları silerken anlık olarak ikinci resimdeki görüntü oluşuyor. Sonra kayboluyor. Sebebini anlayabilmiş değilim.Eveeet bugün tam 3 defa telefonum arka arkaya sapıttı. Üstelik donma değildi ekran birbirine girdi falan en sonunda dayanamadı garibim pat diye kapanıverdi
Herşey video izlemeye çalışmamla başladı. Youtube'da video izliyordum sonra kapadım ve başlangıç gelmedi. Bende dedim sesi kapatıyım en azından diye. O da ne, zil sesi var ama medya sesi ayarlama yeri yok! Telefon 8.0a dönmüş. Hemen ekran görüntüsü ekliyeyim:
Sağ üstte olması gereken küçük ok yok ve dolayısıyla medya sesini ayarlayamadım.
Daha sonra tuşları bızıklarken yanlışlıkla exceli açtım ve burda olay koptu. Excel açılmadı ve logosunda kaldı bende başlata geri tuşuna falan bastım ve ekran şu hale geldi:
1-2 kere dokundum yine başlat tuşuna bastım ve böyle oldu:
Azcık durupta kapandı açıldı. Eve yeni geldim ve şuan galeri sapıtmış durumda kafasına göre resimleri silinmiş gibi görüyor. Dosya yöneticisinde gözüküyor açılıyor ama galeri bulunamadı diyor. Kapattım açtım falan fayda etmedi 8.1 yolu gözüktü yine.
Ulan varya şu 10166 tekrar yüklense yükler RTM gelene kadar kullanırım o derece iyi bi builddi. Hem Edge arka planda çok güzel çalışıyordu akşam açık unuttuğum sabah açık şekilde kalıyordu + arkada video ve ses oynatabiliyorduk.
Ses sorunu bayağıdır var. Orda ok olmasa bile basınca ayarlar açılıyorEveeet bugün tam 3 defa telefonum arka arkaya sapıttı. Üstelik donma değildi ekran birbirine girdi falan en sonunda dayanamadı garibim pat diye kapanıverdi
Herşey video izlemeye çalışmamla başladı. Youtube'da video izliyordum sonra kapadım ve başlangıç gelmedi. Bende dedim sesi kapatıyım en azından diye. O da ne, zil sesi var ama medya sesi ayarlama yeri yok! Telefon 8.0a dönmüş. Hemen ekran görüntüsü ekliyeyim:
Sağ üstte olması gereken küçük ok yok ve dolayısıyla medya sesini ayarlayamadım.
Daha sonra tuşları bızıklarken yanlışlıkla exceli açtım ve burda olay koptu. Excel açılmadı ve logosunda kaldı bende başlata geri tuşuna falan bastım ve ekran şu hale geldi:
Azcık durupta kapandı açıldı. Eve yeni geldim ve şuan galeri sapıtmış durumda kafasına göre resimleri silinmiş gibi görüyor. Dosya yöneticisinde gözüküyor açılıyor ama galeri bulunamadı diyor. Kapattım açtım falan fayda etmedi 8.1 yolu gözüktü yine.
Ulan varya şu 10166 tekrar yüklense yükler RTM gelene kadar kullanırım o derece iyi bi builddi. Hem Edge arka planda çok güzel çalışıyordu akşam açık unuttuğum sabah açık şekilde kalıyordu + arkada video ve ses oynatabiliyorduk.

Insider için slow daha az hatalı sürümü de, bu son yapıda Fast/Slow arasında pek var mı acaba?
Bişi deneyeceğim de, rahat batıyor![]()

Vatandaş alo diyip mesajlaşıyor. WhatsApp kurmuş bi kaç uygulama var. Bluetooth ile müzik alıp veremediğini söyleyince bir bakayım dedim. Wp 8.0 gördüm şaşırdım doğrusu. Ne amber , ne cyan nede denim. Hiç bi şey yokDemekki hiç internete bağlanmamış![]()

