5s hala alinabilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
    Konu Sahibi
5s hala alinabilir mi?
6 ve 6s cikti bilindigi uzere. 5s hala alinabilir bir cihaz mi?

Frksylyc

Üye
Bence alınır.

mTalk'tan gönderildi

• Beğen
Tepkiler: iphonedoocu
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Özellikleri seni karşılıyorsa alınabilir.

• Beğen
iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
    Konu Sahibi
Bu telefonun omru sizce kac sene daha gider

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Bence 1 büyük güncelleme daha alabilir, sonrasını Apple bilir. Yaklaşık 2-3 sene daha.

• Beğen
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
En az 2 büyük güncelleme alacak. iOS 9 la iPhone 4s biter. iPhone 5S'in 64bit işlemciye sahip olduğunu da hatırlatalım.

• Beğen
iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
    Konu Sahibi
Vodafondan faturaya ek İphone6s aldım. 5s alıcaktım vazgeçtim önermediler.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
5S aldım geçen hafta.. Vatandan 1500 liraya.. Benim için yeterli yaptığım karşılaştırmalara göre. 6 ile arasında ekran boyutunu sorun etmeyecekseniz çok büyük radikal farklar yok. Hatta 6'nın tasarımı apple çizgilerinden çok androidimsi olmuş gibi bence.. 5S çok daha Apple duruyor.. Aradaki 700-1000 liralık farka değecek keskin bir özellik yok benim için.. Ben bir iki model geridenn gideceğim. Güncel model hem gereksiz pahalı hemde keşfedilecek bir sürü bug'a sahip oluyor.. Ucuz ve hatalardan temizlenmiş olarak almak bana mantıklı gelen yinede siz bilirsiniz tabiki..

• Beğen
Tepkiler: emarat ve shadow-mavi
iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
    Konu Sahibi
5S aldım geçen hafta.. Vatandan 1500 liraya.. Benim için yeterli yaptığım karşılaştırmalara göre. 6 ile arasında ekran boyutunu sorun etmeyecekseniz çok büyük radikal farklar yok. Hatta 6'nın tasarımı apple çizgilerinden çok androidimsi olmuş gibi bence.. 5S çok daha Apple duruyor.. Aradaki 700-1000 liralık farka değecek keskin bir özellik yok benim için.. Ben bir iki model geridenn gideceğim. Güncel model hem gereksiz pahalı hemde keşfedilecek bir sürü bug'a sahip oluyor.. Ucuz ve hatalardan temizlenmiş olarak almak bana mantıklı gelen yinede siz bilirsiniz tabiki..
Doğru söylüyosun aslında katılıyorum :)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Ayrıca Steve Jobs'a ait son cihaz iPhone 4'tür.. 4S - 5 - 5S bu tasarıma bağlı kalarak geliştirildiğinden o efsanevi ruhu en son 5S'te görmekteyiz.. Bu da 5S'e bence milat çizgisi katmakta. Ben böyle değerlere önem verdiğimden ilk iPhone'umun Steve Jobs imzası taşımasını istedim..

• Beğen
theeternal

theeternal

Üye
Alınabilir

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
dayımda 6s var ekran kalitesi kemara farkı var bende 5s kullanıorum hız testı yaptım fark edılmeyecek erecede aynılar nerdeyse bence alınabılır 2 3 sene sonrada 6s alırız :D

elmacıadam

elmacıadam

Üye
ekranı küçük olmasa güzel cihaz, küçük ekran sevenler alabilir bence

0343434

0343434

Üye
Fiyatını uygun yakalarsanız gozu kapalı alınabilecek bir cihaz.

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Bi hafta önce discoveryden iphone 5s e gectim vallahi cok memnunum :) farkı farkettim :)

nevergiveup87

Üye
Düşünmeden al derim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt