S6 romu deneyeblrsn bn onu kullaniyorum suan memnunum yaniArkadaslar custom rom atmayi dusunuyorm i9505 e. Hangisi en iyi acaba
9505 modelininde ayni romu varSeninki i9505 modeli mi
S6 rom derken albe95 mi yoksa aurora miS6 romu deneyeblrsn bn onu kullaniyorum suan memnunum yani
AuroraS6 rom derken albe95 mi yoksa aurora mi
Arkadaslar s4 whatsapp grbunuz var mi
Peki aurora nin i9505 icin surumu var miAurora
Var googlede ararsan bulursunPeki aurora nin i9505 icin surumu var mi
S6 v4 link atarmisinArkadaslar s6 v4.0 çıkmış sizce nasıl iyi mi yoksa note 4 romu mu ?
S6 v4 link atarmisin
Su anda v3 var aksama bunuda yukleyip deniyecem ins genel hatalar gderilmistir.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hocam deneyince yazarmısınız nasıl olduğunu
v3 teki hatalar neydi bende kararsız kaldım garanti bitiyor s6 romlar için uyanma sorunu,konuşma sesi sorunu var diyorlar detaylı yazar mısınız zahmet olmazsa?Su anda v3 var aksama bunuda yukleyip deniyecem ins genel hatalar gderilmistir.
Dolby ses duzenleyicisi var ara ara o kapaniyo uyanma problemi var dyolar ama bn yadamadim ses problemi modemi guncelleyince gdiyo bi kac yerde kasma problemi falan var ama genel olarak guzel ve gorsel acidan etkileyici bi romv3 teki hatalar neydi bende kararsız kaldım garanti bitiyor s6 romlar için uyanma sorunu,konuşma sesi sorunu var diyorlar detaylı yazar mısınız zahmet olmazsa?
hangi modemle düzeldi? bide stock 5.0.1 den iyi ve stabil mi?Dolby ses duzenleyicisi var ara ara o kapaniyo uyanma problemi var dyolar ama bn yadamadim ses problemi modemi guncelleyince gdiyo bi kac yerde kasma problemi falan var ama genel olarak guzel ve gorsel acidan etkileyici bi rom
Lolipop guncellemsinden gecersen o roma herhangi bi modem sorunu olmuyo stabillikde cok fark yok gorsel acidan cok iyihangi modemle düzeldi? bide stock 5.0.1 den iyi ve stabil mi?