Sensation
Emekli Yönetici
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızgüncellendi
Windows Phone 8.1 uygulaması bu. Kullanan kaldı mı bunu?

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızgüncellendi

Toplamda bir milyonun üzerinde aktif Windows 10 Mobile kullanıcısı varmış. Bu durumda 99 milyon civarında bu uygulamayı kullanan var.Windows Phone 8.1 uygulaması bu. Kullanan kaldı mı bunu?![]()

Yarın mı açıklanacaktı yol haritası?Windows 10 Mobile final sürümüne yüklemek için Windows Phone 8.1'e dönmek gerekmeyecek.
Yok hocam ben bu sefer baya bir kalırım win10 daFinal sürümü gelse de biz betaya alışmış olduğumuz için gene insider ile betalarla devam ederiz. Boşuna dememişler Alışmış kudurmuştan beterdir![]()

Biz birbirimizi biliriz. Şeytan dürter gene yükler beğenmeyip win 10 a geri dönüş yaparsın. Betanın tadına bakan durmazYok hocam ben bu sefer baya bir kalırım win10 da![]()

Windows Insider güncellendi.
Bende iki telefon olduğu için birinde official sürüm diğerinde insider sürümleri kullanabileceğimFinal sürümü gelse de biz betaya alışmış olduğumuz için gene insider ile betalarla devam ederiz. Boşuna dememişler Alışmış kudurmuştan beterdir![]()

Redstone gelse de yüklesekFinal sürümü gelse de biz betaya alışmış olduğumuz için gene insider ile betalarla devam ederiz. Boşuna dememişler Alışmış kudurmuştan beterdir![]()

Bende de yoktu şimdi bir deneyeyim diye kurdumKurulumdan sonra direk sildiğim uygulamalardan biri![]()
Nokia hesabı kaldı bir fazlalık o da duruyor şimdilik 
Valla hocam ben nokia kalıntılarını hiç barındırmamBende de yoktu şimdi bir deneyeyim diye kurdumNokia hesabı kaldı bir fazlalık o da duruyor şimdilik
![]()