Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
Yüklendi bitti ve hiç bir değişiklik olmadığını gördüğündeki dıram çağan ırmağın filmlerindeki dıramdan daha dıram !!! Adını dağlara yazdım Microsoft

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Yüklendi bitti ve hiç bir değişiklik olmadığını gördüğündeki dıram çağan ırmağın filmlerindeki dıramdan daha dıram !!! Adını dağlara yazdım Microsoft
Dur şimdi hemen kırma hevesimizi, heyecanla yüklesekte hiçbir yenilik olmadığını bilmek bir yandan rahatsız ediyor zaten :D

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Abi amma karamsarsınız valla görmek istemiyorum bazen mesajlarınızı. Finale bi adım daha yaklaştınız daha ne istiyosunuz

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen ve mp2934
serinaga

serinaga

Üye
Yükleyenler, hız ve stabilize ne durumda ?

thoak

thoak

Üye
Benim 925te ilk başta görmemişti ama yaklaşık 20 dakikadır indirmekteyim bakalım ne olacak. Yükleyen arkadaşlar değişiklikleri yazabilir mi benim tel çok yavaş indiriyor :O

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Şimdi yüklemeye başlıyorum L830

Esendağlı

Esendağlı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: serinaga
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yükleme bitti. Gözüme çarpan olursa paylaşırım.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Şunu eklemek istedim ana ekran ve menü daha bir akıcı olmuş sanki.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
beklediğinize değecek (19/23).

8.1 den beri değişmedi şu yazı ya :D
Tamamlandı güncelleme, yeni bir şey varsa yarın görürüz artık.
Windows Hesap Makinesi güncellendi.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu arada herhangi bir yeniliğin gelmeyeceğini biliyorduk zaten, beklentimiz hataların giderilip sistemin finale hazır olması idi,sanırım bu bağlamda bir güncellemedir bu.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
thoak

thoak

Üye
Ya 1 saattir %4 benim :(

erhanercan

erhanercan

Üye
Kurduktan sonra sıfırlasak mı

skynet

Üye
Oo geldi demek :)
Neyse indirmeye başlatayım sabaha kadar ne yaparsa yapsın :D

mTalk'tan gönderildi

serinaga

serinaga

Üye
Doğrusunu istersen ben bir fark göremedim ama mutlaka bir şeyler düzeltilmiştir , finale ramak kaldı artık.

Az önce benimde yükleme bitti, artık sabaha karıştırırım, şimdilik bana müsaade ...

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
iyi güldüm he :kıskıs:
7 dakikalık indirme/yükleme sonrası kurulum tamamlandı. Göz kapağıma çarpan bişi olursa yazarım artık :gul:

Üst Alt