------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

ortak42

ortak42

Üye
v4.1 dosyası 50 mb bişey ota falan yazıyo bunu nası yüklicez anlamadım tam olarak

Hocam Ota dosyası falan mı var ki yoksa recovery den direk atacaz heralde :D :D

ykpknl

ykpknl

Üye

Hocam Ota dosyası falan mı var ki yoksa recovery den direk atacaz heralde :D :D
Ilk 4.0 kuracan ustune bunu aynen recoveryden flaslican

ykpknl

ykpknl

Üye
Hocam ben bi 1 hafta daha duracak gibiyim siz kurarsaniz gözlemleri yazarmisiniz :)
Romu kurdum su an ilk skinti ikonlarin ustunde bildirim sayisi cikmiyo bi baska skinti muzik calarda ses ayarlarinda sound alivede secenekler cikmiyo normalde sabit kaliyo degistiremiyorum onu baska bi skintiya raslamadim yakin zamanda fix cikar heralde bunlari duzeltmek icin yine genel olarak gorsellik falan guzel olmus.

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Silindi

Son düzenleme:

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Silindi

Son düzenleme:

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Silindi

Son düzenleme:
ortak42

ortak42

Üye
Romu kurdum su an ilk skinti ikonlarin ustunde bildirim sayisi cikmiyo bi baska skinti muzik calarda ses ayarlarinda sound alivede secenekler cikmiyo normalde sabit kaliyo degistiremiyorum onu baska bi skintiya raslamadim yakin zamanda fix cikar heralde bunlari duzeltmek icin yine genel olarak gorsellik falan guzel olmus.
eyvallah hocam onlarıda düzeltirler heralde konuşma sesi kaliteli mi?

shankss

Üye
Arkadaslar rusya lollipopunu kullaniyorm. Orjinal lollipop tan aurora s6 port 5.2 yi atacm da imei ucar mi ya da baska bi sorun olur mu

ykpknl

ykpknl

Üye
Arkadaslar rusya lollipopunu kullaniyorm. Orjinal lollipop tan aurora s6 port 5.2 yi atacm da imei ucar mi ya da baska bi sorun olur mu
Efs yedegi al garanti olsun ama bn gectim herhangi bi imei sorunu yasamadim

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Silindi

Son düzenleme:

Üst Alt