Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
dün telefonla o kadar uğraştım hatta sabahta uğraştım telefonun bir türlü ekranı açılmıyordu.tam içini açıcam tornavidayı aldım elime.babam sordu telefonun neyi var diye bende gösteriyordum kilit ekranına basıp ekran bir iki kez denememde açılmadı ve birden ekran açıldı :D telefon kendi kendine tamir oldu :) bakalım tekrar aynı sorunu yaşayacakmıyım...

Demek ki gözünü korkutmak gerek :kıskıs:
Hal olduğuna da sevindim :)

puf :dry: neyse hiç uğraşamayacağım, yeter sıkıntılardan sorunlardan çektiğim, 8.1'e dönüyorum birazdan! :angry:

Ha bu arada, yazmayı unuttum; temin W10M'den 8.1'e döndüm. Şu an bildiğin Toros'tan inip Bugatti Veyron'a binmişim gibi hissettim kendimi :D o derece hızlı/stabil :gul:
En iyisi Rtm sürümünü beklemek :oke:

• Beğen
Tepkiler: System X

4MaGuS

4MaGuS

Üye
sizce ilk redstone yapılardan sonra yenilikler yavaş yavaş gelmeye başlayınca ms ilk neyi değiştirir? merak ediyorum...

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
sizce ilk redstone yapılardan sonra yenilikler yavaş yavaş gelmeye başlayınca ms ilk neyi değiştirir? merak ediyorum...
İlk neyi değiştirir onu boş ver de bence ilk önce WP departmanındaki elemanlarını değiştirsin yeter! :dry:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Ya bu sistemi gerçekten düzelttiler mi de tam sürümü veriyorlar hiç inandırıcı gelmiyor. Telefonun bluetoothu bildiğin kızıl ötesi mantığında çalışıyor. Benim kadar bluetooth kullanan yoktur. Bi anda kulaklıktan müzik kesilmeye başlıyor kesik kesik geliyor. Bugün telefonu yere çarpmamak için kendimi zor tuttum. !500 tl ver bluetoothla müzik dinleyeme. Sürekli yaşanan bi sorun. Böyle bi imkanı olan varsa deneyebilir mi günde beş altı saat. ( Windows phone 8.1 de yoktu bu sorun )

serinaga

serinaga

Üye
Ya bu sistemi gerçekten düzelttiler mi de tam sürümü veriyorlar hiç inandırıcı gelmiyor. Telefonun bluetoothu bildiğin kızıl ötesi mantığında çalışıyor. Benim kadar bluetooth kullanan yoktur. Bi anda kulaklıktan müzik kesilmeye başlıyor kesik kesik geliyor. Bugün telefonu yere çarpmamak için kendimi zor tuttum. !500 tl ver bluetoothla müzik dinleyeme. Sürekli yaşanan bi sorun. Böyle bi imkanı olan varsa deneyebilir mi günde beş altı saat. ( Windows phone 8.1 de yoktu bu sorun )

En son yapıdan önce Grove Music araç kitine bağlanınca dediğin gibi müzikte Bluetooth üzerinden kesinti yapıyordu, sırf bu yüzden Perfect Music satın almıştım. İstersen bir dene onda kesinti yapmamıştı. Ama son güncellemeden sonra sorun kalktı benden. Bluetooth kulaklık, araç kiti hepsinde sorunsuz şuanda ...

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Shazam ve haritalar uygulamalarına güncelleme geldi. !!!

• Beğen
Tepkiler: serinaga
Esendağlı

Esendağlı

Üye
One note güncellendi.

dakamon

dakamon

Üye
Bi söylenti, win10 güncellemesi şubata kadar gecikebilirmiş. Benim demiştim demek istemiyordum ama şubata sarkar demiştim aha da söylentiler gelmeye başladı. Bunlar tüm cihazlara güncelleme verene kadar 1.5 seneyi geçecek duyurusundan itibaren

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve Esendağlı
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
İnsta, whatsapp, groove, edge. Bir iki dakika bile olmadan uygulama icinde dolasirken atiyor. Yapimcidan kaynaklandığını sanmiyorum. Bugunb tam 1 sene oldu artik yayinlasinlar şu finali

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
İnsta, whatsapp, groove, edge. Bir iki dakika bile olmadan uygulama icinde dolasirken atiyor. Yapimcidan kaynaklandığını sanmiyorum. Bugunb tam 1 sene oldu artik yayinlasinlar şu finali
traffic racer araba 10km hıza gelince frag oluyor. Her oyunda böyle. Geliştiriciler tarafından uygulama ve oyunların windows 10 için optimize edilmesi gerekiyor. Sorun şu ki adamlar zaten zorla yapıyor. Bir de optimize etmelerini beklersek işimiz zor.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bi söylenti, win10 güncellemesi şubata kadar gecikebilirmiş. Benim demiştim demek istemiyordum ama şubata sarkar demiştim aha da söylentiler gelmeye başladı. Bunlar tüm cihazlara güncelleme verene kadar 1.5 seneyi geçecek duyurusundan itibaren
Senin dediğin gibi olursa o güncellemeleri indirecek adam bulamazlar:)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
traffic racer araba 10km hıza gelince frag oluyor. Her oyunda böyle. Geliştiriciler tarafından uygulama ve oyunların windows 10 için optimize edilmesi gerekiyor. Sorun şu ki adamlar zaten zorla yapıyor. Bir de optimize etmelerini beklersek işimiz zor.
Groove diyom ya daha kendi uygulamalari atiyor :D

Murat.Demir

Murat.Demir

Üye
Groove müzik çok garip bir masaüstü sürümü için konuşuyorum bir sürümde sorunsuz arkaplanda çalışıyorken güncelleme ile arkaplanda çalışmıyor sonra bir bakmışım hop yine düzgünce çalışıyor bunu nasıl başarıyorlar bilmiyorum :(

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
haklısın kardeşim :D grove müzik telefon sürümüde çok sıkıntılı. Şöyle düzgün çalışan bir uygulaması var mı diye düşünüyorum da en sorunsuz hava durumu galiba

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
dün telefonla o kadar uğraştım hatta sabahta uğraştım telefonun bir türlü ekranı açılmıyordu.tam içini açıcam tornavidayı aldım elime.babam sordu telefonun neyi var diye bende gösteriyordum kilit ekranına basıp ekran bir iki kez denememde açılmadı ve birden ekran açıldı :D telefon kendi kendine tamir oldu :) bakalım tekrar aynı sorunu yaşayacakmıyım...
O tornavidayı yanından ayırma. Sorun olursa bir göster yeterli :)

Bu uyumsuzluk aslında uygulamaların güncellenmesi ile düzeleceği gibi Microsoft'un "geriye dönük uyumluluk" üzerinde yapacağı düzeltmelerle de çözülebilir. Gabriel Aul da zaten "geriye dönük uyumluluk" için Onecore çekirdeği üzerinde çalışmalar yaptıklarını açıklamıştı.

skynet

Üye
Telemetri dosyalarını silmeli miyiz ?

Üst Alt