Haber 9.3 halka açık beta yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

eRdaL.

eRdaL.

Üye
    Konu Sahibi
9.3 halka açık beta yayınlandı
Beta kullanıcılarına hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: theeternal

İp5furkan

İp5furkan

Üye
Özellikle iPhone 5 üzerinde kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim

theeternal

theeternal

Üye
5s de kullanan varmı nasıl

Son düzenleme:
eRdaL.

eRdaL.

Üye
    Konu Sahibi
6s plus batarya performansı 9.2 ye göre daha hızlı tükeniyor safaride hissedilir derecede bir hızlanma var şimdilik fark ettiklerim bunlar

• Beğen
Tepkiler: theeternal

anilakbay

Üye
Hızlanma var bu bir gerçek. Mesela hücresel veri açma butonu bile daha stabil hale gelmiş. Notlar uygulamasına touch ıd'i desteği çok iyi. Safari daha akıcı. Uygulama geçişleri de kısmen öyle denebilir. 9.2.1 beta da aynı şekilde hızlıydı. 9.3 Finalde baya iyi olacak gibi görünüyor. Yalnız ben 9.2'ye geri döneceğim. Mesela kullanmış olduğum okul online sistem uygulaması 9.3 ile çalışmıyor. Sürekli uygulamadan atıyor. Betalarda genelde bu tarz sorunlar hep olduğundan geri dönmeyi düşünüyorum.

romedon

romedon

Üye
nasıl indiriyoruz??

ademoz05

ademoz05

Üye
nasıl indiriyoruz??

Bu linkten giriş yapın ve buradan download profil indirip kaydedin cihaz kapanıp açılacak sonra güncelleme kontrolü yaptıgınız zaman bulup indirmeye geçe bilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: romedon
eRdaL.

eRdaL.

Üye
    Konu Sahibi
Ademoz05 kim benim hesap kapanıp bu kullanıcı ismiyle açılmış şimdi yorum atınca fark ettim

romedon

romedon

Üye

Bu linkten giriş yapın ve buradan download profil indirip kaydedin cihaz kapanıp açılacak sonra güncelleme kontrolü yaptıgınız zaman bulup indirmeye geçe bilirsiniz
çok teşekkür ederim

0343434

0343434

Üye
Su jb çıkma korkusu olmasa 9.3 de kalacağım ama 9.2 ye devam.

iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
Arkadaslar ben 9.3 beta surumunu telefonuma yükledim. Orjinal sürüm gelince direk telefondan güncelleyebiliyo muyum yoksa 9.2 ye geri dönmem mi lazım?

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
legolas29

legolas29

Üye
sizcede apple çok hızlı şekilde işletim sistemlerine güncelleme getirmiyorumu bu beni işkillendiryor.:(

eRdaL.

eRdaL.

Üye
    Konu Sahibi
hızlı olmaları daha iyi degilmi en hızlı şekilde en iyiyi vermeye çalışıyorlar

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Erdal Hocamın Dediği Gibi Yansıtıyorlar ve iOS 9 Kötü Bir Başlangıç Yapınca, Durumu Düzeltme Çabası İçerisindeler Diye Düşünüyorum Ama Altında Ne Yatıyor Bilmiyorum.

legolas29

legolas29

Üye
hızlı olmaları daha iyi degilmi en hızlı şekilde en iyiyi vermeye çalışıyorlar
Hocam sende 6s var tabi sıkıntı yok unutmayın ki 4s gibi canavarı da böyle güncellemeler bitirdi.:D

eRdaL.

eRdaL.

Üye
    Konu Sahibi
Hocam sende 6s var tabi sıkıntı yok unutmayın ki 4s gibi canavarı da böyle güncellemeler bitirdi.:D

O konuda haklısınız her yeni gelen güncelleme üst model için artı düşük modeller için eksi yönde oluyor

ozan2020

ozan2020

Üye
Merhaba beta güncellemesini nasıl yapıcaz beta 1 bende var ama beta 2 yapamıyorum yardım lütfen ? profili yükledim sildim baktım hala güncel gözüküyo

cici60

cici60

Üye
9.2.1 le farkı ney

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Merhaba beta güncellemesini nasıl yapıcaz beta 1 bende var ama beta 2 yapamıyorum yardım lütfen ? profili yükledim sildim baktım hala güncel gözüküyo
Hocam Beta Geldi Ama Public Beta Gelmedi. Bugün Public Beta da Gelir. Bu Akşam 20:00'dan Sonra Filan Kontrol Ediniz. Olmazsa Yatmadan Önce Kontrol Ediniz

Üst Alt