Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bende çalışmadı'birşeyler ters gitti'diye hata veriyor (1520 16.yapı)
Çünkü Windows Phone 8.1 cihazları Windows 10 Mobile güncellemesine hazırlamak içn yapılan bir Uygulamayı Windows 10 Mobile'da kullanmaya çalışıyorsun. :)

• Beğen
Tepkiler: cemil baba, mami_61_29 ve Esendağlı
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
merhaba arkadaşlar ben lumia 1520 altım.iyi mi yaptım kötü mü henüz karar veremedim.donanım olarak iyi ancak bağzı eksiklerini hissettim.
fotoğraflar öyle bahsedildiği gibi çok keskin değil gibi geldi bana.ekran parlak değil gibi., ayrıca w10 mobile yüklü ancak
Windows 10 Mobile IP Yayımlandı (16. Yapı-10.0.10586.63)[08/01/2016] yayımlandı demişsizin ama bu neyi ifade ediyor.birde benim telefonda bu numaralar 10.0.10586.29 bu ne anlama geliyor.telefonu tanımama yardımcı olursanız sevinirim.

Öncelikle aramıza hoş geldin. :tebessüm:

Cihazla ilgili kafana takılan her türlü sorunun cevabına bu linkten ulaşabilirsin: https://www.maxicep.com/forum/konu/en-cok-sorulan-sorular-sss.820915/

Bu kulübe cihazla birlikte ismini ekleyip genel ipuçları edinebilirsin:
https://www.maxicep.com/forum/konu/microsoft-lumia-kullanicilari-kulubu-344-uye.763296/unread

Bu konuya da W10M (Windows 10 Mobile) ile ilgili tüm paylaşımları bulabilirsin, bilgi/soru/çözüm vb.

Bu kısımda ise WP ile genel tüm her şeye ulaşabilirsin:
https://www.maxicep.com/forum/kategoriler/windows-phone-os.605/

• Beğen
Tepkiler: sahte_suhte ve BomberMAn TR01
YkPkY

YkPkY

Üye
Valla Denim i en son alanlardan birisi olarak baya tecrübeliyim :D
Bide benim anlamadığım benim mesajlarım neden hep ıphone ile gönderildi diyor :D:D
çaktırmadan iphone 6s plus kullanıyorsun ve bizi yiyorsun :)
Bunun hakkında bir şey paylaşılmış mıydı?

güzel konsept.
bizimkilerde amele gibi kara ekranda beyinlerini karartsın dursun
Hocam 9.-11. Yapıda sıfırlama yaptım bunu kurdum yedeksiz sadece resim ve müziklerimi attım durum aynı
ben 13. yapıda sıfırlama yapmıştım,daha öncesinde hiç yapmamıştım.saolsun forumdaşımız gaza getirdi sıfırladım üşenerek.
sonraki yapılari üstüne kurdum ve sıkıntı yok.ama yedekden geri yükleme yapmadım.
sabırla yediden kurdum teli.
2buçuk saatklik film izledim en son teli pcye bağlayarak

fadikme

fadikme

Üye
Arkadaslar guncellemeyi yuklerken sarjim bitti. 2 gundur sarjda telefon. Acildiktan sonra 5 saniyede uzgun surat cikiyor ve kapaniyor. Ne yapabilirim?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaslar guncellemeyi yuklerken sarjim bitti. 2 gundur sarjda telefon. Acildiktan sonra 5 saniyede uzgun surat cikiyor ve kapaniyor. Ne yapabilirim?
Windows device rec tool ile sıfırlaman lazım.

Son düzenleme:

skynet

Üye
Dikkat ettim telefonun en çok donduğu senaryo kamera ve fotoğraflar dan çıkış yapmak istediğimde oluyor

mTalk'tan gönderildi

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Dikkat ettim telefonun en çok donduğu senaryo kamera ve fotoğraflar dan çıkış yapmak istediğimde oluyor

mTalk'tan gönderildi
Bende bazen Edge de sapıtıyor böyle ekran titriyor resimler parçalanıyor falan sonra tam çıkarken reset atıyor.

