Haber vatan bilgisayarın müşteri hakkı hassasiyeti olmaması

Sponsorlu Bağlantılar

altop memo

Üye
    Konu Sahibi
vatan bilgisayarın müşteri hakkı hassasiyeti olmaması
asus zenfon 2 1300 tlye aldım 3 gün kullanamadan recovery modu açılmıyor ve aşırı ısınma nedeniyle asus servise sögütözü mağazasından vatana verdim. 8 ağustos 2015 ve bugün 13 aralık 2015 hala işlem devam etmektedir diye mesaj geliyor.5 aydır asus değişim raporu vermiyor vatanda sattığı bozuk malın arkasında durmuyor. servis telefonunu vereyim sen ara diyorlar

Sarangni

Sarangni

Üye
Bu kadar süre nasıl sabretsiniz. Hiç bir yetkili ile görülmediniz mi? Benim başıma gelse giser o servisteki herkesi şikayet ederdim. Maksimum 20-30 günde yapılması gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: Murdoc Massaka
kralberk13

kralberk13

Üye
5 ay neyini bekledin kullanıcı hakları mahkemesine dava aç serviside vatanıda şikayet et

altop memo

Üye
    Konu Sahibi
vatana her gittiğimde önümüzdeki hafta kesin olur diyorlardı çankaya tüketici haklarına gittim onu bekliyorum

Seglopsi

Seglopsi

Üye
20 işgünü içinde eğer cihazın yapılamıyorsa sana yeni bir cihaz vermek zorunda servis, ancak sanıyorum senin olay servisle alakalı.

Silinen Üye 2393093

Silinen Üye 2393093

Kapalı Hesap
Bence vatan comp. İle alakalı değil servisle alakalı çünkü telefonumu 2 kez servise gönderdim, 2 si toplam 30 günde geldi bu arada telefonum sony z3 compact.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
mevzu servisin diye hatayı üstlenmiyorlar sanırım. bozuk da olsa daha erken dönüş yapması gerekirdi servisin. servis de vatanla alakalı değil markayla anlaşmalı olduğundan markaya daha çok suç düşüyor bence. asusa da bildirin durumu ve mahkemeye de verin tekrar bekletirler ama en azından hakkınızı alırsınız. piyasaya girmiş tutunmaya çalışıyor ama böyle ilgileniyorsa iş yürümez gerekirse başa teknik servisle anlaşsın

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
İyi Güzelde Burada Vatan Bilgisayarın Şuçu Nedir Telefonlar Farklı Bir Olaydır oNlara Kendi Firmaları Bakar Sen Direk ASUSun Servisine Neden Vermedin? HEr Zaman Telefonları Verirken Servisinize Verin Vatan Bilgisayarda Şimdi Tutup Sizin Ürününüzü Gözetleyemez Aman Gönderin Diye Servisi Zorlayacak Değil.Ayrıca Vatan Bilgisayar Sattığı Ürünlerin Her Zaman Arkasındadir.5 Ay Beklemeniz Sizin Genişliğinizden Kaynaklanıyor Bende Onların Yerinde Olsam Bende Sallardım Adam İhtiyacı Yok Yada Çok Zenginki Telefonunun Peşine Düşmüyor Diye Düşünürüm.Eğer Bu Sorunu Düzeltmek İStiyorsan Bundan Sonra Aldığın Hiçbir Cihazi Daha Doğrusu Telefonu Kendi Servisine Ver Bimekse Yada Teknosaya Filan Değil Araya Aracı Koyma.Yarın Ara ASUSu Durumunu Anlat Size Mahkeme Açarım de Yoksa Büyük İhtimalle Sorun Düzelir Değişim Yaparlar Ama Tüketici Haklarına Başvurup Para İadeside Alabilirsin Benim Kuzenimde Aldı 1 Ay Bekledi Sen 5 Ay Diyosun Cidden Ya Çok Sabırlısın yada İhtiyacın Yok

• Beğen
Tepkiler: mns98

triss

Üye
bende bir şey sorabilir miyim? bnm telefonda zenfone 2 ve vatandn aldım şimdi 2.kez değişim kararı verildi.vatan a gidip para iadesi isteme hakkım var mıdır?başka marka almam şart oldu

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
bende bir şey sorabilir miyim? bnm telefonda zenfone 2 ve vatandn aldım şimdi 2.kez değişim kararı verildi.vatan a gidip para iadesi isteme hakkım var mıdır?başka marka almam şart oldu
Valla Normalde Hiçbir Aldığın Yer Sana Para İadesi Yapmaz Diye Biliyorum Saddece Tüketici Hakları Yapar Sanırım Ama Ara Bir Görüş Aynı Hatadan 4. Kez Verirsen İade Hakkın Doğar 2. Kere Değişim Hakkı Vermeleri Birşeyi Değiştirmez Hakkn Yok Sanırım Direk Asus İle Görüş Ücret İadesi İstiyorumde Bak Ne Derlerse Ona Göre ASus Vatan Bilgisayara Bu Adamın Parasını Geri Ver Diyor Oda Çek Olarak Veriyor Yoksa Vatan Bilgisayar Yada Diğer Denk Şirketler Kesinlikle Telefonlara El Sürmez Direk Servisine Yollarlar

kadikoy

kadikoy

Üye
asus zenfone selfie alacaktım,şimdi kararsızım...

