Bu şarj süresi normal mi? :D

Sponsorlu Bağlantılar

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Bu şarj süresi normal mi? :D
Mi4 kullanıyorum normalde kararlı sürümde 1 gün zor gidiyordu geliştirici sürümü kurunca sonuç bu hale geldi. 3080mah batarya için biraz fazla değil mi değerler?

byAndroid

byAndroid

Üye
Ekran süresi çok iyi %50 şarjla 5,5 saat ekran süresi böyle giderse, 10 saati görürsün. Ama yinede ekran yüzdesi çok fazla son parlaklıkta mı kullanıyorsun

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Ekran süresi çok iyi %50 şarjla 5,5 saat ekran süresi böyle giderse, 10 saati görürsün. Ama yinede ekran yüzdesi çok fazla son parlaklıkta mı kullanıyorsun

Hayır ortada ve otomatikte durur sürekli. Çok sık ekranı açar bakarım telefona. Sosyal medyayı çok aktif kullanmama rağmen çok az göstermiş kullanımda. Ama whatsapp hariç bütün uygulamaların arka plan verilerini ve otomatik başlatılmasını kısıtladım sanırım bunun bi faydası var.

byAndroid

byAndroid

Üye
Bence çok iyi sarz değerleri. Çoğu telefon böyle süreler alamaz. Sayılı telefonlar var bu süreleri alan

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Bence çok iyi sarz değerleri. Çoğu telefon böyle süreler alamaz. Sayılı telefonlar var bu süreleri alan

İşin ilginç yanı kararlı sürümde 5 saati zor görüyordum %1 e geldiğinde. Haftalık güncelleme alan resmi geliştirici sürümünü kurunca durum bu hale geldi. Umarım bozulmaz bu durum. :ehe

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
smh60

smh60

Üye
Valla mi4 alasım geldi :ehe istatistik çok çok iyi

• Beğen
Tepkiler: Peocawe ve androfilex
İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
10 saat çok iyi gerçekten, nazar değmesin...
Genel kullanımınızda wifi mi yoksa 3g mi kullandınız. Ayrıca Greenify vs. belli bir uygulama kullandınız mı?

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
10 saat çok iyi gerçekten, nazar değmesin...
Genel kullanımınızda wifi mi yoksa 3g mi kullandınız. Ayrıca Greenify vs. belli bir uygulama kullandınız mı?
Sürekli Wifi'da kullandım hocam 3G açmadım. Dün 5 gibi şarjdan çekmiştim hala %41 şarjım var hiç evden çıkmadım o saatten beri. şuan 6.5saat oldu ekran. :ehe Herhangi bir uygulama kullanmadım.

Sarangni

Sarangni

Üye
Gerçekten çok iyi bir değer. Hangi uygulamaları kullanıyorsunuz? Süreki Wi-fi ile kullanılıyor anladığım kadarıyla. Benim en uzun rekorum 8 saat 20 dakika gibiydi. Bu süre çok iyi galiba Xioami'nin haftalık güncellemleri işe yarıyor anlaşılan.

• Beğen
Tepkiler: Peocawe ve androfilex
byAndroid

byAndroid

Üye
Benimde mi4 alasım geldi valla :D

• Beğen
Tepkiler: İbrahimakinci
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Gerçekten çok iyi bir değer. Hangi uygulamaları kullanıyorsunuz? Süreki Wi-fi ile kullanılıyor anladığım kadarıyla. Benim en uzun rekorum 8 saat 20 dakika gibiydi. Bu süre çok iyi galiba Xioami'nin haftalık güncellemleri işe yarıyor anlaşılan.