• Beğen
Tepkiler: onursarii
enessrsy

enessrsy

Üye
Burada haberi verildiği için soruyorum; yeni gelen PC güncellemesini yükledim ve -bir sorun var şeklinde- mavi ekran verdi. Zor bela dünden beri önceki sürüme döndürmeyi başardım var mı aynı sorunu yaşayan acaba?

skynet

Üye
Bende bazen Edge de sapıtıyor böyle ekran titriyor resimler parçalanıyor falan sonra tam çıkarken reset atıyor.

Ekran titreme görüntüde parçalanma bende de oluyor ama reset atma yok sadece kitleniyor cihaz ve soft reset atmak zorunda kalıyorum. O değil zırt pırt soft reset atmaktan ses kısma ve güç tuşu yalama oldu iyice :D

mTalk'tan gönderildi

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: onursarii

ArMaGeDdOn_87

Üye
Burada haberi verildiği için soruyorum; yeni gelen PC güncellemesini yükledim ve -bir sorun var şeklinde- mavi ekran verdi. Zor bela dünden beri önceki sürüme döndürmeyi başardım var mı aynı sorunu yaşayan acaba?
Hayır yaşamadım ama bende offical sürüm yüklü olmasına rağmen ilk yüklediğimden beri bildirim ekranındaki kısayollarda sorun var,mesela uçuş modu açık olmadığı halde aktif gözüküyor

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Reset atma olayı bende yapıyı yukledikten sonra sıfırlama yaparsam oluyordu bunun üzerine bende 8.1 e dönüp terkrar güncelleme yaptım ama sonrasında sıfırlama yapmadım,bahsettiğiniz sıkıntılar şuana kadar bende olmadı(1520)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
güzel konsept.
bizimkilerde amele gibi kara ekranda beyinlerini karartsın dursun
Yalnız o konsept değil. Microsoft Güncelleştirme Danışmanı Beta uygulamasının ekran görüntüsü :ehe

efeler12

efeler12

Üye
bende bir sıkıntı güncellemeyi yapıp biraz oyun oybadım herhangi ir kasma reset atma sorunu olmadı ekrar kartı suruculeriyle ilgili olabilir düzenli güncellemenizi öneriyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Microsoft, Latin Amerika'da Lumia 535 için Windows 10 Mobile Yapı 10.0.10586.29 sürümünü yayınlamış.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

skynet

Üye
Hayır yaşamadım ama bende offical sürüm yüklü olmasına rağmen ilk yüklediğimden beri bildirim ekranındaki kısayollarda sorun var,mesela uçuş modu açık olmadığı halde aktif gözüküyor

Hocam bahsettiğiniz olayı bende her format sonrası yaşıyorum yani hem uçak modu hemde bluetooth kapalı olmasına rağmen açık gibi görünüyor.
Çözümü saçma gelecek ama dar menüde belli bir süre beklettiğimde artık normale dönüyor :)

Son düzenleme:
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Microsoft, Latin Amerika'da Lumia 535 için Windows 10 Mobile Yapı 10.0.10586.29 sürümünü yayınlamış.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Görselin linki ölü AliKemal abi :gul:
O değil de epey geriden geliyorlar, rtm mi peki? :hmmm

Son düzenleme:

ArMaGeDdOn_87

Üye
Hocam bahsettiğiniz olayı bende her format sonrası yaşıyorum yani hem uçak modu hemde bluetooth kapalı olmasına rağmen açık gibi görünüyor.
Çözümü saçma gelecek ama dar menüde belli bir süre beklettiğimde artık normalde dönüyor :)
Ben de açıp kapatarak sorunu çözüyorum :) ben w10 u eylül ayında yükledim o zamandan itibaren bu hata devam ediyor,işin saçma tarafı da bu kadar küçük bi hatayı kaç aydır çözemediler,ben buna şaşırıyorum

• Beğen
Tepkiler: skynet
Murat.Demir

Murat.Demir

Üye

Bende bluetooth sorunu vardı kendiliğinden düzeldi sanırım bazı şeyleri bozduklarını sonrada farkediyolar :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 Redstone için mevcut son yapı numarası:
10.0.11102.1000 (rs1_release.160113-1800)
:)

Üst Alt