Sadece bu fotodan bir şey anlaşılmaz zaten de paylaşan bir iki bişey gösterse iyiydiDeğişiklik yok galiba

Bekleme süresi sadece 5 saat ve ses çalışmıyor. Bu yeterli olur umarımDeğişiklik yok galiba

Ooo iyimiş böylesi hiç kimse de yokBekleme süresi sadece 5 saat ve ses çalışmıyor. Bu yeterli olur umarım![]()

desenize bu saatten sonra ms nin yaptığı hiç bir şeye şaşırmayız bu son nokta olur haralde daha ötesi olamazKlavyemiz de diğer platformlara gelmeye hazırlanıyor! Bunu bari yapma MS.
Yapsın yapsın androide geçeceğim iyi olurKlavyemiz de diğer platformlara gelmeye hazırlanıyor! Bunu bari yapma MS.

Bende alışamamıştım G4'ün klavyesineKlavyemiz de diğer platformlara gelmeye hazırlanıyor! Bunu bari yapma MS.

Ben o zaman gidim hiç tereddüt etmeden İphone alim. Nede olsa Wp deneyimini orada da yaşarım hatta daha kaliteli yaşarım. Bu ne ya. Arkadaşlar demişti dersiniz bu MS WP nin kapısına kilit vurur ben yaptım oldu der. Köprüden önce son çıkıştayız.Klavyemiz de diğer platformlara gelmeye hazırlanıyor! Bunu bari yapma MS.
Gelmesi iyi olacak çünkü bende diğer platformlardan birine geçeceğimde muhtemeşen IOSKlavyemiz de diğer platformlara gelmeye hazırlanıyor! Bunu bari yapma MS.
MS adam gibi işler yapmaya başladı.Teşekkürler MS birde kamera uygulamasınıda diğer platformlara çıkartırsa dadından yenmezEğer kalite arıyorsanız platformunuz apple olmalı.Ben o zaman gidim hiç tereddüt etmeden İphone alim. Nede olsa Wp deneyimini orada da yaşarım hatta daha kaliteli yaşarım. Bu ne ya. Arkadaşlar demişti dersiniz bu MS WP nin kapısına kilit vurur ben yaptım oldu der. Köprüden önce son çıkıştayız.
katılıyorum ve en iyisi bu platfomrdan uzaklaşmak ama takibinide bırakmamak lazım.Şuan farklı platformlara geçebilen geçiyor zaten kalanlar ise sen ve ben bir kaç kişi .Bir süre gelişmesini beklemek tabi bu gelişmeyi farklı platformları kullanarak bekleyip takip etmek .Baktık Windows mobile hak ettiği noktalara gelmiş o zaman geçeriz o ayrı konu.Eğer kalite arıyorsanız platformunuz apple olmalı.
Forumda biri micrrosoftun yaptığı bu strateji için. Apple gibi tek olmak farklı olmak istiyor gibisinden bişey demişti. Görünen o ki microsoft bunu çok yanlış anlamış. Apple diğer platformlara kendi cihazındaki hangi uygulamayı yapmış? Tam tersi eğer bir uygulama çıkıyorsa önce iosa çıkıyor. Çıkan oyun uygulama o kadar iyi optimize olmuş ki destek sunduğu her cihazda sorunsuz çalışıyor. Bizde ola ki diğer platformlarla aynı anda çıksın. Bir daha güncelleme almıyor ve zaten berbat çalışıyor. Gt racing 2 halen fu ll hd desteği almadı. Adamlar da haklı microsoftun vermediği değeri onlar neden versin.
Bunlar en son diyeceği laf şu. Windows phone da olan bütün her şeyi diğer platformlara da yaptık. hemde daha iyisini. Sizde bi zahmet buraya geçip uygulamalarımızı kullanın. Windows phone çok kapalı bir sistem olduğu için yapamadık.
Masaüstü sürümünde ki iki adet denetim masası için İlkini sisteme o kadar iyi entegre etmişiz ki o olmayınca çalışmıyor gibi bi açıklama yapan firma bunu da yapar arkadaşlar.

umudunu 3 yıldır koruyorsun bende koruyorum ama yüzdelik dilime vurusak %20 senin ?Bence MS doğru işler yapıyor ki diğer platformlar ms nin uygulamalarına ihtiyaç duyuyorlar, ben hala MS ye olan umudumu koruyorum.
yüzden kaç