Bu şarj süresi normal mi? :D

Sponsorlu Bağlantılar

elmacıadam

elmacıadam

Üye
Xioami Official Türkiye forum sitesi getirir diye umuyorum. Xioami M4 satıyorlar. Hepsiburada sözde Xiaomi getirecekti ama sadece Mi4 getirdi.

Xioami Redmi Note 3 getirseler çok iyi satış grafiği yakalar. Fiyat olarak da yurt dışında çok uygun zaten.
işte o yüzden getirmezler

Emrevitus

Emrevitus

Üye
bence muhteşem :)
bence muhteşem :)

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
gandilla

gandilla

Üye
Lg G3 telefonum ile 5 saati zor görmekteyim. 10 saati görebilirsin boyle ve muhteşem birşey bu

tdd46

tdd46

Üye
Ben s3 de 3g ile 2.30 zor görüyorum.wi fi ile maksimum 3 saat. Telefondan soğudum bu yüzden.
internet whatsup line kullanırım oyun da oynamam. Lg g3 kaç saat ekran süresi alıyor sadece 3 ile ?

Marco Laren

Marco Laren

Üye
.

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
3G ile kullanımda ortalama 5.30 saat ekran süresi yakalayabildim. Biraz daha zorlasam 6.30 olabilirdi belki ama bu da gayet yeterli gibi. Unutup tekrar şarja taktığım için ekran görüntülerini alamadım ama ortalama bu civar bir süre veriyor.

özetle 3g ile 2 kat daha fazla harcama yapıyor. :D

BRKTNL

BRKTNL

Üye
%50'de 5 saat ekran süresi mi, vay arkadaş. Bu şarj süresi normal mi sorusuna yanıt zaten bu olur.

• Beğen
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
lg g3 çöp zaten onu geçtimde mi 4 ün sarj süresi çok güzel gerçekten

ben s3te %50de 3 buçuk saat civarı birsüre almıştım.4.4.2 KK
4.4.4 KK

Cyanogenmod 12 5.1

Son düzenleme:
tdd46

tdd46

Üye
lg g3 çöp zaten onu geçtimde mi 4 ün sarj süresi çok güzel gerçekten

ben s3te %50de 3 buçuk saat civarı birsüre almıştım.4.4.2 KK
4.4.4 KK

Cyanogenmod 12 5.1
hocam bataryayu yeni değiştirdim sıfır sayılır.boeflla karnel ayarları yapılı kullanıyorum 3g ile 2.30 geçmiyor. Arkadaşın s3 de de deniyoruz onlarda geçemiyor. Szi nasıl geçiyorsunuz?

Sarangni

Sarangni

Üye

Note 3 N9005 en fazla bu değeri almıştım.

• Beğen
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
hocam bataryayu yeni değiştirdim sıfır sayılır.boeflla karnel ayarları yapılı kullanıyorum 3g ile 2.30 geçmiyor. Arkadaşın s3 de de deniyoruz onlarda geçemiyor. Szi nasıl geçiyorsunuz?
eskiden geçiyordum artık bende geçemiyorum :) 3 yıl oldu nerdeyse cihazı alalı batarya hiç değişmedim
şuan 3-4 saat arasında dolaşıyor parlaklık -5 de 3g ve wifi açık.
bunu verip galaxy j7 alacağım zaten çok beğendim cihazı
boeffla ayarı yapma fazla bir şey farketmiyor. forumdaki ayarlarda muhtemelen yanlıştır.
keşke bataryayi 3000mA olarak alsaydınız. samsungun s3 için orjinal çıkarttığı batarya.
ekran süresi ana nedenler olarak kullandığın uygulamaya,parlaklık ve dokunmatigi sürekli kullanıp kullanmamana bağlı olarak değişir.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: tdd46

Üst Alt