telefonumu servise vereceğim

Sponsorlu Bağlantılar

FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
telefonumu servise vereceğim
note 4 telefonumu sensörü bozulduğu için servise vermiştim. 1 gün bile olmadan mesaj gelmişti. onarıldı diye. ve şimdi sensörler yine düzgün çalışmıyor. bazen algılamıyor. bu yetmezmiş gibi arka kamera çok berbat oldu. işçiliklerini de beğenmedim zaten arkadaşımın note 4 le karşılaştırdığımda fark atıyor onun kamera. son zamanlarda şarjıda az gitmeye başladı. tam şarjla bütün gün güç tasarrufu açık, ekran parlaklığı kısık ve wi-fi açık şekilde 3 saat 20 dk. civarı ekran süresi alıyorum.. servise vermeyi düşünüyorum bugün telefonu ama samsung servisler cumartesi günleri açık mı bilmiyorum. bilginiz var mı bu konuda?

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Cumartesi günü açık diyebiliyorum, ama tam saat değil.

• Beğen
Tepkiler: FK5896
hikmet366

hikmet366

Üye
Cumartesi açık ama sadece telefon alıyorlar telefon tamir etmiyorlar

• Beğen
Tepkiler: Watermelons ve FK5896
FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler

Watermelons

Üye
note 4 telefonumu sensörü bozulduğu için servise vermiştim. 1 gün bile olmadan mesaj gelmişti. onarıldı diye. ve şimdi sensörler yine düzgün çalışmıyor. bazen algılamıyor. bu yetmezmiş gibi arka kamera çok berbat oldu. işçiliklerini de beğenmedim zaten arkadaşımın note 4 le karşılaştırdığımda fark atıyor onun kamera. son zamanlarda şarjıda az gitmeye başladı. tam şarjla bütün gün güç tasarrufu açık, ekran parlaklığı kısık ve wi-fi açık şekilde 3 saat 20 dk. civarı ekran süresi alıyorum.. servise vermeyi düşünüyorum bugün telefonu ama samsung servisler cumartesi günleri açık mı bilmiyorum. bilginiz var mı bu konuda?
S3 minide 2 saat ekran suresi

Watermelons

Üye
batarya ölmüş galiba.. ben perşembe günü yine servise verdim bi tarafını yapıp diğer tarafını bozuyolar :))
Benimkininde dokunmatigi bozuk bir de az cekiyor batarya olu

Üst Alt