Telefon Tavsiyesi Asus Zenfone 5 Nasıl Bir Telefon ?

Sponsorlu Bağlantılar

falconn00

falconn00

Üye
    Konu Sahibi
Asus Zenfone 5 Nasıl Bir Telefon ?
Arkadaşlar Zenfone 5 almayı düşünüyorum ama ne gibi sıkıntıları var bilmek istiyorum...

Lütfen Bana zenfone 5 in ARTI ve EKSİ yönlerini açıklarmısınız...
Fazla anlamam bu işlerden... :)

Trojan89

Trojan89

Üye
Kendine has zenui ara yuzu var. Kendi stock uygulamalari bile surekli google play uzerinden guncelleme aliyor. Yani yazilim olarak arkasinda duruyorlar. Ozellikleri iyi sayilir, telefondan harikalar beklemiyorsaniz isinizi gorur

Emre

Üye
Biraz daha koyup General Mobile 4G al derim.

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Artıları:
Çok hafif bir cihaz
Arayüz akıcı, güzel
Kasma, kitlenme görmedim
Fiyatına göre gayet iyi donanım olarak
Oyun oynuyorsan oyun performansı da iyi. Kısaca cihaz iyi.
Hala güncelleme alıyor.

Eksileri:
Pil kapasitesi düşük, dolayısıyla yetersiz kalıyor bir gün için kullanımda (normal kullanımda idare eder)
Aşırı ısınıyor; belki de en sinir sıkıntılardan biri, normalde bile ısınma yapabiliyor.
Isınmadan dolayı donanıma bağlı sıkıntı çıkabiliyor. Ben kullanırken ekranında zamanla sarı bir leke oluştu, ısınmaya bağlıyorum.
Kasa tasarımı kalitesiz; panel sağlam ama ses seviye tuşları ve güç tuşlarının arka kapağa monte olması zamanla tuşları deforme ediyor, kopçaları çıkabiliyor.

falconn00

falconn00

Üye
    Konu Sahibi
Artıları:
Çok hafif bir cihaz
Arayüz akıcı, güzel
Kasma, kitlenme görmedim
Fiyatına göre gayet iyi donanım olarak
Oyun oynuyorsan oyun performansı da iyi. Kısaca cihaz iyi.
Hala güncelleme alıyor.

Eksileri:
Pil kapasitesi düşük, dolayısıyla yetersiz kalıyor bir gün için kullanımda (normal kullanımda idare eder)
Aşırı ısınıyor; belki de en sinir sıkıntılardan biri, normalde bile ısınma yapabiliyor.
Isınmadan dolayı donanıma bağlı sıkıntı çıkabiliyor. Ben kullanırken ekranında zamanla sarı bir leke oluştu, ısınmaya bağlıyorum.
Kasa tasarımı kalitesiz; panel sağlam ama ses seviye tuşları ve güç tuşlarının arka kapağa monte olması zamanla tuşları deforme ediyor, kopçaları çıkabiliyor.
hmm... hocam ben aşırı değilde en fazla 3 4 tane oyun yükleyeceğim. Birde Whatsapp,Facebook ve messenger yükleyeceğim.
Isınmaz diye biliyordum ben... açarmısınız demek istediğinizi.(yani neden ısınabilir ?)
Birde yere düşünce ekran hemen çatlar diyorlar acaba ben kırılmaz cam taktırsam yada kılıf alırsam çatlama ihtimali azalır mı ?
Güncel

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Beklemede pil performansı çok iyi eskiden cebimde şarjı biterdi, telefonda ciddiye alınacak bir ısınma sorunu yok kendi fikrimce, fiyatına göre çok iyi bir telefon donanım olarak fakat ses seviyesi -kalitesi çok iyi- hayal kırıklığı oluşturabilir. Sürekli uygulama güncelleme aldığı doğru fakat Android 6 M güncellemesi verilecek gibi de görünmüyor şimdilik.

BRKTNL

BRKTNL

Üye
hmm... hocam ben aşırı değilde en fazla 3 4 tane oyun yükleyeceğim. Birde Whatsapp,Facebook ve messenger yükleyeceğim.
Isınmaz diye biliyordum ben... açarmısınız demek istediğinizi.(yani neden ısınabilir ?)
Birde yere düşünce ekran hemen çatlar diyorlar acaba ben kırılmaz cam taktırsam yada kılıf alırsam çatlama ihtimali azalır mı ?
Güncel
Isınma sorunu var evet ama normal kullanımda gayet iyi son güncellemeyle. Birkaç kez ekranı yere gelecek şekilde düşme yaşadı cihaz ama ekranına bir şey olmadı.
Beklemede pil performansı çok iyi eskiden cebimde şarjı biterdi, telefonda ciddiye alınacak bir ısınma sorunu yok kendi fikrimce, fiyatına göre çok iyi bir telefon donanım olarak fakat ses seviyesi -kalitesi çok iyi- hayal kırıklığı oluşturabilir. Sürekli uygulama güncelleme aldığı doğru fakat Android 6 M güncellemesi verilecek gibi de görünmüyor şimdilik.
Android 6 almayacak kesin olarak. 5 son.

falconn00

falconn00

Üye
    Konu Sahibi
Isınma sorunu var evet ama normal kullanımda gayet iyi son güncellemeyle. Birkaç kez ekranı yere gelecek şekilde düşme yaşadı cihaz ama ekranına bir şey olmadı.

Android 6 almayacak kesin olarak. 5 son.
Hocam ben oyun oynarım 1 2 saat ısınması artarm ?
Batarya takviyesi yapsam olmaz mı? Yedek batarya alsam ?
Ve Arka kapağı açılıyor mu ? Batarya çıkarılabiliyor mu ?
Arkadaşlar acaba discovery 1 yada 2 mi alsam ?
Onun ne gibi artı ve eksileri var ?
Hocam zenfone 5 de
örn. 5 10 dk oyun oynasam hemen ısınır mı?
Hocam yeni konum şu :

500-750 arası Performanslı Telefon Tavsiyeleri Alabilirmiyim ?
Arkadaşlar Yeni Konu Link'im : https://www.maxicep.com/forum/konu/500-750-arasi-telefon-tavsiyeleri.967734/
Lütfen yeni konudan devam edelim...

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
İdare Ederse Eskimedimi Sence?

falconn00

falconn00

Üye
    Konu Sahibi
Discovery için mi diyorsunuz hocam ?

cemil baba

cemil baba

Üye
asus un telefonları çok kaba.

falconn00

falconn00

Üye
    Konu Sahibi
:) zenfone 6 da varmı aynı sıkıntı ?

falconn00

falconn00

Üye
    Konu Sahibi
hmm... saolun.

falconn00

falconn00

Üye
    Konu Sahibi
kasma falan olursa Fabrika ayarlarına sıfırlasam düzelmez mi?

Takipçi Satın Al

Üst Alt