Whatsapp, instagram, twitter ve chrome'u aşırı sık kullanırım. Hatta telefonu her elime aldığımda hepsine bakarım mutlaka. Clash of Clans'a da sık sık girer bakarım. 9-10 tane de fotoğraf çekimi olmuştur ön kamera ile. Sadece haftasonu olduğu için wifi kullanımı oldu. Normalde 3G hep açıktır, haftaiçi göreceğiz bakalım. :)

Note 3 Neo'dan bu cihaza geçtim. Gerçekten fazlasıyla değdi. :D

İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
Whatsapp, instagram, twitter ve chrome'u aşırı sık kullanırım. Hatta telefonu her elime aldığımda hepsine bakarım mutlaka. Clash of Clans'a da sık sık girer bakarım. 9-10 tane de fotoğraf çekimi olmuştur ön kamera ile. Sadece haftasonu olduğu için wifi kullanımı oldu. Normalde 3G hep açıktır, haftaiçi göreceğiz bakalım. :)

Hafta içi 3g kullanımını da yazarsan çok iyi olur. Takipteyim.

• Beğen
Sarangni

Sarangni

Üye

Ben de ki Note 3 N9005 LTE olan model yurt dışından geldi 6 ayı doldurmadı ve çok temiz. Elden çıkarsam üste çok para vermeden alabilirim ama Note 3 çok memnunum. Bir Xiaomi alacağım ama ne zaman hangi model olacak onu zaman gösterecek artık.

3G de bir nebze şarj düşüşü yaşarsınız ama bu çok abartılı olacağını sanmıyorum. En fazla 1-2 saat arası bir ekran süresi kaybı oluşturur en fazla diye düşünüyorum.

Android cihazların pek sağı solu belli olmuyor şarj konusunda. Bazen çok iyi değerler verirken bazen sistem dosyları ve cihazı süreki uyandırmak isteyen uygulamalar şarjı çok ciddi etkileyebiliyor. Android esas düzeltilmesi gerekenler bunlar. 2.1 de dahil bütün sürümleri kullandım hepsin de aynı terane. Hep iyileştiriyoruz diyorlar ama bu sistem uygulamalarının kendi başına ergen gibi hareket edip pil tüketmesini bir türlü engelleyemediler. :D

• Beğen
Tepkiler: İbrahimakinci, Peocawe ve byAndroid
byAndroid

byAndroid

Üye

Note 3 neo nunda şarj değerleri çok iyi 2 günü çıkarıyordu.

Ben de ki Note 3 N9005 LTE olan model yurt dışından geldi 6 ayı doldurmadı ve çok temiz. Elden çıkarsam üste çok para vermeden alabilirim ama Note 3 çok memnunum. Bir Xiaomi alacağım ama ne zaman hangi model olacak onu zaman gösterecek artık.

3G de bir nebze şarj düşüşü yaşarsınız ama bu çok abartılı olacağını sanmıyorum. En fazla 1-2 saat arası bir ekran süresi kaybı oluşturur en fazla diye düşünüyorum.

Android cihazların pek sağı solu belli olmuyor şarj konusunda. Bazen çok iyi değerler verirken bazen sistem dosyları ve cihazı süreki uyandırmak isteyen uygulamalar şarjı çok ciddi etkileyebiliyor. Android esas düzeltilmesi gerekenler bunlar. 2.1 de dahil bütün sürümleri kullandım hepsin de aynı terane. Hep iyileştiriyoruz diyorlar ama bu sistem uygulamalarının kendi başına ergen gibi hareket edip pil tüketmesini bir türlü engelleyemediler. :D

Aynen öyle hepsi terane

• Beğen
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi

Mi5 olmalı bence. Harika bir cihaz olacak.
Note 3 neo nunda şarj değerleri çok iyi 2 günü çıkarıyordu.

Aynen öyle hepsi terane

Maximum 6 saat alabiliyordum Note 3 Neo'da.

smh60

smh60

Üye
Mi5 bizim buralara gelirse düşünmeden alırım :D

elmacıadam

elmacıadam

Üye
şaomi adamdır

• Beğen
Sarangni

Sarangni

Üye
Mi4 geldiğine göre tahminen o'da gelecektir :D
Xioami Official Türkiye forum sitesi getirir diye umuyorum. Xioami M4 satıyorlar. Hepsiburada sözde Xiaomi getirecekti ama sadece Mi4 getirdi.

Xioami Redmi Note 3 getirseler çok iyi satış grafiği yakalar. Fiyat olarak da yurt dışında çok uygun zaten.

• Beğen

Üst Alt