Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Değişiklik yok galiba

dakamon

dakamon

Üye
Fake image demiş biri ama....

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu görüntünün sahte olduğu sağlam bir kaç kaynaktan bildirildi.

Edit: ayrıca orjinal hali yani kırpılmamış hali de böyle:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Klavyemiz de diğer platformlara gelmeye hazırlanıyor! Bunu bari yapma MS.

• Beğen
Tepkiler: dücane
4MaGuS

4MaGuS

Üye
desenize bu saatten sonra ms nin yaptığı hiç bir şeye şaşırmayız bu son nokta olur haralde daha ötesi olamaz

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Bu ne ulan her şeyi diğerlerine veriyor. Kullanıcı cekeceklerini dusunuyorlar mi acaba. Daha bizde adam akilli calismyan klavyeyi onlarda ne ise yarayacak

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Allaaaaah işte bu haber cok iyi geldi. Androidde dogru düzgün kelime tahmini yapabilen klavye yok. Çok iyi oldu bu

Murat.Demir

Murat.Demir

Üye
Microsoft bize çalışıyor :op:

dakamon

dakamon

Üye
Ben o zaman gidim hiç tereddüt etmeden İphone alim. Nede olsa Wp deneyimini orada da yaşarım hatta daha kaliteli yaşarım. Bu ne ya. Arkadaşlar demişti dersiniz bu MS WP nin kapısına kilit vurur ben yaptım oldu der. Köprüden önce son çıkıştayız.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve cemil baba
braayn

braayn

Üye
Gelmesi iyi olacak çünkü bende diğer platformlardan birine geçeceğimde muhtemeşen IOS :) MS adam gibi işler yapmaya başladı.Teşekkürler MS birde kamera uygulamasınıda diğer platformlara çıkartırsa dadından yenmez

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Ben o zaman gidim hiç tereddüt etmeden İphone alim. Nede olsa Wp deneyimini orada da yaşarım hatta daha kaliteli yaşarım. Bu ne ya. Arkadaşlar demişti dersiniz bu MS WP nin kapısına kilit vurur ben yaptım oldu der. Köprüden önce son çıkıştayız.
Eğer kalite arıyorsanız platformunuz apple olmalı.
Forumda biri micrrosoftun yaptığı bu strateji için. Apple gibi tek olmak farklı olmak istiyor gibisinden bişey demişti. Görünen o ki microsoft bunu çok yanlış anlamış. Apple diğer platformlara kendi cihazındaki hangi uygulamayı yapmış? Tam tersi eğer bir uygulama çıkıyorsa önce iosa çıkıyor. Çıkan oyun uygulama o kadar iyi optimize olmuş ki destek sunduğu her cihazda sorunsuz çalışıyor. Bizde ola ki diğer platformlarla aynı anda çıksın. Bir daha güncelleme almıyor ve zaten berbat çalışıyor. Gt racing 2 halen full hd desteği almadı. Adamlar da haklı microsoftun vermediği değeri onlar neden versin.
Bunlar en son diyeceği laf şu. Windows phone da olan bütün her şeyi diğer platformlara da yaptık. hemde daha iyisini. Sizde bi zahmet buraya geçip uygulamalarımızı kullanın. Windows phone çok kapalı bir sistem olduğu için yapamadık.
Masaüstü sürümünde ki iki adet denetim masası için İlkini sisteme o kadar iyi entegre etmişiz ki o olmayınca çalışmıyor gibi bi açıklama yapan firma bunu da yapar arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: braayn ve BLasTeaR
braayn

braayn

Üye
Eğer kalite arıyorsanız platformunuz apple olmalı.
Forumda biri micrrosoftun yaptığı bu strateji için. Apple gibi tek olmak farklı olmak istiyor gibisinden bişey demişti. Görünen o ki microsoft bunu çok yanlış anlamış. Apple diğer platformlara kendi cihazındaki hangi uygulamayı yapmış? Tam tersi eğer bir uygulama çıkıyorsa önce iosa çıkıyor. Çıkan oyun uygulama o kadar iyi optimize olmuş ki destek sunduğu her cihazda sorunsuz çalışıyor. Bizde ola ki diğer platformlarla aynı anda çıksın. Bir daha güncelleme almıyor ve zaten berbat çalışıyor. Gt racing 2 halen fu ll hd desteği almadı. Adamlar da haklı microsoftun vermediği değeri onlar neden versin.
Bunlar en son diyeceği laf şu. Windows phone da olan bütün her şeyi diğer platformlara da yaptık. hemde daha iyisini. Sizde bi zahmet buraya geçip uygulamalarımızı kullanın. Windows phone çok kapalı bir sistem olduğu için yapamadık.
Masaüstü sürümünde ki iki adet denetim masası için İlkini sisteme o kadar iyi entegre etmişiz ki o olmayınca çalışmıyor gibi bi açıklama yapan firma bunu da yapar arkadaşlar.
katılıyorum ve en iyisi bu platfomrdan uzaklaşmak ama takibinide bırakmamak lazım.Şuan farklı platformlara geçebilen geçiyor zaten kalanlar ise sen ve ben bir kaç kişi .Bir süre gelişmesini beklemek tabi bu gelişmeyi farklı platformları kullanarak bekleyip takip etmek .Baktık Windows mobile hak ettiği noktalara gelmiş o zaman geçeriz o ayrı konu.

MS çalışanlarıda bunu yapıyor lumia cihazlar ya ikinci cihazları yada şirkete geldiklerinde test cihazları onlarda farkında ve farklı sistemler kullanıyorlar kendileride bizim gibi 7 / 24 bu cihazları kullansa alarmları çalmaz işe geç kalırlar :)

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bence MS doğru işler yapıyor ki diğer platformlar ms nin uygulamalarına ihtiyaç duyuyorlar, ben hala MS ye olan umudumu koruyorum.

braayn

braayn

Üye
Bence MS doğru işler yapıyor ki diğer platformlar ms nin uygulamalarına ihtiyaç duyuyorlar, ben hala MS ye olan umudumu koruyorum.
umudunu 3 yıldır koruyorsun bende koruyorum ama yüzdelik dilime vurusak %20 senin ? :) yüzden kaç

Üst Alt