Yardım recovery menüsü çince

Sponsorlu Bağlantılar

silivriserdar

silivriserdar

Üye
İngilizcem pek iyi değil araştırdım da bulamadım hiç bişey bilgisi olan araştıran olursa yardımcı olabilir mi telefonu normal kullanıyorum ama format atmak istediğimde atamıyorum ios ta ne güzel ipsw dosyasını secip yaziyodum ne kadar kolaydı android tam bir felaket
Aynen Android öyle hele HTC tam bir felaket. Bende iPhone 5 s kullanıyorum sıkıntım yok. Jailbreak Yaptım mis gibi kullanıyorum. [emoji3]

apollo14

apollo14

Üye
Şu adımları izler misin ?
1- cihazı yeniden unlocked konuma getir .
2- cihazın ses kısma +güç tuşlarına basılı tutarak cihazı bootloader modunda aç .
3- ses tuslariyla aşağı yukarı kontrolü sağlayıp fastboot üzerine gel güç tuşuna basıp cihazı fastboot moda al
4- linkteki img dosyasını indir , adını (kolay olsun diye recovery yap bilgisayarında fastboot dosyalarının olduğu klasore at .
4- komut satırını yonetici olarak çalıştırıp cd c:\"fastboot-klasorunun-adı" yaz enterla
5-sonra fastboot flash recovery recovery.img yaz cihazı usb kablo ile bilgisayara bağla ve enterla.
Not: eğer bunda da aynısı olursa büyük ihtimal recovery dosyasiyla cihazın uyusmuyordur . O zaman bu linkteki m7'ye ait olan recoveryleri indirip tek tek dene duruma göre yazarsın.

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
    Konu Sahibi
Ben ip 5 ile kafa kafaya düşündüm bi ara kötü yorumlar alınca vazgeçtim

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
    Konu Sahibi
2- cihazın ses kısma +güç tuşlarına basılı tutarak cihazı bootloader modunda aç .
3- ses tuslariyla aşağı yukarı kontrolü sağlayıp fastboot üzerine gel güç tuşuna basıp cihazı fastboot moda al
4- linkteki img dosyasını indir , adını (kolay olsun diye recovery yap bilgisayarında fastboot dosyalarının olduğu klasore at .
4- komut satırını yonetici olarak çalıştırıp cd c:\"fastboot-klasorunun-adı" yaz enterla
5-sonra fastboot flash recovery recovery.img yaz cihazı usb kablo ile bilgisayara bağla ve enterla.
Not: eğer bunda da aynısı olursa büyük ihtimal recovery dosyasiyla cihazın uyusmuyordur . O zaman bu linkteki m7'ye ait olan recoveryleri indirip tek tek dene duruma göre yazarsın.
Yarın denerim şuan şarj çok az tesekkurler

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
    Konu Sahibi

C:\adb>fastboot flash recovery recovery.img
target reported max download size of 1514139648 bytes
sending 'recovery' (12534 KB)...
OKAY [ 1.554s]
writing 'recovery'...
(bootloader) signature checking...
FAILED (remote: signature verify fail)
finished. total time: 2.658s
C:\adb>fastboot flash recovery recovery.img
target reported max download size of 1514139648 bytes
sending 'recovery' (12534 KB)...
OKAY [ 1.554s]
writing 'recovery'...
(bootloader) signature checking...
FAILED (remote: signature verify fail)
finished. total time: 2.658s
böyle hata aldım

apollo14

apollo14

Üye
Öbür recoveryleri de denedin mi?

apollo14

apollo14

Üye
Hocam peki cihaz rootlu mu ?

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
    Konu Sahibi
Hocam peki cihaz rootlu mu ?
hocam bi ara kingoroot ile yapmıştım banka uygulamasına girince var diyor rootcheck baktığımda veya kingoroot ile yapmaya çalıştığımda yok diyo olmuyo tekrar

apollo14

apollo14

Üye
O zaman supersu yu zıp olarak indir hocam öyle flashla recovery çince olsa bile butonlar aynı yerdedir . Netten cwm ya da twrp hangisiyse ıngilizce bir gorselini ve anlatımini bul ona göre devam et

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
    Konu Sahibi
O zaman supersu yu zıp olarak indir hocam öyle flashla recovery çince olsa bile butonlar aynı yerdedir . Netten cwm ya da twrp hangisiyse ıngilizce bir gorselini ve anlatımini bul ona göre devam et
onu nasıl yapacam hangi supersu yu flashlayacam ve nasıl normal recovery flashlar gibi mi

apollo14

apollo14

Üye
Yok öyle değil . Supersu yu burdan indir hafıza kartına atıp recoveryden install bölümünden attığın yerden seçip yükle

Üst Alt