hmm... hocam ben aşırı değilde en fazla 3 4 tane oyun yükleyeceğim. Birde Whatsapp,Facebook ve messenger yükleyeceğim.Artıları:
Çok hafif bir cihaz
Arayüz akıcı, güzel
Kasma, kitlenme görmedim
Fiyatına göre gayet iyi donanım olarak
Oyun oynuyorsan oyun performansı da iyi. Kısaca cihaz iyi.
Hala güncelleme alıyor.
Eksileri:
Pil kapasitesi düşük, dolayısıyla yetersiz kalıyor bir gün için kullanımda (normal kullanımda idare eder)
Aşırı ısınıyor; belki de en sinir sıkıntılardan biri, normalde bile ısınma yapabiliyor.
Isınmadan dolayı donanıma bağlı sıkıntı çıkabiliyor. Ben kullanırken ekranında zamanla sarı bir leke oluştu, ısınmaya bağlıyorum.
Kasa tasarımı kalitesiz; panel sağlam ama ses seviye tuşları ve güç tuşlarının arka kapağa monte olması zamanla tuşları deforme ediyor, kopçaları çıkabiliyor.
Isınma sorunu var evet ama normal kullanımda gayet iyi son güncellemeyle. Birkaç kez ekranı yere gelecek şekilde düşme yaşadı cihaz ama ekranına bir şey olmadı.hmm... hocam ben aşırı değilde en fazla 3 4 tane oyun yükleyeceğim. Birde Whatsapp,Facebook ve messenger yükleyeceğim.
Isınmaz diye biliyordum ben... açarmısınız demek istediğinizi.(yani neden ısınabilir ?)
Birde yere düşünce ekran hemen çatlar diyorlar acaba ben kırılmaz cam taktırsam yada kılıf alırsam çatlama ihtimali azalır mı ?
Güncel
Android 6 almayacak kesin olarak. 5 son.Beklemede pil performansı çok iyi eskiden cebimde şarjı biterdi, telefonda ciddiye alınacak bir ısınma sorunu yok kendi fikrimce, fiyatına göre çok iyi bir telefon donanım olarak fakat ses seviyesi -kalitesi çok iyi- hayal kırıklığı oluşturabilir. Sürekli uygulama güncelleme aldığı doğru fakat Android 6 M güncellemesi verilecek gibi de görünmüyor şimdilik.
Beklemede pil performansı çok iyi eskiden cebimde şarjı biterdi, telefonda ciddiye alınacak bir ısınma sorunu yok kendi fikrimce, fiyatına göre çok iyi bir telefon donanım olarak fakat ses seviyesi -kalitesi çok iyi- hayal kırıklığı oluşturabilir. Sürekli uygulama güncelleme aldığı doğru fakat Android 6 M güncellemesi verilecek gibi de görünmüyor şimdilik.
Hocam ben oyun oynarım 1 2 saat ısınması artarm ?Isınma sorunu var evet ama normal kullanımda gayet iyi son güncellemeyle. Birkaç kez ekranı yere gelecek şekilde düşme yaşadı cihaz ama ekranına bir şey olmadı.
Android 6 almayacak kesin olarak. 5 son.

Demiştimhocam zenfone dan vazgeçtim. Isınma konusu yüzünden.
Yeni Konum : https://www.maxicep.com/forum/konu/500-750-arasi-telefon-tavsiyeleri.967734/#post-7835459
Cidden sıkıntı. Donanımsal sorunlara yol açıyor bendeki ekran sararması gibi.İlla alacaksanız Zenfone 2'yi öneririm. 6 da pek yaramaz.zenfone 6 da varmı aynı sıkıntı ?
AsusDiscovery için mi diyorsunuz hocam ?
artık kafam GM 4G deYeni Konum : https://www.maxicep.com/forum/konu/500-750-arasi-telefon-tavsiyeleri.967734/#post-7835459
O Sana Bağlı Değilkihocam asus dan vazgeçtimartık kafam GM 4G de
Yeni Konum : https://www.maxicep.com/forum/konu/500-750-arasi-telefon-tavsiyeleri.967734/#post-7835459
Ama servisleri kötü acaba servislik iş çıkarmamak için ne yapmam gerekir ?
İster İstemez Zamanla Bozuluyor Cihazlar