Ya bu galeriyi silip yeniden yüklemenin falan bi yolu yokmu rastgele silinmiş yada taşınmış diyor açmıyor ama dosya yöneticisinde gözüküyor ve açılıyor. Yeni çektiğim resimlerde galeriye gelmiyor sinir oldum bunun içinde 8.1e dönmek istemiyorum bi sürü uygulama haritalar falan çok uzun sürüyor. Yedekte alamıyoruz şu sistem dosyalarını. Haritaları telefondan sdye taşımanın yolu varmı bari o silinmesin 735 mb
Ekleme: Haritalar konumunu değiştirince taşıyormuş 700mb indirmeden kurtuldum en azından. Bide 8.1de kullanabilseydik iyiydi.
mytube uygulamasında denedim sorunsuz yan çevirip kitleyince sabit kalıyor hep öyle bende bu yapıda hiç sorun çıkarmadıYahu bu ekran yön kilidinde sorun yaşayan var mı? Şimdi farkettim ekran yön kilidi çalışmıyor. Telefonu yan çevirince destekleyen hiç bir uygulamada ekran yan dönmüyor. Benim cihazda mı sorun var yoksa bu yapıda oluşan bir sorun mu?
Yahu bu ekran yön kilidinde sorun yaşayan var mı? Şimdi farkettim ekran yön kilidi çalışmıyor. Telefonu yan çevirince destekleyen hiç bir uygulamada ekran yan dönmüyor. Benim cihazda mı sorun var yoksa bu yapıda oluşan bir sorun mu?
Az önce indirdim hakikatten hızlı ve kullanışlı. Sistemin kendi uygulamasından daha iyi çalışıyorBen Zoom adlı uygulamayı kullanıyorum, inanın çok daha hızlı ve iyi, üstelik yakınlaştırma özelliği de cabası ...
uye olmak birşey değil de elemanın yerine kendimi koyup uye olunca insider de yukleyecek ve okuması gereken sadece bu konuda 24.000 küsur mesaj var. Adam ölurMaxicepe üye olmasını söyleseydin keşke, wp konusunda çok gerilerde kalmış arkadaş![]()
millet ekranı ikiye bolduk diye hava atıyor. Bizimkiler 16'ya bolmeyi becermiş. Ahahhaha helal olsun Microsoft a.Eveeet bugün tam 3 defa telefonum arka arkaya sapıttı. Üstelik donma değildi ekran birbirine girdi falan en sonunda dayanamadı garibim pat diye kapanıverdi

Yahu bu ekran yön kilidinde sorun yaşayan var mı? Şimdi farkettim ekran yön kilidi çalışmıyor. Telefonu yan çevirince destekleyen hiç bir uygulamada ekran yan dönmüyor. Benim cihazda mı sorun var yoksa bu yapıda oluşan bir sorun mu?
aynı sorun benim l1520 'de de var bu sorun 14 .yapıdan beri bende varYahu bu ekran yön kilidinde sorun yaşayan var mı? Şimdi farkettim ekran yön kilidi çalışmıyor. Telefonu yan çevirince destekleyen hiç bir uygulamada ekran yan dönmüyor. Benim cihazda mı sorun var yoksa bu yapıda oluşan bir sorun mu?
aynı sorun benim l1520 'de de var bu sorun 14 .yapıdan beri bende varYahu bu ekran yön kilidinde sorun yaşayan var mı? Şimdi farkettim ekran yön kilidi çalışmıyor. Telefonu yan çevirince destekleyen hiç bir uygulamada ekran yan dönmüyor. Benim cihazda mı sorun var yoksa bu yapıda oluşan bir sorun mu?
anlamadığım konu yukarıda 10586.71 yayınlacak ( 17.yapı olacak sanırım ) akabinde 10586.63 sürümü pas geçilecek demişsinde neden 10586.71 sürümünden downgrade olsun ??? zaten 10586.71 geldiğinde 10586.63 pas geçilmiş olmayacak mı ? neyse daha sonra 10586.71 final sürümü gelecek ve bunların hepsi ŞUBAT ayı içerisinde mi olacak ? ilk parti cihazlar alsada 2.parti cihazl martı bulacak demektirWindows 10 Mobile Yapı 10586.71 derlemesi önümüzdeki hafta Salı günü Fast Ring için, bir kaç gün sonra da Slow Ring için yayınlayabilir. Devamında Şubat ayının ilk yarısında 10586.63 sürümü pas geçilerek tüm cihazlar için Windows 10 Mobile Yapı 10.0.10586.71 sürümü final güncellemesi olarak dağıtılacak.
Şu aşamada görünen Yapı 10586.71 sürümü final olarak dağıtılacağı yönünde. Bu sürümden sonra Windows 10 Mobile Redstone sürümleri Windows Insider için yayınlanmaya başlayacak.