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Benim bildiğim . Aynı sorundan dolayı 4-5 defa servise giderse telefon değişim hakkı doğuyor.Ama sayıyı yanlışda olabilir.3 sene önce bir şey yaşamıştım o zamanlar araştırdım da aklımda kalan bu

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Benim bildiğim . Aynı sorundan dolayı 4-5 defa servise giderse telefon değişim hakkı doğuyor.Ama sayıyı yanlışda olabilir.3 sene önce bir şey yaşamıştım o zamanlar araştırdım da aklımda kalan bu
4.De 5 Değil 3 Hiç Değil Ha Belki 3.de Değişim İçin ARarsın Değiştirirler Ona Bişey Diyemem
asus zenfone selfie alacaktım,şimdi kararsızım...
Valla Çevremdeki Bazıları Memnun Bazıları Değil Kuzenimde Zenfone 6 Vardı SIM Okumuyordu 3.de Kullanıcı Hatası Dediler Ne Alakaysa Ankaradakıne Verdik Değişim Dedi Direk Cihazin 2 Kere Anakartı Değişti Anladığım Kadarıyla Servisi Rezil Biraz

İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
Millet Samsunga çöpsung diye laf atıyor ama bugüne kadar ne tablette ne telefonda 1 haftadan fazla bekletmediler. Tabi direkt servisin kendisine götürmeli. Hatta ayakta tedavi olacak birşeyse yarım saat kadar bekleyin yapıp hemen verelim dedikleri oldu.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Millet Samsunga çöpsung diye laf atıyor ama bugüne kadar ne tablette ne telefonda 1 haftadan fazla bekletmediler. Tabi direkt servisin kendisine götürmeli. Hatta ayakta tedavi olacak birşeyse yarım saat kadar bekleyin yapıp hemen verelim dedikleri oldu.
O Yoğunluk Olmadığı İçindir Telefon Alıyorsan 3 Marka Bence Nokia Samsung Elma Bunların Servisi Mükemmel Ama NOkia 3. Sırada Tabi Dediğin Gibi Fazla Beklemiyorsun Anca Cİhaz Değişiminde Bekletiyorlar

triss

Üye
bugün asus u aradım değişim kararı ile ister sıfırını alırsınız istersenizde para iadesi alırsınız diye net bi şekilde cevap verdilr.elime bi rapor
gelsin bakalım vatan ne diyecek bu işe

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
bugün asus u aradım değişim kararı ile ister sıfırını alırsınız istersenizde para iadesi alırsınız diye net bi şekilde cevap verdilr.elime bi rapor

O zaman iyiymiş.Apple gibi temiz çalışıyorlar herhalde asus takdir ettim umarım istediğiniz şey en yakında olur

mTalk'tan gönderildi

caps6

caps6

Üye
telefonu hic ugrasmadan iade edebilirdiniz vatan özellikle değişim ve iade yapmamak için müşteriyle mücadele ediyorlar vatandan bilgisayar almistim arizaliydi zor degistirdim

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Vatan Bişey Diyemez Asus Para Ver Derse Müşteriye Para Verir Öyle Şaçmalıkmı Olur Yakarım O Vatan Bilgisayarı Bizzat KEndim Bunca Zaman Onca Aliş Veriş Yaptım ORadan
telefonu hic ugrasmadan iade edebilirdiniz vatan özellikle değişim ve iade yapmamak için müşteriyle mücadele ediyorlar vatandan bilgisayar almistim arizaliydi zor degistirdim
Niye Ben Etmiyorum? Ben Ekran Kartını 1 Hafta Kullandım Gİttim Geri Verdim Paramı Aldım Nasıl Olacak?

altop memo

Üye
    Konu Sahibi
ve nihayet vatandan asus 2 para iadesini aldım asus cebi verdikten 10 gün sonra iade raporunu vermiş ama vatan haber vermemiş asustan aldıgım kurye nosu alanın adı ve rapor ortaya çıktı 5 aydır boşa beklemişim bimexten lenovo p1 aldım kamera 200 tlye satılan kopya ceplerle aynı pilide 1gün rahatça wifi açık oyun flaş kullan vs 12 saat çalışma 12 saat bekleme bu 2.gün belki artabilir 100 iken 1.5 saatte 94 düştü içindeki pil 3000 mah benziyor reklamlara kanmayın.