Kesin kesindirerteleme haberi kesin mi ?

Bide alttaki o kutucukların yavaş yavaş sakin sakin ilerlemesi vardı ama telefonlar o kadar hızlı açılıyor ki görmeye fırsat kalmıyorHarbi güzelmiş. Telefonu açmaya açmaya unutmuşum nasıl olduğunu bu akşam biraz ilgilenelim Lumia 900'le![]()

bak ben sana Apple'ın ballandıra ballandıra reklamını yapıp yeni telefonları satmasını sağladığı 3D Touch özelliğinin fikir babasını göstereyim
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Pazarlama her şeydir. Mal dandik olsa bile iyi bir pazarlama ile harika sonuçlar elde edilir.Bide alttaki o kutucukların yavaş yavaş sakin sakin ilerlemesi vardı ama telefonlar o kadar hızlı açılıyor ki görmeye fırsat kalmıyor
Bende mobildeki halini bırakayım şuraya. Tüm olay reklam. Apple güzel reklam yapıyor. Kalem olayını unutmayın. Surface ile tanıtıldı çöp yorumları aldı Apple yaptı auuvv kalem yapmışlar süper dendi.
Bu kanıt mı oluyo şimdibak ben sana Apple'ın ballandıra ballandıra reklamını yapıp yeni telefonları satmasını sağladığı 3D Touch özelliğinin fikir babasını göstereyim

erteleme haberi kesin mi ?
Resmi açıklama değil ama kaynak Evan Blass olunca yüksek ihtimal.Kesin kesindir![]()
Umarım o gün geldiğinde insanları memnun edecek bir sistem ortaya çıkmış olur,.Resmi açıklama değil ama kaynak Evan Blass olunca yüksek ihtimal.
Evan Blass'ın Venturebeat üzerindeki haberine göre, Microsoft partnerlerine güncellemenin "henüz hazır olmadığını" belirten mail göndermiş. Ayrıca güncellemeyi "early February" yani Şubat başlarında yayınlanacağı belirtilmiş.
Bu arada bu güncelleme hazır olmadığı için daha önce 1 Şubatta duyurulacağı iddia edilen Lumia 650'nin duyurusunun da 22 Şubatta MWC 2016'da yapılacağı iddia ediliyor.
bak ben sana Apple'ın ballandıra ballandıra reklamını yapıp yeni telefonları satmasını sağladığı 3D Touch özelliğinin fikir babasını göstereyim

Gelde kızma şimdi MS ye. Kaç zaman geçti hala daha hazır değil. Daha bide bunun eski cihazlara güncelleme verme ayağı varki onu hiç düşünmek bile istemiyorum. Herhalde 2-3 ay da o sürer. Ya gerçekten beceremiyorlar yada şirket olarak mobil e gerekli yatırım yapılmıyor. Çok az mühendisle mi bu işi yapıyorlar ne? Yada pc için çalışan mühendisleri mobil için de çalıştırıyorlar.Resmi açıklama değil ama kaynak Evan Blass olunca yüksek ihtimal.
Evan Blass'ın Venturebeat üzerindeki haberine göre, Microsoft partnerlerine güncellemenin "henüz hazır olmadığını" belirten mail göndermiş. Ayrıca güncellemeyi "early February" yani Şubat başlarında yayınlanacağı belirtilmiş.
Bu arada bu güncelleme hazır olmadığı için daha önce 1 Şubatta duyurulacağı iddia edilen Lumia 650'nin duyurusunun da 22 Şubatta MWC 2016'da yapılacağı iddia ediliyor.
Bu Polonyalılar hiç üşenmeden fake resim üretip duruyor.Windows 10 TH2 Build 10586.71 gelirse şaşırmayalım![]()

Kesinlikle katılıyorum. Ağır işsizler ve taş beyaz (ak) geçiyorlarAdamlar bizle testis geçiyor sadece![]()

Resmi açıklama değil ama kaynak Evan Blass olunca yüksek ihtimal.